Plastik peynir kutusuna iki ya da üç kaşık mayonez dök. Varsa saç bakım yaglarindan bir çorba kaşığı yoksa naturel sızma zeytin yağı koyup karıştırın. sonra parmak uçlarınizla önden arkaya doğru saçlara yedirin. En son saçları toplayıp üstüne poset geçiriyorum. Sonra üzerine ısıtılmıs havlu sarıp iki saat kadar bekletiyorum.sonra yikiyorum. Soğuk suyla. Şampuanlayip çıkıyorumKızlar nasıl sürüyorsunuz bunu?
Ben sonuçtan memnun kaldım.Bende deniycem bakalim bi bu kalmisti yapmadigimiz
Aaaay yok daha değilHerkes duysun Yumoos kafasına mayonez sürüyor.
Yakindaa kk daAaaay yok daha değil
BeliyoruzÇok ilginç bir karışım doğrusu.Uzun zaman oldu evde mayonez yapmayalı uygulayıp deneyimlerimi paylaşacağım
DenemelisinizDenemek lazım..
DenemelisinizDenemek lazım bunu
bunu uygulamaya karar verdim bakalım sonucu yazarım teşekkürler canımPlastik peynir kutusuna iki ya da üç kaşık mayonez dök. Varsa saç bakım yaglarindan bir çorba kaşığı yoksa naturel sızma zeytin yağı koyup karıştırın. sonra parmak uçlarınizla önden arkaya doğru saçlara yedirin. En son saçları toplayıp üstüne poset geçiriyorum. Sonra üzerine ısıtılmıs havlu sarıp iki saat kadar bekletiyorum.sonra yikiyorum. Soğuk suyla. Şampuanlayip çıkıyorum
hiç bakım yapmamaktansa her türlü bakım bakımdır diyorum kesinlikle işe yararBende denedim dün ama un ve tuz koymadım,onlar anlamsız geldi,yumurta sarısı,zeytinyağı ve limonu karıştırıp sürdüm,işe yarar mı ki acaba??
Çook haklısın canım,bir kere psikolojik olarak inanıyorsun ve rahatlıyorsun,bu bile iyi geliyorhiç bakım yapmamaktansa her türlü bakım bakımdır diyorum kesinlikle işe yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?