Saç Uzatma Yöntemleri Saçinizi Uzatmak için Zeytin Yagi Ve Yumurta Aki Karisimi

cnm bilgi için öncelikle saol zeytinyağı ve yumurtanın miktarını sölermisn bide bal saçlarına yapışmıyor mu nasıl yapmış kuzenin a.s.

insanlar 1 senede bile o kadar uzatamazken sizin kuzeniniz nasıl uzatmış o kadar hemide 3 ay değil 2 ay değil tam -tatlicadiarzu-ay...şaşırtıcı -tatlicadiarzu- ay benimde öyle uzasa ya.:dance::dance::dance:

ay pardon yalnış alıntı yapmışım konu sahibine dicektim

kızlar bugün yaptım 2 saat beklettim ama daha sürerken kurumaya başladı.neyse az önce yıkadım kafamın dipleriacıyor şuanda yapanlar bilgi versin böyle olan oldumu yumurtanın akını karıştırdım z.yagına.

kızlar bu gidişle ya kel kalacam yada çok güzel uzun saçlarım olacak:)

Ya kızlar yapmayın allah aşkına kütten omuzlarına gelmesi, 2 kere de kestirmesi için 25 cm falan saç uzamış olması lazım 1 ayda. Mantıklı düşünün ayda 1 cm uzar saç hadi böyle şeylerle 3 cm uzasın 5 cm uzasın aklınız alıyor mu hiç 1 ayda böyle bir uzamayı. Yılda normali 12 cm uzamasıyken ayda 20 cm'den fazla uzama mantıklı geliyor mu size.? Uzatacağım diye saç kalmayacka, perukla gayet uzun saçlara kavuşacaksınız

ayrıca saçını madem uzatmak istiyor niye ayda 3 kez kestirsin ki. 1 kere kestirmiş sonra 2 kere daha kestirmiş

kizlar sonuc alanlar varmi bende bi tarif veriyim ben zeytin yagi badem yagi ve yumurtayi yarim saat bekletip yikiyordum iyu geliyodu bilginize

evet canim deneyen cogu arkadas uzun süre yapinca sonra etkisi oluyo dio mesajlarda bende sabir var ama iki cocuk yapabildigim kadar artik ama benim sacim cok gicik yaa kivircik ve kuru düzleyince acayip uzun duruyo simdi ensemi gecik durumda ama düzleyinca sütyenimin hizasinda yani hergünde düzletemniyom of ya ama sabirla devam bakimlara

bu arada benim 8 ay icinde 16 cmlik yada 20 cm lik bi uzamaya ihtiyacim var zaten ayda 3 cme yakin bi uzama oluyo turplu su yag karisimim ve sarimsakli sampuanla insallah uzama devam eder izinde uzun saclarim olur hepiniz rapunzel olun

Evet arkadaşlar bunu bende duymuştum. Hatta sporcular bile yumurtanın özellikle beyazını yerler daha faydalı oldugu için.

şampuanım içine bal katıyorum ben yumuşacık oluyor saçlarım

mrB bayanLar sıZe tv'de gorDugum bıRının saCını nasıL yapTıqını soRmak ıstıoRum ..

yıLdız asyaLı'nın evcıLık oyununDa saCı dıkkaTımı cekTı sanıRım tepeDen topLuyoR ama baNa daha ayRıntıLı sekıLde anlaTAbıLcek var mı .. TşkrLer :) opuyorumnanaktan

Bi tanıdıgımın saçları cok ince telliydi
yumurta + zeytinyagı ikilisini kullanmış uzun bir süre
Simdi sacları upuzun ve güçlü
Sanırım bu kür sacı bastan asagı onariyor
Banada tavsiye etti bnde baslıcam
Sonuçları sizinle paylasirim kızlarr

benim en güvendiğim ikili zeytinyağı ve yumurta
ama çooook kokuyo ya ben bi kere yaptım günlerce koktu bana

ben de zeytinyağı,hint yağı,badem yağı ,1 yumurta sarısı ve 1 kaşık balı karıştırıp maske yapıyorum..haftada 2 kere ve saçlarım pırıl pırıl ..ve de şampuanıma da 1 kaşık bal kattım..

benim en güvendiğim ikili zeytinyağı ve yumurta
ama çooook kokuyo ya ben bi kere yaptım günlerce koktu bana

Bende baslamaya karar verdim.
Herkez bu ikiliyi tavsiye ediyor.
Cnm nasıl yaptıgını anlatırmısın.
Yumurtayi herkez farklı sekillerde kullanıyor.

Canım peki sacta gürleşme fln oldumu??

foreversmile
ben bunu yapalı 1 1.5 sene kadar oldu
o zaman o kadar çok koktu ki bi daha yapmadım
yumurtanın sarısı ve zeytinyağını karştırıp çırptım saçıma sürdüm yarım saat beklettm
ama dedim gbi sonra günlerce koktu saçımda
şimdi sadece zeytinyağı yapıyorum yumurtayıda yıyorum

meraba
bende 2 aydir yumurta sarisi ve zeytinyagi kullaniyorum..evde varsa egerr icine 5damla Limon katiyorum ve 1 tatli kasigi Bal.
limon ile balin zaten saci parlatma etkisi var..
Ilk fark ettigim sey saclarimi cok saglikli yapti bu maske sac dökümümüde azaltti
BIRDE EN ÖNEMLISI SACLARIM UZADI SONUNDA
önceden hep degisik degisik bakimlar yapardim pahali yaglar alirdim ama bunu yaptiktan sonra herseyi biraktim sadece bu maskeyi yapiyorum

cok tsk ederim cvp icinn.

Ne güzel ya senin adına sevindim cnm
Cnm bende baslıcam ama yumurtayı nasıl eklicem yaga o konuda bir karar veremedim:26:
Kimi akını kimi sarisini kimide bütün olarak eklemişş:26:

Ne güzel ya senin adına sevindim cnm
Cnm bende baslıcam ama yumurtayı nasıl eklicem yaga o konuda bir karar veremedim:26:
Kimi akını kimi sarisini kimide bütün olarak eklemişş:26:

dün yine yaptimm süper olduu her yaptigimda mutlu oluyorum nedensee..
bak canim önce 2 yemek kasigi zeytinyagi koydum bir kaseye mikrodalgaya koydum isittim biraz ama cok isinmicak cünki yumurta icine koyuldugu icin pismesin yani:) Sonra yumurtanin sarisini koydum ve karistirdim. BEnce yumurtanin sarisi dahada faydali internettede öyle yaziyor. Ve bazilari demiski cok kokuyor diye.. bende hic kokmadi hatta evdekiler sacimda maske oldugunu bile bilmiyorlardi koku moku yoktu yani.

I$e yariyorsa ne güzel.. Valla ben yillar once bu maskeyi uzun bi süre uyguladim ama uzatmadi. Ha saclarim parliyordu canlaniyordu onu inkar edemem ama uzatmak icin yapiyordum ben, uzatmayincada yine hayel kirikligi.. buyuk bir hevesle umutlarla ba$layipta sonuc ic acici olmayinca tüm hevesim kacti bide gittim kestirdim, uzamazsan uzama diyip güzel bi kisa model yaptirmi$tim. yaki$madi mi yaki$ti aslinda super oldu ama bende bir cok kadin gibi uzun sac delisiyim iste...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…