• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri ... Saclari Cok Kabaranlar neler yapmalı ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi 76defne
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
arkadaşlar bende sizle aynı derttenim fakat jöle fln kullanmıyorum sadece 7/24 kullanıyorum yani jöleden iyidir..duştan sonra saç kremleri önermişsiniz yanlız saç kremleri saç derisinde gözeneklerini tıkıyormuş ve dökülmesine sebep oluyormuş hatta kremli sampuanlar bile sakıncalıymış duyduğuma göre...diplerine değilde uçlarına süremeye çalışın..kesinlikle saçınızı taramayın derim ne zaman tararsanız tarayın daha çok kabarıyor..ben taramıyorum daha güsel oluyor 7/24 le işlem tamam oluyor..AMA SIKILDIM YAAA YIKA VE ÇIK DURUMUNU BİZ HİÇ GÖREMİCEZ Mİ YAA:(:(:(...ah ah biri şu kıvırcık saça bir çözüm bulsa en çok benim duamı alacak cennete sayemde gider valla:):):)

aynı fikirdeyim canım seninle ama çağresi olduğunu sanmıyorum

Biosilk diye bi urun var, onu bi dene istersen. trde varmi bilmiyorum ama internetden bulabilirsin. Insallah isine yarar

benimki elidor 7 24 le baya azaldı bende inanamadım walla:D

su elidorun turuncu renkli kremleri varya onlardan kullanin bi parca daha engelliyo sanki

benimde saçlarım kıvırcık yıllardım ya topluyorum ya da üstten yarım toplayıp alt kısmı bırakıyorum john friedayı kullanmaya başladım ilk kez saçlarımı tamamen salık bırakıp dışarı çıktım. tabii insan alışık olmadığından biraz huzursuz oluyor ama sanırım işe yaradı yaa :)

benimde saçlarım kıvırcık yıllardım ya topluyorum ya da üstten yarım toplayıp alt kısmı bırakıyorum john friedayı kullanmaya başladım ilk kez saçlarımı tamamen salık bırakıp dışarı çıktım. tabii insan alışık olmadığından biraz huzursuz oluyor ama sanırım işe yaradı yaa :)

canım john frıedanın hangı urununu kullandın. ve neydı kullandığın urun ve nasıl bır etki bıraktı. bıraz daha detaylı anlatırsan çok sevınırım. benimde oldukça dalgalı

bu dalgalı ve kıvırcık saçların yaptığına bakın yaa benimde aynı valla yıkayıp çıkanlara nasıl özeniyorum birde perma yapmayı düşünürler ya saçlarına allahım bize versin dümdüz saç.bende yıkıyorum saç kremi kullanmama rağmen kuruduktan sonra tam bonus oluyorum öyle çok kıvırcık değil ama tel tel kalkıyo hepsi ayrı telden çalıyo.bakım kremi kullanıyorum oda yağlı gibi oluyor saçlarım jölede kullansam sırtıma yapışıyo jöleler fön çektirsem sıcaktan bozuluyo terleyince.amaan en güzeli yıka ve topuz yap ohh ne rahat.

john friedanın kabarma karşıtı ürün serisini aldım mavi renkli olandan.. Şampuanı kremi serumu ve spreyi var hepsini aldım. serumu pahallı ama 30 lira diğerleri nispeten uygun.. Saçlarımı yıkayıp serumu sürüyorum sonra çıkınca spreyi sıkıyorum ama sprey tek başına pek etki etmedi spreyden sonra lorealın jölesini sürüp salık olarak kurumaya bıraktım.. tabii yine biraz kabarık duruyo ama kıvırcıkları güzel duruyo tel tel olmuyo.. alışkın olmadığımdan biraz tuaf hissettim ama ilk kez beğendim ve topluycam topluycam diye söylenmeden gezdim :)

benim saçımda dalgalı su dalgası ama hiç kabarmaz...fisfisfis

ben bir şey soracam arkadaşlar ya benim kardeşimin sözü var ama saçıma ne yaptıracağıma karar veremedim bana yardımcı olurmusunuz

aynı dert bendede var..27 yaşımdayım ve bu zamana kadar saçımı 1 gün bile doğal ahline bırakıp sokağa çıktığımı hatırlamam....salık olarak çıkabilmem için mutlaka fönlü olması gerekiyor......

