Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçları herhangi bir nedenden dolayı dökülüp, şuan eski gür saçlarına kavuşanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi ela
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
E

ela

Ziyaretçi
arkadaşlar saçları boyadan olsun demir eksikliğinden olsun baya bir seyrelen ama şimdi saçları eskisi gibi eski sağlığı ve gürlüğüne kavuşan varsa lütfen bildirsinler rica ediyorum.:nazar:

yok mu hiç arkadaşlar saçının eski sağlığına kavuşan yaww

ayy cok komik yaa buraya kimse bisiy yazmamis demekki burda kullanilanlar pek biseye yaramiyoo :roflol:

evet benimde komiğme gtti ne duysak yapıyoruz ama sanırım kimse sonuç almıyo ama ben aldım kızlar yani tamamen dökülmem durmadı ama çok azaldı hissediyorum bide saclarım çok mattı şimdi çok hoş olduuu süprizzzzz

ahh ahhhh şu başlığa şunu yaptımda dökülmelerim durdu şimdi aslan yelesi gibi saçlarımn var yazmayı ne çok isterdim :1no2:

Ben kazıttım da anca kendine geldi ve badem yağı ile çam terenebtin kullanıyorum şu an.bayaa bi desteklendi..Gerçekten çok kalınlaştı ve dökülenler geri geldi..Yoksa durum vahimdi yanii...

konuyu ben açtım ama yine olumlu birşeyler yazmak bana nasipmiş arkadaşlar bazı arkadaişların komiğine gitmiş doğrudur saçımıza onu kullanıyoruz şunu kullanıyoruz en pahalı ürünlerden eski bilindik şeylere kadar yapıyoruz ama bir allahın kulu şurda anlatamadı demekki kimseye hiçbişey fayda etmiyor yada anlatmak zor geliyor çaresiz insanlara.çaresiz diyorum yalnış anlamayın şu saç konusunda dertli olan arkadaşları ancak ben anlarım çünkü 1 yıldır saç dökülme konusuyla uğraşıyorum uzman oldum nerdeyse 3 dermatolog gezdim ama inanın kendinizin doktoru yine kendinizsiniz.bana gelince geçen sene şubatlarda yoğun ama tutam tutam dökülmelerim vardı geçti allaha şükür arada yine dökülüyor ama o dökülmeler gibi değil allaha şükürler olsun hemde ufak ufak kafamda dolu saç patladı çok memnunum yaptığım şeylere gelince öyle bazı arkadaşlar saçım düzeldi ama söylemem süprizz yazmışlar hiç hoş değil burda belirtelim ki arkadaşlarımız da bilsin bizim gibi sıkıntı çekenlere yol gösterelim neyse ben ilk priorinle başladım tam 4 ay çinko yani priorin ve kan ilacı içtim ondan sonra beslenmemi düzelttim (tabi saç dökülme sebebimde diyet olmuştu) pekmezler dışardan bakım olarak da ampuller kullandım düzenli olarak kahvaltıda 2 günde bir yumurta tükettim ve aştım bu sorunuda arkadaşlar inanın o kadar saçlarım döküldü ama kimse anlamıyor o kadar gürmiş ki ve kendini topladı birde bende açılma olmamıştı zaten.sabahlarıda aç karnına çörek otu tavsiyem hepinize sağlıklı gür saçlı günler :)

ıpek çok sevindim canım sorunu çözmene.Darısı bizlerin başına.Keşke benimki de diyetten olsaydı da bir sebebi olsaydı yani.Sebebi de yok.Diyorum acaba bir gün dökülme duracak da o sevinci yaşayacak mıyım.Görünür de çok kötü bir görüntü yok bende.Çünkü eskiden maşallahı vardı saçımın.Ama aylardır çekiyorum bu derdi aşırı dökülüyor.Ben de çok gittim doktora bu yüzden.Bekliyorum bir sonuç alabilecek miyim diye.Revigen kullandım 3 kutu(3 ay),faydasını görmedim.Çinko ,folik asit ve yeşil çay ekstresi içeriyor zaten.Demek bana iyi gelmeyen bir ürün.Bir dursa dökülmesi kısa sürede kendini toparlayacak ama bekliyorum işte.Gözünaydın,sevindim senin adına.

