7
76defne
Ziyaretçi
- Konu Sahibi 76defne
-
benim kızkardeşiminde saçı aynen senin gibiydi doğal kullanamazdı ama biz ona katlı birkesim yaptırdık şimdi jöleyi unuttu::::::) benimde saçım kabarıyordu bende epeydir şampuanıma karıştırdığım yağlar sayesinde unuttum jöleyi:) hint yağı, badem yağı, çamterebentin yağı. inşallah faydasını görürsün..
:Roflol:ne olur aranıza alın beni evde çok yanlızım
bence saçların gayet güsel ne sürüosun böle saçlarına ne marka şampuan saçların çok güsel nemli we parlıor tatlım bence seniin saçlarında pek problem yoq
aynı sorun bende de var kendımden nefret edıyorm bazen. hele evlenınce sabah nasıl uyanıcam dıye korkuyorum adamın odu kopar herhalde benı o halde gordugunde..bır sac ancak bu kadar kabarır yanı..ne yapacagımıda bılmıyorum.
merhaba arkadaşlar.
saçlarım su dalgası gibi jöle sürünce. doğal hali hafif dalgalı ama kabarık duruyo aslan yelesi gibi... 15 yaşımdan beri yıkayıp çıkıp öylece kullanamadım. ya jole sürecem yada fön çekecem... bazılarının saçına bakıyorum ağır duruyor. dalgada olsa düzde.
ama benim saçlarım sık olmasına rağmen hafifmidir kurumudur nedir tel tel kabarıyor. lütfen biri bana bişeyler önersin...
saç kremi kullanıyorum... bir haftadır sizin söylediğiniz yağları karıştırıp bakım yapıyorum...
başka ne yapmam lazım... banyodan çıkınca kurutup dalgalıysa dalgalı düzse düz kullanayım ama kabarmasınnnn :Roflol:
canım formi die bişi var bende annemden ögrenmiştim ortaokula gıderken,onlar universiteye giderken cok yapıolarmıs,sacını yıka kurut ondan snr ıster geceden yap yada evden cıkmadan 1 saat önce ama hafıf nemlı olsun ama cok nemlı dııl az zamanın varsa sacını kolonya ıle nemlendır (daha cabuk buharlasıcagı ıcın) sonra sacını tepeden ınce bı bayan corabıyla topla (ız yapmasın dıe corapla) sonra topladıgın sacı 3 ayır ve sar pensle yada tokayla tuttur.sacını actıında hafıf dalgalı ve yumusacık olur.ben hep öle yapıorum ve hıc kuafore gıtmeme gerek kalmıo.
onu yapman için yine saçın nemliyken jöle sürüp bigudiyle sar birkaç saat dursun sonra fön makinasıyla üzerlerine sıcak hava tut 1 saatte öyle kalsın açtığında çok kıvırcık olabiler veya yarı yarıya kısalmış olabiler üzülmee eline biraz daha jöle alıp bukleleri birbirinden ayır ve aşağı doğru hafifçe çek:) al sana o kızın aynı saçları olmazsa gel yüsüme tükür sonrakinede bunu deneyim... çok teşekkürlerrrrrr
iyiki sizi tanıdmmmm :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?