Saç Kesim Şekilleri ... Saclari Cok Kabaranlar neler yapmalı ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi 76defne
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
7

76defne

Ziyaretçi
merhaba arkadaşlar.
saçlarım su dalgası gibi jöle sürünce. doğal hali hafif dalgalı ama kabarık duruyo aslan yelesi gibi... 15 yaşımdan beri yıkayıp çıkıp öylece kullanamadım. ya jole sürecem yada fön çekecem... bazılarının saçına bakıyorum ağır duruyor. dalgada olsa düzde.
ama benim saçlarım sık olmasına rağmen hafifmidir kurumudur nedir tel tel kabarıyor. lütfen biri bana bişeyler önersin...

saç kremi kullanıyorum... bir haftadır sizin söylediğiniz yağları karıştırıp bakım yapıyorum...
başka ne yapmam lazım... banyodan çıkınca kurutup dalgalıysa dalgalı düzse düz kullanayım ama kabarmasınnnn :Roflol:

Ben de aynı sorundan muzdaribim. Üstelik benim saçlarım kıvırcık. Fazla uzun değilken jöle sürüyordum ama pek doğal olmuyor öyle. Artık 7/24 kullanıyorum ama hem çok uzun hem de çok gür saçlarım, bayağı boca etmek gerekiyor. Çözüm bulamadım ben de yıllardır

onuda kullandım... ıslak veya nemliyken bi nebze istediğim gibi duruyor. kurdumu yada rüzgar yüzü gördümü allaha emanet. öyle çok boyasam yıpratsam yıpranmış diyecem. ama boya bile sürmüyorum. ne bu çektiğim ya.
arkadaşlar saçı iyice nemlendirmek için bi iksiriniz yokmuuuu.... diyabet hastasının hastaneye bağlı kalması gibi bende kuaföre bağımlı kaldım. bi çareeeeee.....

benim saçım da kıvırcık aynen dediğin gibi doğal haline bıraksam kabarık hep,ben yıllardır jöle kullanıyorum valla çaresi yok galiba,ama jöle yerine köpük kullanabilirsin mesela o daha hafif durur..

benim kızkardeşiminde saçı aynen senin gibiydi doğal kullanamazdı ama biz ona katlı birkesim yaptırdık şimdi jöleyi unuttu::::::) benimde saçım kabarıyordu bende epeydir şampuanıma karıştırdığım yağlar sayesinde unuttum jöleyi:) hint yağı, badem yağı, çamterebentin yağı. inşallah faydasını görürsün..

bunlarla bakım yapıyorum ama şampuana katmadım... benimde katlı kesim. hatta aralara ara makası attırdımki seyrek dursun diye... katlar üstte kabarıyo. kuşlar yuva sanıp yumurtlayacak kafama... topuz yaparak geziyorum hep...

bari dediğin gibi şambuana biraz yağ damlatayım... köpük kullanmıştım ama içine işlemiyoki saçın.

ay doğal halinin resmini çekeyimde ekleyim buraya... beni daha iyi anlarsınız...

:Roflol:ne olur aranıza alın beni evde çok yanlızım

arkadaşım aramızdasın sen zaten :) niye yalnız hissediyorsun kendiniki... saçlarınmı dökülüyor,

badem yağı, bepanten iğne ve yumurta sarısını al karıştır diplerine sür... bak bakalım bi tel düşüyormu saçından...

saçın uzamıyorsa diğer konularda entele otunu tavsiye etmiş arkadaşlar birde yağ karışımlarını. onları incelersen çözüm bulursun...

bulamazsanda buraya yaz ben fellik fellik saç bakımlarını inceliyorum. sana bulur linkleri veririm

Saçlarımı gören korktu. umutsuz vaka olduğunu anladı demi. O yüzden kimseden ses yok... :):)

biliyordum zaten. Merinos gibi gezmeye devam edeyim barim...

bence saçların gayet güsel ne sürüosun böle saçlarına ne marka şampuan saçların çok güsel nemli we parlıor tatlım bence seniin saçlarında pek problem yoq

arkadaşım bu sitede şunu gözlemliyorumki biri bi soru sorunca herkes te aynı soruyu soruyor..çözüm öneren yok gibi :)

ah anacım keşke seninki gibi olsa benimki yatar kalkar şükrederim en azından hafif su dalgası seninki benimkinin teller kıvırcık,banyodan çıkıp kurutunca elektrik çarpmış gibi oluyo..senin vallahi billahi çok güzel ne güzel de parlıyoo :) bende ya hep topluyorum ya da fön...ama şunu önerebilirim..saç kremini iyi seç..ucuz olarak ipek in sarı kutulu saç kremi süper.onu her şampuan sonrası kullan banyoda ve aşırı durulama...çıkınca saçlarını kurut ama nemli kalsın ve saçlarını nemliyken ör ve akşamsa mesela sabah kalkınca aç..inanki nemliyken saçı toplamak veya örmek çok fazla işe yarıyor..ben başedemeyince böyle yapıyorum ve uysallaşıyor...bilgin olsun....dene bakalım sonucu da bildir ama ok :)yerimseniben

aynı sorun bende de var kendımden nefret edıyorm bazen. hele evlenınce sabah nasıl uyanıcam dıye korkuyorum adamın odu kopar herhalde benı o halde gordugunde..bır sac ancak bu kadar kabarır yanı..ne yapacagımıda bılmıyorum.