benim saçlarım çok dökülüydu kızlar en kötüsüde nedensiz dökülmmeler ama durdu çok şükür sizde deneyin bence sarımsak yağı badem yağı ısırgan yağı ben bile dökülmenin durcağına inanmıordum ama çok mutluyum bu sorunumu çözdüm soruları olan varsa yanıtlayabilirim kullanmadığım ürün kalmadı çnkükaydirigubbakcemile4

konuyu ben açtım ama yine olumlu birşeyler yazmak bana nasipmiş arkadaşlar bazı arkadaişların komiğine gitmiş doğrudur saçımıza onu kullanıyoruz şunu kullanıyoruz en pahalı ürünlerden eski bilindik şeylere kadar yapıyoruz ama bir allahın kulu şurda anlatamadı demekki kimseye hiçbişey fayda etmiyor yada anlatmak zor geliyor çaresiz insanlara.çaresiz diyorum yalnış anlamayın şu saç konusunda dertli olan arkadaşları ancak ben anlarım çünkü 1 yıldır saç dökülme konusuyla uğraşıyorum uzman oldum nerdeyse 3 dermatolog gezdim ama inanın kendinizin doktoru yine kendinizsiniz.bana gelince geçen sene şubatlarda yoğun ama tutam tutam dökülmelerim vardı geçti allaha şükür arada yine dökülüyor ama o dökülmeler gibi değil allaha şükürler olsun hemde ufak ufak kafamda dolu saç patladı çok memnunum yaptığım şeylere gelince öyle bazı arkadaşlar saçım düzeldi ama söylemem süprizz yazmışlar hiç hoş değil burda belirtelim ki arkadaşlarımız da bilsin bizim gibi sıkıntı çekenlere yol gösterelim neyse ben ilk priorinle başladım tam 4 ay çinko yani priorin ve kan ilacı içtim ondan sonra beslenmemi düzelttim (tabi saç dökülme sebebimde diyet olmuştu) pekmezler dışardan bakım olarak da ampuller kullandım düzenli olarak kahvaltıda 2 günde bir yumurta tükettim ve aştım bu sorunuda arkadaşlar inanın o kadar saçlarım döküldü ama kimse anlamıyor o kadar gürmiş ki ve kendini topladı birde bende açılma olmamıştı zaten.sabahlarıda aç karnına çörek otu tavsiyem hepinize sağlıklı gür saçlı günler :)

canım söyleyemem süpriz yazan kim herkez buraya bu sorun için yazı yazıor değilmi herkez bişeyler paaylaşıyor

İpek çok sevindim canım sorunu çözmene.Darısı bizlerin başına.Keşke benimki de diyetten olsaydı da bir sebebi olsaydı yani.Sebebi de yok.Diyorum acaba bir gün dökülme duracak da o sevinci yaşayacak mıyım.Görünür de çok kötü bir görüntü yok bende.Çünkü eskiden maşallahı vardı saçımın.Ama aylardır çekiyorum bu derdi aşırı dökülüyor.Ben de çok gittim doktora bu yüzden.Bekliyorum bir sonuç alabilecek miyim diye.Revigen kullandım 3 kutu(3 ay),faydasını görmedim.Çinko ,folik asit ve yeşil çay ekstresi içeriyor zaten.Demek bana iyi gelmeyen bir ürün.Bir dursa dökülmesi kısa sürede kendini toparlayacak ama bekliyorum işte.Gözünaydın,sevindim senin adına.

