Saç Bakım Ürünleri Saçinizi Uzatmak Icin Aktardan Tavsiyeler

kızlar bir yerde okudum sugur ilii ve cindistan cevizini kaynatıp saça sürdüünde saçlar çabuk uzuyor ve gürleşiyor denedim sonuç çok şaşırtıcıydı

hadi bakalım canım. umarım işe yarar

valla bence bunları yesek, sürmekten daha faydalı olur.
ZAten biz kadınlar olmasa aktarlar kapıya kilidi vurcak
birde aynı madde üzerinde her aktar başka bişi söylüyo.. Dürüst aktarı nasıl tanıcaz bilmem

ama herkesin yazdıklarında ortak bir nokta var hindistanda yetişen ürünler..
hindistan cevizi, hint yağı, entele otu... hindistanlı erkeklerin saçları bile uzun ve gür..
ama bence bu kadar şeyi sürmek yerine, içinde keratin olan gıdaları tüketmek..(yiyerek :)

bence en iyisi aklınıza geldikce tırnaklarınızla değil! parmak uçlarınızda saç diplerinize masaj yapmak kan hızlanıyo vede daha nem alıyor sacınız kaliteli tarakların bi çogunun tarak tellerinde yuvarlak şeyler var sanırımki bu yuzden..
bide söylemişken saç bakımında tarak seçimi çook önemli.. ucuz ve kalitesiz taraklar saçları uçlarını kırıyor

solgar ın biotin hapları var
60lıkları 42 milyon civarında

yaklaşık 15 / 20 gün düzenli bir şekilde saçlarım için biotin içtim ve vucudum aşırı derecede tüylenmeye başladı 15 günde 3 defa kuaföre komple ağdaya gittim düşünün yani....benneyaptımki şu var, saçlarımı uzattı mı? