sevde788 merhaba,
benim saçlarım şu an çok kötü durumda sitede başlık açmaya çalıştım ama sanırım beceremedim konuyu ararken senin cevaplarından bazılarını gördüm bana sorunuz varsa yazın demişsin lütfen bana yardımcı ol sana çok dua ederim.... benim sıkıntım bir sene kadar önce başladı zor bir sınav sürecinden sonra saçlarım seyrelmeye başladı önceleri sıkıntıdan diye önemsemedim ama seyreklik gözle görülür olup herkes sormaya başlayınca çok rahatsız oldum
özel bir hastanede saç uzmanına gittim bazı tahliller yaptırdı kan falan ama değerlerin normal görünüyor dedi ve açıkçası benle çokda ilgilenmedi bana bir hap verdi adını şu anda hatırlayamıyorum birde plantur 39 un şampuan ve toniğini verdi hapı 1 ay kullandım şampuan ve toniği hala kullanıyorum 2. şampuan alışım çok pahalı ürünler ama bence hiç bir işe yaramadılar
lütfen bildiğin ve deneyip işe yarayan bir yöntemin varsa bana yardımcı olur musun..... duacın olurum
........
SAYIN EDİTOR BU MESAJI SEVDE788 ARKADAŞIMIZA İLETEBİLİR MİSİN BEN GÖNDEREMİYORUM DA BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ LÜTFENNNNN