çok saol canım teşekkür ederim darısı inşallah sizlerin başına ama zamana dayalı bir durum saç dökülmesi mesela benim 1 yılı geçti,kiii şu da var hergün bir miktar saç kaybederiz saç dökülmesi tamamen durmaz ama senin sebebin nedir vitamin eksi,kliği,kansızlık demir eksikliği özellikle yoğun dökülmelere sebep oluyor bununla birlikte en çok bu sorunu yaşayanlar da sıkı diyet yapanlar ,ameliyat geçirenler ve doğum yapanlar..ama senin genetik bir durum mu var canım doktor sadece genetiğe çözüm yok onun dışında dökülen her saç çıkar demişti genetik bir durumun yoksa geçecektir mutlaka seygiyle kal..

valla canlarım benım kansızlık tıroıd vurdu sacları...su bıkaç ay oncesı cok sey yaptım,baya kucuk sacım cıktı ama o ılk gur halı degıl.faydasından emın oldugum sey şu:
evıgen ampul ve badem yagı..
hep mınık mınık saclarım var önlerde..hem 1 kere sampuanla cıkıyo sactan bu da onemlı benım için sac uçlarım kuru cunkı..
maya yapmıstım aynı zamanda onunda faydası var dıye dusunuyorum..ben turplu suya maya yapmıstım mesela..

a.sarkadaşlar öncelikle bir saglık probleminiz yoksa ozaman başka tavsiyelere yönelin bende şaç konusunda sıkıntı çeken biriyim öncelikle bir doktora gidin kan degerlerinize baktırın özelliklede(demir, ferittin, demir baglama,b12 vitaminize) baktırın şaç dökülesinin en çok olmasının nedeni kansızlık (anemi) dır. yetersiz beslenme, boyama, fön çektirmek,stres vb. nedenlerden de oluyor ayrıca öyle her önerilenleride ispatı olmadan denemeyın hepinize geçmiş olsun diyerek saglıklı günler diliyoruma.s

kaydirigubbakcemile3çok ama çok teşekkürler canım ne kadar güzel bende deniycem inşallah iyi sonuçlar alırım pekmez ve yumurta işi biraz zor ama deniycez bakalım :lepi:

kaydirigubbakcemile3çok ama çok teşekkürler canım ne kadar güzel bende deniycem inşallah iyi sonuçlar alırım pekmez ve yumurta işi biraz zor ama deniycez bakalım :lepi:

rica ederim canım,yerimseniben tavsiyelerimle yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.

ayni sorun bendede wardi cok stresse girmistim nedensiz olarak baya dokuluodu ....
izini gitmistik ama onceden de wardi turkiyede bioxcin kullandim ama nekadar i$e yaridi bilemiorum biraz olsun . sonra geri hollandaya donunce doktora gittim vitamim eksikligi warmi demir eksikligi mi yense sonra vitamen E haplari verdi doktor onu iciyorum Sukurler olsunki Baya durdu Dokulmesi ama genede iste az dokuluyor baska ne kullanabilirim tavsiyelerin warmi??

ayni sorun bendede wardi cok stresse girmistim nedensiz olarak baya dokuluodu ....
izini gitmistik ama onceden de wardi turkiyede bioxcin kullandim ama nekadar i$e yaridi bilemiorum biraz olsun . sonra geri hollandaya donunce doktora gittim vitamim eksikligi warmi demir eksikligi mi yense sonra vitamen E haplari verdi doktor onu iciyorum Sukurler olsunki Baya durdu Dokulmesi ama genede iste az dokuluyor baska ne kullanabilirim tavsiyelerin warmi??

valla cnm doktor sana gerekli vitaminleri vermiş onun yanında bol sebze ve meyve tüket yumurta tüketimine dikkat et 2 günde bir tavsiye ederim kilo problemin yok ise onun yanında dökülenlerin çıkması için ampulleri kullanyerimseniben

valla cnm doktor sana gerekli vitaminleri vermiş onun yanında bol sebze ve meyve tüket yumurta tüketimine dikkat et 2 günde bir tavsiye ederim kilo problemin yok ise onun yanında dökülenlerin çıkması için ampulleri kullanyerimseniben

Allaha sukur kilo problemim yok canim ama ampulleri kullan dedin ama anlamadim ne ampulu? meyve cok az yiyorum cok yemege dikkat etcem sagol canim tavsiyelerin icin.. Şeniz

ampul (bepantene,bemiks,evigen) eczanelerde bulabilirsin uygun fiyatlı dökülen saçları çıkarmada birebir ben memnunum.

Back