Doğal Saç Bakım Kürleri Saçınızın Çabuk Uzamasını İstiyorsanız !

• Konu Sahibi Konu Sahibi eans
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri

eans

hayat bana güzel :)))
Kayıtlı Üye
23 Mart 2011
73
1
36
İstanbul
merhaba ben saçımın uzamamasından şikayetçiydim arkadaşlar fakat bir arkadaşımın tavsiyesiyle karaturpu kullanmaya başladım ve saçlarım gerçekten çok çabuk uzadı tavsiye ediyorum gayet doğal deneyin siz de göreceksiniz :
öncelikle karaturpu rendeliyoruz ve bir miktar suyun içinde kaynatıyoruz,sonra suyu süzüyoruz,suyu ılıklaştırıp saçımızı onunla yıkıyoruz ve 15 dakika kadar bekliyoruz ve duruluyoruz bunu hergün yapın 4-5 günde faydasını göreceksiniz

Son düzenleme:
mrb,
4-5 gun az degil mi sac gibi bir yapiyi buyutmek, bir hafta sonra desen neyse de...
Belki saçin uzadigi bir zamana denk gelmis olamaz mi?
4-5 gun sonra farki goreceksiniz derken sacin uzadigini mi farkettin yoksa daha parlak, canli vs gibi ozelliklerin geldigini mi fark ettin?

lütfen bunu de deneyin, hem besliyor hemde yumuşacık yapıyor. Beslediği için de, uzatıyor tabiki

ZEYTİNYAĞI
BAL
YUMURTANIN SARISI ---- SARISINDA BAYA PROTEİN FLN VARMIŞ--- acayip besliyomuş.

bu 3 ünü karıştırdım ben, masaj yapa yapa sürdüm, sonra 1 saat bekledim yıkadım yumuşacık oldu !!!
tavsiye ediyorum.

4 -5 günde saç mı uzar ya mümkün mü böyle birşey bu kadar kolay olsaydı bu kadar kadın yıllarca uğraşmazdı 4-5 günde uzasa uzasa istemediğimiz baş belası tüylerimiz uzar gıcıklık olsun diye:76:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…