aynı dert bendede var..27 yaşımdayım ve bu zamana kadar saçımı 1 gün bile doğal ahline bırakıp sokağa çıktığımı hatırlamam....salık olarak çıkabilmem için mutlaka fönlü olması gerekiyor......
benim saçlarımda kıvırcık...tı...tı diyorum çünkü yıllardır fön çektirmekten şu an kıvırcıkla dalgalaı arasında abuk bir şekle girdi :çok üzgünüm: bir de aynı zamanda benim saçlarım çoook gürr.....hem gür hemde kıvırcık dalgalı olunca aman allahım öyle kabarıyorki.....
fön çektirmediğim zamanlardada bende malesef sürekli topuz yapmak zorunda kalıyorum....kahkül falanda kestiremiyorum..hatta kuaförüm yalvarsamda kesmiyor durmaz diye:çok üzgünüm: oysaki bende kahkül istiyorum çünkü alnım kabak gibi ortaya çıkıyor.....
banyodan çıktığımda ıslakken gayet güzel duruyor ama kuruyunca kabus gibi..heleki yatıp sabah kalktığımda aynada kendimden korkuyorum:1shok:
nası anlatayım bilmemki...ay bu başlığı gördüğüm çok iyi oldu çünkü yıllardır eziyet çekiyorum.....çok ağladığımı bilirim saçlarım yüzümden...neden herkes gibi dümdüz yada doğru düzgün dalgalı,az saçım yok diye....senağlama
kızlar saçlarım resmen böle tel tel kırık kırık bir görüntüsü var....insanlar bilemeyenler saçların çok kırılmış diyor..sinirrr oluyorum..halbuki kırık yok...ama görüntüsü öyle.....çoook kuru....ben çalı çırpı diyorum hatta bazen.....
değişik şampuanlar,saç kremleri,7/24,jöle,biryantin...vs hepsini denedim..ama yok yok yokkkk...bananmısın demiyor...sürekli fön çektiririm küçüklüğümden beri...anca o zaman bişeye benziyo çünkü...en sonunda da saç düzleştiricilerden aldım...çünkü kuaföre gidip fön çektirmekten gına geldi...hatta gittiğim kuaförler bile bir süre sonra mırın kırın etmeye başlıyolar...fön çekmek istemiyolar....senağlama düşünün yani......
ben kozmetik olarak çok fazla para vermek istemiyorum ama uygun fiyatlı bir ürün var mı bana önerebileceğiniz ya da evde yapabileceğim bişey.....nolurr yardım edin....senağlama üff yaram deşildi bu başlığı görünce....