kesinlikle pantenin mükemmel bukleler bakım kremini öneririm.bide katlı kesip incelticekler.tam süper oluyor.

bence saçların gayet güsel ne sürüosun böle saçlarına ne marka şampuan saçların çok güsel nemli we parlıor tatlım bence seniin saçlarında pek problem yoq

Lorealin Elvital (türkiyede elsev ini satıyorlar) şampuanını ve pantenin kremini kullanıyorum bazen de pantenin kremini kullanıyorum. flaf vurduğu için o kadar parlak çıkmış. çokda parlak değilki :) hem su dalgası gibi duruyoda ben adamgibi dalgalı olsun istiyorum. (
bunun gibi.. ne kadar düzgün duruyor dalgalar.

Allahtan önlerinin resmini çekmedim. kahkül kesiyorum şemsiye gibi kullanıyorum. kesmeyince suratım şamar gibi ortada. saçlar fönlüyken bi tane bulduk bulduk. yoksa tövbe alan olmaz valla.. insan hem evde hem ofisinde fön makinası bulundururmu yaa. ben bulunduruyorum işte...

Esprit
teşekkür ederim. birde senin dediğin gibi nemli iken örüp yada toplayım birde onu deneyim... inşallah kendine gelir şaşkın teller.

alemsin yaa :)sırnaşık şey seni beğenen en kötü halinle de beğensin.yoksa ilerleyen yaşlarında cildin buruştuğunda veya hasta olduğunda bakımsız halini gören ve seni istemeyen senden soğuyan bir erkeği ne yapacaksın ki..saçların mükemmel bence diyorumya keşke seninki kadar kabarık olsa dediğimi yap akşamdan örüp yat ( nemliyken yaparsan daha da ii olur) sabaha sönmüş saçlara kavuşursun umarım işine yarar...
Hem o resimdeki dalgalar orjinal doğal dalga değil..sanırım ya maşa ya da bigudiyle yapılmış bu kadar takılı kalma..onu yapman için yine saçın nemliyken jöle sürüp bigudiyle sar birkaç saat dursun sonra fön makinasıyla üzerlerine sıcak hava tut 1 saatte öyle kalsın açtığında çok kıvırcık olabiler veya yarı yarıya kısalmış olabiler üzülmee eline biraz daha jöle alıp bukleleri birbirinden ayır ve aşağı doğru hafifçe çek:) al sana o kızın aynı saçları olmazsa gel yüsüme tükür

defne seni anlayabiliorum cünkü aynı sorun bendede wardı bak sana önerilerim bunlar::ilk baş jilet attırıosan ondan wazgec çünkü sacı cok yıpratıor we tel tel kabartıo,,saclarını boyamadıgını sölüosun bi denesen hem boya canlılık katarki.ben clear kullanıom ikisi biarada we ayrı sac kremi we banyodan cıktıktan sıonra tekrar krem sürüom we topluorum kuruyunca salıorum okadar kabarmıo,ne se kolay gelsin sana ne diyim

canım formi die bişi var bende annemden ögrenmiştim ortaokula gıderken,onlar universiteye giderken cok yapıolarmıs,sacını yıka kurut ondan snr ıster geceden yap yada evden cıkmadan 1 saat önce ama hafıf nemlı olsun ama cok nemlı dııl az zamanın varsa sacını kolonya ıle nemlendır (daha cabuk buharlasıcagı ıcın) sonra sacını tepeden ınce bı bayan corabıyla topla (ız yapmasın dıe corapla) sonra topladıgın sacı 3 ayır ve sar pensle yada tokayla tuttur.sacını actıında hafıf dalgalı ve yumusacık olur.ben hep öle yapıorum ve hıc kuafore gıtmeme gerek kalmıo.

süper yaa... çok teşekkür ederim akşama yapacam.... hemen... inşallah güzel olur.... o zamanda resmini koyarım

teşekkürler arkadaşlar...
saçımı tepeden toplayıp bukle yapmaya çalıştım ama kısa olduğu için yapamadım.

ama diğer arkadaşın dediği gibi yıkadıktan sonra kurutmuyorum hafif 7/24 tarzı ürünlerden sürüp öyle kendi haline kurumasını bekliyorum sabaha kabarmayan bir saçım oluyo.... gün içinde yıkarsam nemliyken topuz yapıyorum bırakınca kabarmıyo... :)

fön makinesimiymiş benim saçımı kurutup kabartan ((

bu yazdıklarımızın sana ilaç olmasına sevindim yüzünde güller açıyor ne güzel :))) bende saçlarım çok kuru diye bi topic açtım sizde bana akıl verin kıslaaar

john friedanın elektriklenme için olan şampuanı piyasadaki en iyi şampuanmış ben o ürününü kullanmadım ama memnun olan çok kişi var.sebastian 9 posion sdaçı yatıştırıyo iyi bence ama bunu alacağın paraya john friedanın setini alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…