arkadaşlar ben saçkırandan müzdaribim daha yeni biri çıkmıştıki yeniden döküldüğünü farkettim bu meretin kesin çözümü yokmu çoook canımı sıkıyor doğru dürüst kuaföre gidemiyorum doktor strese bağlı dedi mantar olmazmış bu ama hepmi ben stresleniyorum.acaba bi yerdenmi kaptım bilmiyorum kesin çözümü bilen varsa çook sevinirim doktor ismi ilaç ismi yada doğal yöntemler ne önerirseniz yaparım yeterki şifa olsun nolur yardım edin
şimdiden teşekkürler
canım ben sacmdaki dökülme nedeniyle sarımsak kullnmıstım bilmem biliyormusun.. sarımsak döküln sac kıl tüy ne varsa cıkarıyor ..:):):
burda okumustum onu ve uyguladm bnde işe yaradı ama dedğim gibi ben sac içn uygulamıstım. ama okudugum topc te arkadslar sackıran için bile sarımsak denendiğini ve işe yaradığını söylemişlerdi.. bnce bi denee daha kötü yapmayacağıı kesin :):)
nasil uygulancagini bilmiyorum ama sarimsak kesin cozum. ikiye ayircaksin sarimsagi, boyle derin yanana kadar suruceksin her gun suyunu cikarcaksin. bizim bi tanidigin olmustu. annesi sarimsak yapmisti bi de eczaneden bi ilac almisti ikisini birlikte kullaniyolardi. cikti geri saclari. ama ilacin ismini hatirlamiyorum istersen bi arastir. daha bugun bi eczanenin caminda gordum sackiranla ilgili bisey.
bi ara bende de olmuştu doktor bi ilaç vermişti bi kaç gün sonra düzeldi strese bağlı olarak meydana gelir diye söylemişti..... dökülen bölgeyi jiletle kazı sonrada sarımsağı sür saç en kısa zamanda çıkar devam et ama hemen bırakma
cevaplarınız için teşekkür ederim ama benim sormak istediğim bu meretin kesin yok edicisi yokmu. bi yer düzeliyor bi süre sonra başka bi yerden tekrarlıyor buda çok sinir bozuyor o kadar özeniyorum saçlarıma bakımlar yapıyorum gıdama dikkat ediyorum ama tekrarlıyor işte bunu yaşayıpta kesin çözüm bulan varmı onu merak ediyorum varsa cevaplarınızı bekliyorum tekrar teşekkür ederim
cnmm kız kardeşimin saçının tam ortasında 4-5 cm lik yer tamamiyle dökülmüştü yani bildiğin hiçbir şekilde tüy bile yoktu
oraya iğne ile deriyi her milimini sürttü sarımsak sürdü. düzenli olarak ne kadr sürede sonuç verdi hatrlamıyorum ama kısa olduğunu sadece hatrlıyorum ay bile sürmedi belkide. bugün sorumm yarn yne cvb atarm
ayrıca sen çok stres yapıosan buda tekrarlattrr die düşünüyorum cnmm... kib stres yapmamaya çalşşş