benim saçlarımda kıvırcık...tı...tı diyorum çünkü yıllardır fön çektirmekten şu an kıvırcıkla dalgalaı arasında abuk bir şekle girdi :çok üzgünüm: bir de aynı zamanda benim saçlarım çoook gürr.....hem gür hemde kıvırcık dalgalı olunca aman allahım öyle kabarıyorki.....

fön çektirmediğim zamanlardada bende malesef sürekli topuz yapmak zorunda kalıyorum....kahkül falanda kestiremiyorum..hatta kuaförüm yalvarsamda kesmiyor durmaz diye:çok üzgünüm: oysaki bende kahkül istiyorum çünkü alnım kabak gibi ortaya çıkıyor.....

banyodan çıktığımda ıslakken gayet güzel duruyor ama kuruyunca kabus gibi..heleki yatıp sabah kalktığımda aynada kendimden korkuyorum:1shok:

nası anlatayım bilmemki...ay bu başlığı gördüğüm çok iyi oldu çünkü yıllardır eziyet çekiyorum.....çok ağladığımı bilirim saçlarım yüzümden...neden herkes gibi dümdüz yada doğru düzgün dalgalı,az saçım yok diye....senağlama

kızlar saçlarım resmen böle tel tel kırık kırık bir görüntüsü var....insanlar bilemeyenler saçların çok kırılmış diyor..sinirrr oluyorum..halbuki kırık yok...ama görüntüsü öyle.....çoook kuru....ben çalı çırpı diyorum hatta bazen.....

değişik şampuanlar,saç kremleri,7/24,jöle,biryantin...vs hepsini denedim..ama yok yok yokkkk...bananmısın demiyor...sürekli fön çektiririm küçüklüğümden beri...anca o zaman bişeye benziyo çünkü...en sonunda da saç düzleştiricilerden aldım...çünkü kuaföre gidip fön çektirmekten gına geldi...hatta gittiğim kuaförler bile bir süre sonra mırın kırın etmeye başlıyolar...fön çekmek istemiyolar....senağlama düşünün yani......

ben kozmetik olarak çok fazla para vermek istemiyorum ama uygun fiyatlı bir ürün var mı bana önerebileceğiniz ya da evde yapabileceğim bişey.....nolurr yardım edin....senağlama üff yaram deşildi bu başlığı görünce....

ananm benim saçları bi görmelisiniz. millet hep şekilli görüyo saçlarım aslında çok feci kabarıktır diyorum kimse inanmıyo. şimdik burda saçlarımın sırlarını açıklayacağıııııımmm dım dım dım. hazır mısınız?

saçlarım belimin az bi miktar yukarısında. dipleri düz, gerisi çılgın bi kabarık. düzleştirmek istediğim zaman annemin kucağına yatıyorum ütü yaptırıyorum. kırılırsa kırılsın umrumda değil.

yok eğer üşendiysem acil banyo yapıp çıkmam gerekirse banyoda saç kremi sürüyorum elimle dolaşıkları çözüyorum (bakın taramıyorum) daha sonra duştan çıkınca saçlarımı havluya sarmıyorum. sadece havluyu iki saniye saçıma bastırıp şırıl şırıl suyunu emdiriyorum. daha sonra elime minnacık krem 7 24 ü alıyorum ama minnacık onu saçıma yediriyorum iyice saç kremi sürer gibi. yine taramadan elimle dolaşıkları çözüyorum yine. burda işin sırrı saçın tel tel dağılmasına izin vermeyeceksiniz. daha sonra tekrar krem 7 24 ü saçıma sürüyorum ama parmaklarımı saçımdan geçirerek. sonra alıyorum elime havluyuuu, kafamı öne atıyorum ve şu hani alttan toplayıp yukarı kıvırıp sıkma hareketi vardır ya mıncık mıncık onu yapıyorum havluyla. daha sonra yine krem 7 24 sürüorum ama vıcık vıcık olmayacak saç en son sürüşte. ve kendi kendine kurumaya bırakıyorum. gün içinde baktım deli gibi kabarıyolar havadan hemen tuvalete koşup elime az miktar su alıp o mıncıklama olayını yapıyorum yine. sonuş süper ışın sırrı taramamak. hafiftende bilerek kabartıyorum bazen çünkü gayet seksi duruyo

sevgili shift....

