Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ya ben bunu yaptım ever yumuşak oldu falan ama kopma var benim saçımda boyadan o yüzden evde yapılabilecek bir şeyler varmı önerebileceğiniz, öbür profesyonel bakımlara güvenim kalmadı
Aynı problem bende de var boya üstüne boya saçlarım kopuyor artık pişkin kuaför saçlarımı mahfettiğini kabul etmemek için yeni çıkan saçlar olduğunu iddia etti o kısaların. Bal gibi kopuyorlar oysa uçlarından bi hayli kestirdim. ŞAmpuanıma çam terebenti karıştırdım. haftada iki kez de çeşitli yağların olduğu bir karışımı sürüyorum ama bi düzelme yok yolunmuş gibiler hala
Mayonezi denedim yumuşacık yapıyor saçları gerçekten
Kızlar ben iki defa yaptım güzel geldi ancak kepek yaptı, simdiye kadar saçıma çok şey sürdüm hiç böyle olmamisti, o yüzden bunun yaptığını düşünüyorum
Çam terebenti ise yaramadimi. Acaba belli yağlar karıştırılıncami ise yarar. Saç kopmasına bir çözüm bulmak lazım evde yapabileceğimiz birşeyler olmalı mutlaka bilen yok muuu? Sarımsaksiz tarif lütfen