ev arkadaşımda bir kaç tane bit bulduk her gün duş almamıza kişisel bakımımıza dikkat etmemize rağmen nerden geldi anlamadık. hemen eczaneden ilaç aldık ilaçladık tedbir olsun diye ben de kullandım ilacı fakat öyle yağlı bir yapısı var ki dün akşam 5-6 kere yıkadım bu sabah 1 saattir yıkıyorum hala çıkmadı ne kadar kurutursam kurutayım saçım komple yağlı duruyor yeni duştan çıkmış gibi acilen ne yapmalıyım nasıl çıkar bu ilaç lütfen yardım edin bugün de dışarı çıkmam lazım
Saçın daha kuruyken şampuanla hafif nemliyken iyice şampuanı yedir öyle yıkanmaya başla.En sonda sirkeli suyla durularsan çözüm olabilir diye düşünüyorum
Saçın daha kuruyken şampuanla hafif nemliyken iyice şampuanı yedir öyle yıkanmaya başla.En sonda sirkeli suyla durularsan çözüm olabilir diye düşünüyorum
1 kere şampuanlıktan sonra, 1 su bardağı(büyük boy) saçınıza boca edin bekleyin 3-4 dakika (dikkat edin gözü fena yakıyor) saç dibinizde hissettiğinizde yıkayın ben yağlarla bakım yaptığımda yada topuz dan sonra saçım arınsın diye bu şekilde yapıyorum arınıyor muhtemelen senin şampuana da iyi gelir yanlız ben yağlı bakımdan sonra şişeyi döküyordum (yarısını bile değil ama) kuruyunca kokmuyor ama en ufak yağmur ter ıslanmada kokuyor ve bir daha ki banyodan sonra geçiyor
not: sirkeden sonra normal şampuan kullanabilirsin aynı banyoda