zeytinyağı ve badem yağını karıştırıp saçınıza sürün haftada 2 kez yapsanız yeter 2 saat bekletmek yeterli olur ve zeytinyağlı şampuanla yıkayın ben komili kullanıyorum boya varsa saçınızda tabiki saç kremide kullanın dove kullanıyorum ben çok şükür hiç kırığım yok
merhaba..
okuldayken saçlarımı düzleşticiyle düzleştiyordum.. saçımda hep kırıklar var.. ince dalga böyle.. çok güçsüz.. çok düzleştiric kullandım ondandır diyorum.. okul biteli 3 yıl oldu.. ama saçlarım hala öylenapabilirim:S kırıkların olmaması için bide güçlenmesi için
zeytinyağı ve badem yağını karıştırıp saçınıza sürün haftada 2 kez yapsanız yeter 2 saat bekletmek yeterli olur ve zeytinyağlı şampuanla yıkayın ben komili kullanıyorum boya varsa saçınızda tabiki saç kremide kullanın dove kullanıyorum ben çok şükür hiç kırığım yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?