Saç Uzatma Yöntemleri Saçla ilgili önemli bir sorum var..

MiSS_GoTHiC

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2011
806
320
108
Merhaba arkadaşlar.Diğer başlıklarda şampuanın içine çamterebentin veya sarımsak rendeleyip koyduğunuzu söylemişsiniz.Sarımsağın saç çıkardığını ve çamterebentinin de saçı dolgunlaştırdığını söylemişsiniz.Şampuanımın içine ikisini birden koysam olur mu?Yani ikisinin aynı anda zararı olur mu? Saçıma bakım yapayım derken iyice kötüleştirmiyim

Hayır bi zararı olmaz
Burda saç bakımı sayfalarında ikisini hatta saça faydalı olan başka yağları da karıştırıp koyanları okumuştum
Ben sarımsak ve hint yağı koyuodum,sarımsak kokusuna dayanamadığım ve saçlarımdan günlerce çıkmadığı için bıraktım ...

Son düzenleme:
3-4 diş koy ve çok ince rendele
Çamterebentini de kapağını dolduracak kadar koyabilirsin
Bunları başka bi şampuanla (sülfatsız olanlar önerilio) durulaman da gerekio

Konu sahibi arkadasim ve Leydim size bir önerim var; sarimsaklari sampuana atmadan önce bir miktar sütün icinde bütün olarak kaynatin, bu sarimsaklarin kokmasini önlüyormus. Ben denemedim ama deneyenler memnun...

head & shoulders şampuana konulur mu? Ve kaç diş yeter birde rendelemesek tanelesek olur mu? şampuanı kulladıktan sonra saç kremı kullansak bırsey olur mu :) çok soru sordum biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…