ben senin o dediğini yapsam var ya saçlarım duble bonus olur....hani öne atıp kremlemek falan.....offf bilmiyorum yaa ben burdayazılanların çoğunu denedim...nemliyken örmek falanda dahil...ama olmuyor işte....bir tek aralarından aldırma işlemini yaptırmadım kuaförde...onu da kuaförüm yapmak istemedi...benim saçıma olmazmışşşşş:çok üzgünüm:

zaten hiç bişey olmuyoki benim saçıma....çıldırıcam...senelerdir uzun kullanmak zorunda kalıyorum....belime kadar saçlarım yaklaşık olarak....gerçi bende uzun seviyorum ve fönlüyken çok yakışıyor ama bende değişik değişik modeller kestirebilmeyi isterdim....:çok üzgünüm:

sanırım bunun çaresi yok....zaten yıllardır böyle gelmiş böyle gider.....üffffffffff senağlama

genellikle kıvırcık saçlar kabarır ya da çok kuru saçlar. öncelikle saçlara nem kazandırmaya çalışmalıyız. bunun için de uygun kremleri, şampuanları v.s kullanmamız gerekiyor. ben şuan gliss şampuanını ve saç kremini kullanıyorum. saçlarım kıvırcık ve birşey sürmediğim zamanlar tiftik tiftik oluyor ve kabarıyor. ben de düz saçlara çok özenirim keşke saçlarım düz olsa diye söylenirim hep ama böyle geldim böyle gidicem sanırım :(
ben genellikle saçlarımı 7/24 ile yatıştırıyorum. öncelikle banyodan çıktıktan sonra havluyu sarıyorum saçlarıma aşırı ıslaklığı aldıktan hemen sonra (hala ıslak olan saçlarıma) bi miktar 7/24'ü yediriyorum iyice her yerine. ellerimle tarar gibi yapıyorum -ki iyice dağılsın diye. daha sonra hiçbişi yapmadan kurumaya bırakıyorum. kuruduktan sonra da kabaran ve yine tiftik tiftik olan yerlere 7/24 sürüyorum her kabardığında 7/24 sürüyorum. benim de çözümüm bu malesef :sm_confused:

arkadaşım bende aynı derten yakınıyordum new are diye krem 7/24 aldım kuaförüm önerdi harika banyodan çıkınca nemli sür süper oluyor mutlaka dene düzde yapabiliyorsun.

Aynı dertteyim, ama kuaförüm katlı kesim yaptı vede uçlarını inceltti. Yan kısımları uzun bıraktı arka kısım yan kesimden daha kısa olacak şekilde. Biraz rahatladım ama bende kesinlikle ipek yeşil 7/24 saç kremini kullanıyorum biraz kabarıklığını alıyo.

bende kabarıklığa iyi gelecek bişi bulamadım.sabah kalktığımda aynaya bakmak istemıyorum saclarım için...
hep toplamak zorunda kalıyorum.fön cektirirsem ozaman salık bırakabiliyorum...
hala kıvırcık saclarım için iyi bir ürün bulamadımsenağlama

ben john frieda fkullandim hicbiseye yaramiyo, sadece daha gusel kivircik yapmasini saglio ama kabarmasini hic engellemiyo ustelik yagli gosterio

canım arkadaşım..seni anlıyorum..benim saçlarımda kıvırcık ve kabarık..bende şöyle salıpta gezemedim ona yanarım..kısa kestirdiğim dönemlerde oldu..oda olmuyo.kısaykende kabarıyo..bence arada bir fön çekirin.değişiklik olur..ben öyle yapardım canım sıkıldıkça..o zaman salık saçla gayet rahat gezebiliyo insan.hem hevesimide alıyorum...

Back