Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlara Mayonez (denenmiştir)

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Çook haklısın canım,bir kere psikolojik olarak inanıyorsun ve rahatlıyorsun,bu bile iyi geliyor
kesinlikle öyle ben bugünde yaptım bu mayonezi en sevdiğim bakım oldu şaka maka bağımlısı oldum eheh

kesinlikle öyle ben bugünde yaptım bu mayonezi en sevdiğim bakım oldu şaka maka bağımlısı oldum eheh
İşe yaradığını görünce daha istekli yapıyor insan:)

Kaç uygulamadan sonra farkediliyor peki?ben 2. Kez uyguladım şu anda kafamda mayonez,bekliyorum
ben ilk uygulamada gördüm sonucu tatlım ama ben şöyle yapıyorum hazır mayonezi iki üç kaşık alıp içine saç bakım yağı birazda hint yağı ekliyorum onu karıştırıp diplerime kalanıda uçlarıma sürüp masaj yapıyorum sonra jelatinle saçlarımı sarıyorum biraz fön tutuyorum sonra üstüne havlu sarıp bekliyorum yıkayınca yumuşak canlı parlak güzelleşmiş saçlarım oluyo

yakında yanımıza kimsecikler gelmeyecek ,ne bulduk ne duyduk ise kafamıza süremekten kokarca gibi olduk :))))

Hazır mayoneze güvenemedim ben,içinde koruyucular vs vardır,ama nemlndirebilir tabi.

Ne kadar mayonez uyguluyosunuz saçınıza? Ve ne kadar sürede uzatıyor?

bende uygularım hep. yumuşacık yapıyor ve hatta uzattuğına inanıyorum

Kızlar şuana kadar uygulayan var mı? Sonuçlar nasıl bende denemek istiyorum

Kızlar şuana kadar uygulayan var mı? Sonuçlar nasıl bende denemek istiyorum
Ben hiç düzenli kullanmadım ama ne zaman saçlarım saman gibi kurusa direk sürüyorum. Faydası var zararı yok, Evde yapmak istemezsen hazırını kullanabilirsin ben öyle yapıyorum. İster öyle sür ister zeytin yağıyla yumuşat fırçala dipten uca sür. Beklet, yıka. Farkı görürsün zaten yumuşacık oluyor. Tek eksisi insan kendisini patates kızartması gibi hissediyor beklerken

Dökülme konusunda herhangi bir etkisi var mı peki? O kadarına katlanıcaz artık :)

Dökülme konusunda herhangi bir etkisi var mı peki? O kadarına katlanıcaz artık :)
Emin değilim benim dökülmem kansızlıktan kaynaklanıyormuş o yüzden dıştan sürülen pek etki etmedi bana ama boya vb işlemden kuruyan saçı iyi nemlendiriyor

Bugun hazır mayoneze zeytinyagı koyuo denedım kokusu kötuydu ama etkisi çok güzel oldu. Nemlendirdi, kuru saçlara iyi gelebilir. Tekrar yapıcam bende:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…