Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlardaki kırıklar

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

beritann

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2011
493
1
46
İstanbul
merhaba..
okuldayken saçlarımı düzleşticiyle düzleştiyordum.. saçımda hep kırıklar var.. ince dalga böyle.. çok güçsüz.. çok düzleştiric kullandım ondandır diyorum.. okul biteli 3 yıl oldu.. ama saçlarım hala öyle napabilirim:S kırıkların olmaması için bide güçlenmesi için

zeytinyağı ve badem yağını karıştırıp saçınıza sürün haftada 2 kez yapsanız yeter 2 saat bekletmek yeterli olur ve zeytinyağlı şampuanla yıkayın ben komili kullanıyorum boya varsa saçınızda tabiki saç kremide kullanın dove kullanıyorum ben çok şükür hiç kırığım yok

Elbette ki kırıklar olduğu için saçlarınızı kestirmelisiniz,kırıklarınızı aldırmalısınız. Bu saçlarınızı canlandırır.Size önerim kestirdikten sonra hiç bir şekilde şekillendirme ve ısı kaynağı yapmayın

ünideyken fön çekiyodum.. üni bitince hiç fön çekmedim düzleştirmedim.. zaten türbanlıyım:S kestirdimde fayda etmedi..

şampuan sürüyomuş gibi sürcam dımı. hint yagı susam yagıda aldım. herpisini karıştırıma rtık.s

bıoblas ı da deneyebılırsın

Aynı sorun bendede var çok güçsüz ve az sürekli düzleştirici kullandım ıcında kırıklar oluştu bi formül bilen varsa es geçmeyin yardım ltfen :18:

ne kadar ölçü.........

Aynı sorun bende de vardı
3 yıl boyunca düzleştirdim boyattım rengini açtırdım herşeyi yaptım ve sonunda o kadar kötü bi hal aldı ki
Uzun saç sevdiğim için kestirmekte istemedm ama saçlar kötü görününce kestirmek zorunda kalıyo insan
İlk önce kırıklarını güzelce aldır saçlarına bakım yap bu sitede çok yararlı bilgiler var onlardan faydalan bitkisel yağlar falan sür.
Ben öyle yapıyorum sçlarımı hç düzleştirmiyorum değil tabi.. Arada düzleştiriyorum napıyım seviyorum düz saçı
Yalnız çok düzleştirmemeye dikkat yinede ..Bakım yaparsan az kırılır zaten
İnş yardımcı olabilirim sana

kırıkları aldırmak gerekiyo. bende uzun sacı çok sewiyorum ama bu kırıklar sacın uzamasını engelliyo. ve bu kırıkların oluşumunu en çok etkileyen düzleştiriciler. kuaförüm bana kırıklarının oluşmaması için düzleştiricileri hayatından çıkarıcaksın demişti. kırıkları aldırmanın yanında her duştan sonra sac kreminizi eksik etmeyin.

Son düzenleme:

teşekkür ederim deneyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…