• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlara Mayonez (denenmiştir)

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Ya ben bunu yaptım ever yumuşak oldu falan ama kopma var benim saçımda boyadan o yüzden evde yapılabilecek bir şeyler varmı önerebileceğiniz, öbür profesyonel bakımlara güvenim kalmadı

Aynı problem bende de var boya üstüne boya saçlarım kopuyor artık pişkin kuaför saçlarımı mahfettiğini kabul etmemek için yeni çıkan saçlar olduğunu iddia etti o kısaların. Bal gibi kopuyorlar oysa :ukala: uçlarından bi hayli kestirdim. ŞAmpuanıma çam terebenti karıştırdım. haftada iki kez de çeşitli yağların olduğu bir karışımı sürüyorum ama bi düzelme yok yolunmuş gibiler hala :KK61:
Mayonezi denedim yumuşacık yapıyor saçları gerçekten :oops:

Kızlar ben iki defa yaptım güzel geldi ancak kepek yaptı, simdiye kadar saçıma çok şey sürdüm hiç böyle olmamisti, o yüzden bunun yaptığını düşünüyorum :(

Çam terebenti ise yaramadimi. Acaba belli yağlar karıştırılıncami ise yarar. Saç kopmasına bir çözüm bulmak lazım evde yapabileceğimiz birşeyler olmalı mutlaka bilen yok muuu? Sarımsaksiz tarif lütfen :KK45:

Back