cnm bilgi için öncelikle saol zeytinyağı ve yumurtanın miktarını sölermisn bide bal saçlarına yapışmıyor mu nasıl yapmış kuzenin a.s.
kızlar kuzenim bundan 1ay önce saçlarını küt kestırdı şimdi ise saçları omuzlarını geçmek üzere nasıl uzattın saçlarını diye sordum zeytın yagi ve yumurta akını karıştırıp krem haline getırdım haftada bir onu uyguluyorum ayni zamanda haftada bırde saçlarıma bal surup duruluyorum 1 ay içinde saçımı 2 kez kestırdım dedı inanamadim ben deniyeceğim sizede onerırım
kızlar yımurtanın beyazıdır bence çünü tam bir protein kaynagıdır beyazı.oglumu dr götürünce sordum oglum hep sarısını yiyor beyazını yemiyor demiştimde yese çok iyi olur asıl beyazında protein çok var demişti ordan biliyorum
benim en güvendiğim ikili zeytinyağı ve yumurta
ama çooook kokuyo ya ben bi kere yaptım günlerce koktu bana
ben de zeytinyağı,hint yağı,badem yağı ,1 yumurta sarısı ve 1 kaşık balı karıştırıp maske yapıyorum..haftada 2 kere ve saçlarım pırıl pırıl ..ve de şampuanıma da 1 kaşık bal kattım..
foreversmile
ben bunu yapalı 1 1.5 sene kadar oldu
o zaman o kadar çok koktu ki bi daha yapmadım
yumurtanın sarısı ve zeytinyağını karştırıp çırptım saçıma sürdüm yarım saat beklettm
ama dedim gbi sonra günlerce koktu saçımda
şimdi sadece zeytinyağı yapıyorum yumurtayıda yıyorum
meraba
bende 2 aydir yumurta sarisi ve zeytinyagi kullaniyorum..evde varsa egerr icine 5damla Limon katiyorum ve 1 tatli kasigi Bal.
limon ile balin zaten saci parlatma etkisi var..
Ilk fark ettigim sey saclarimi cok saglikli yapti bu maske sac dökümümüde azaltti
BIRDE EN ÖNEMLISI SACLARIM UZADI SONUNDA
önceden hep degisik degisik bakimlar yapardim pahali yaglar alirdim ama bunu yaptiktan sonra herseyi biraktim sadece bu maskeyi yapiyorum
Ne güzel ya senin adına sevindim cnm
Cnm bende baslıcam ama yumurtayı nasıl eklicem yaga o konuda bir karar veremedim:26:
Kimi akını kimi sarisini kimide bütün olarak eklemişş:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?