Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zeytinyağı ve badem yağını karıştırıp saçınıza sürün haftada 2 kez yapsanız yeter 2 saat bekletmek yeterli olur ve zeytinyağlı şampuanla yıkayın ben komili kullanıyorum boya varsa saçınızda tabiki saç kremide kullanın dove kullanıyorum ben çok şükür hiç kırığım yok
merhaba..
okuldayken saçlarımı düzleşticiyle düzleştiyordum.. saçımda hep kırıklar var.. ince dalga böyle.. çok güçsüz.. çok düzleştiric kullandım ondandır diyorum.. okul biteli 3 yıl oldu.. ama saçlarım hala öyle napabilirim:S kırıkların olmaması için bide güçlenmesi için
zeytinyağı ve badem yağını karıştırıp saçınıza sürün haftada 2 kez yapsanız yeter 2 saat bekletmek yeterli olur ve zeytinyağlı şampuanla yıkayın ben komili kullanıyorum boya varsa saçınızda tabiki saç kremide kullanın dove kullanıyorum ben çok şükür hiç kırığım yok