• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlara Mayonez (denenmiştir)

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Kızlar nasıl sürüyorsunuz bunu?
Plastik peynir kutusuna iki ya da üç kaşık mayonez dök. Varsa saç bakım yaglarindan bir çorba kaşığı yoksa naturel sızma zeytin yağı koyup karıştırın. sonra parmak uçlarınizla önden arkaya doğru saçlara yedirin. En son saçları toplayıp üstüne poset geçiriyorum. Sonra üzerine ısıtılmıs havlu sarıp iki saat kadar bekletiyorum.sonra yikiyorum. Soğuk suyla. Şampuanlayip çıkıyorum

Çok ilginç bir karışım doğrusu.Uzun zaman oldu evde mayonez yapmayalı uygulayıp deneyimlerimi paylaşacağım

Ben hazır mayonez kullanıyorum 2-3 haftaa bir,geçen senelerde her hafta yapıyordum çok işe yarıyor saçı besliyor

Bnce karışıma tuz atılmamalı yararı oldugunu sanmıyorum saça :)

Bakalım daha neler öğrenicez KK'dan?En Büyük KK

kızlar bunu hangi tarife göre yapıyosunuz aynı konu altında bissürü tarif var kafam karıştı hangisini denesem ki?

Plastik peynir kutusuna iki ya da üç kaşık mayonez dök. Varsa saç bakım yaglarindan bir çorba kaşığı yoksa naturel sızma zeytin yağı koyup karıştırın. sonra parmak uçlarınizla önden arkaya doğru saçlara yedirin. En son saçları toplayıp üstüne poset geçiriyorum. Sonra üzerine ısıtılmıs havlu sarıp iki saat kadar bekletiyorum.sonra yikiyorum. Soğuk suyla. Şampuanlayip çıkıyorum
bunu uygulamaya karar verdim bakalım sonucu yazarım teşekkürler canım :KK15:

kızlar deneedim baya bi yumuşattı hatta kırıklarımada iyi geldiğini düşünüyorum herkese tavsiye edilirrrr :KK15::KK15:

Bende denedim dün ama un ve tuz koymadım,onlar anlamsız geldi,yumurta sarısı,zeytinyağı ve limonu karıştırıp sürdüm,işe yarar mı ki acaba??:confused:

Bende denedim dün ama un ve tuz koymadım,onlar anlamsız geldi,yumurta sarısı,zeytinyağı ve limonu karıştırıp sürdüm,işe yarar mı ki acaba??:confused:
hiç bakım yapmamaktansa her türlü bakım bakımdır diyorum kesinlikle işe yarar :KK55:

hiç bakım yapmamaktansa her türlü bakım bakımdır diyorum kesinlikle işe yarar :KK55:
Çook haklısın canım,bir kere psikolojik olarak inanıyorsun ve rahatlıyorsun,bu bile iyi geliyor:KK45:

Back