Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçları herhangi bir nedenden dolayı dökülüp, şuan eski gür saçlarına kavuşanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi ela
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
ayni sorun bendede wardi cok stresse girmistim nedensiz olarak baya dokuluodu ....
izini gitmistik ama onceden de wardi turkiyede bioxcin kullandim ama nekadar i$e yaridi bilemiorum biraz olsun . sonra geri hollandaya donunce doktora gittim vitamim eksikligi warmi demir eksikligi mi yense sonra vitamen E haplari verdi doktor onu iciyorum Sukurler olsunki Baya durdu Dokulmesi ama genede iste az dokuluyor baska ne kullanabilirim tavsiyelerin warmi??

bioxin hiç bir işe yaramıyor en iyi saç çıkaran ürün minoxidil

benim saçlarım çok dökülüydu kızlar en kötüsüde nedensiz dökülmmeler ama durdu çok şükür sizde deneyin bence sarımsak yağı badem yağı ısırgan yağı ben bile dökülmenin durcağına inanmıordum ama çok mutluyum bu sorunumu çözdüm soruları olan varsa yanıtlayabilirim kullanmadığım ürün kalmadı çnkükaydirigubbakcemile4

sevde788 merhaba,

benim saçlarım şu an çok kötü durumda sitede başlık açmaya çalıştım ama sanırım beceremedim konuyu ararken senin cevaplarından bazılarını gördüm bana sorunuz varsa yazın demişsin lütfen bana yardımcı ol sana çok dua ederim.... benim sıkıntım bir sene kadar önce başladı zor bir sınav sürecinden sonra saçlarım seyrelmeye başladı önceleri sıkıntıdan diye önemsemedim ama seyreklik gözle görülür olup herkes sormaya başlayınca çok rahatsız oldum :( özel bir hastanede saç uzmanına gittim bazı tahliller yaptırdı kan falan ama değerlerin normal görünüyor dedi ve açıkçası benle çokda ilgilenmedi bana bir hap verdi adını şu anda hatırlayamıyorum birde plantur 39 un şampuan ve toniğini verdi hapı 1 ay kullandım şampuan ve toniği hala kullanıyorum 2. şampuan alışım çok pahalı ürünler ama bence hiç bir işe yaramadılar :( lütfen bildiğin ve deneyip işe yarayan bir yöntemin varsa bana yardımcı olur musun..... duacın olurum :(........

SAYIN EDİTOR BU MESAJI SEVDE788 ARKADAŞIMIZA İLETEBİLİR MİSİN BEN GÖNDEREMİYORUM DA BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ LÜTFENNNNN

sevde788 merhaba,

benim saçlarım şu an çok kötü durumda sitede başlık açmaya çalıştım ama sanırım beceremedim konuyu ararken senin cevaplarından bazılarını gördüm bana sorunuz varsa yazın demişsin lütfen bana yardımcı ol sana çok dua ederim.... benim sıkıntım bir sene kadar önce başladı zor bir sınav sürecinden sonra saçlarım seyrelmeye başladı önceleri sıkıntıdan diye önemsemedim ama seyreklik gözle görülür olup herkes sormaya başlayınca çok rahatsız oldum :( özel bir hastanede saç uzmanına gittim bazı tahliller yaptırdı kan falan ama değerlerin normal görünüyor dedi ve açıkçası benle çokda ilgilenmedi bana bir hap verdi adını şu anda hatırlayamıyorum birde plantur 39 un şampuan ve toniğini verdi hapı 1 ay kullandım şampuan ve toniği hala kullanıyorum 2. şampuan alışım çok pahalı ürünler ama bence hiç bir işe yaramadılar :( lütfen bildiğin ve deneyip işe yarayan bir yöntemin varsa bana yardımcı olur musun..... duacın olurum :(........

SAYIN EDİTOR BU MESAJI SEVDE788 ARKADAŞIMIZA İLETEBİLİR MİSİN BEN GÖNDEREMİYORUM DA BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ LÜTFENNNNN

Merhaba, sorunun ne kadar ciddi bilmiyorum ama benim arkadaşımın saçları çok dökülüyordu o da doktora gitti değerleri normalmiş, herkese verdiği şampuan ve spreyden vermiş. O spreyin zaten uzun dönem yan etkileri ve sürekli kullanma zorunluluğu var, bırakırsan çıkan da dökülüyormuş falan filan. Arkadaşım da benim tavsiyemle :) şöyle yaptı, bir doğal şampuan aldı, yani sülfatsız parabensiz olanlardan, bir de doa kozmetik saç toniği. Ve sadece bunları düzenli kullanarak saç dökülmesi durdu ve önlerden saçları çıktı ince ince de olsa :) çoğalıyor. Şimdi bir de e vitamini almasını söyledim, şampuanına karıştırması için, daha da iyi olacak. Eğer saç dökülmenin nedeni bir sağlık sorunu değilse, büyük ihtimalle bunlar işe yarar. İşe yaramazsa da en azından pahalı değiller ve olumsuz hiçbir etkisi olmaz. Denemiş olusun en azından.

Back