Kizlar ilk defa konu aciyorum heycanliyim saclarimla ilgili yeni kesfimi paylasiyorum size maden suyu limon zeytinyagi...hepsini istediginiz oranda karistirin zeytinyagi 10-13 damla yeterli yagli goruntu birakmamasi adina sprey sisesine doldurun sac tonigi gibi uygulayin dibe uca nereye isterseniz maden suyunun asidini kacirmaniza luzzum yok sabah aksam caniniz sıkılınca uygulayin kolay gele
bir o saçları saç bölümünde parlatsak daha iyi değilmi.Kizlar ilk defa konu aciyorum heycanliyim saclarimla ilgili yeni kesfimi paylasiyorum size maden suyu limon zeytinyagi...hepsini istediginiz oranda karistirin zeytinyagi 10-13 damla yeterli yagli goruntu birakmamasi adina sprey sisesine doldurun sac tonigi gibi uygulayin dibe uca nereye isterseniz maden suyunun asidini kacirmaniza luzzum yok sabah aksam caniniz sıkılınca uygulayin kolay gele
maalesef var. kurallar işte. her konu kendi bölümünde olmalı. :)Yarari olacaksa yerin onemi yok sanki
Kizlar ilk defa konu aciyorum heycanliyim saclarimla ilgili yeni kesfimi paylasiyorum size maden suyu limon zeytinyagi...hepsini istediginiz oranda karistirin zeytinyagi 10-13 damla yeterli yagli goruntu birakmamasi adina sprey sisesine doldurun sac tonigi gibi uygulayin dibe uca nereye isterseniz maden suyunun asidini kacirmaniza luzzum yok sabah aksam caniniz sıkılınca uygulayin kolay gele
ettim ettim. taşıdım yerine..Daha yeni uyeyim ögreniyorum iste kullanmayi idare edin simdilik :)
Ooo yaşasın, biz de bu bilgiyi bekliyorduk 'Bir Derdim Var' topiğinde
taşıyorumda,çoğuna yazmıyorum taşırken.:) bu arada devam niteliğinde konu gördükçe kapatıyorum. sizde gördükçe kibleyinki ben onlarıda kapatayım
teşekkür ederim :)ettim ettim. taşıdım yerine..
Hmm oylemi diyorsun siz öyle diyorsaniz oyledir efendim biliyorum zaten O okypete adaletli davranacagini koskoca editor sonuctaAşk olsunSamire tmv , O okypete sabah akşam konu taşımaktan şehirler arası nakliyatçılar gibi vızır vızır çalışıyor , fark etmiyor musun ?
aynen ya. gözlerim bozuldu iyice nereye taşıyayım diye. kıymet bilmiyorlar azizim.)Aşk olsunSamire tmv , O okypete sabah akşam konu taşımaktan şehirler arası nakliyatçılar gibi vızır vızır çalışıyor , fark etmiyor musun ?
Hm tamam once kendimi kiplemem lazim o zamantaşıyorumda,çoğuna yazmıyorum taşırken.:) bu arada devam niteliğinde konu gördükçe kapatıyorum. sizde gördükçe kibleyinki ben onlarıda kapatayım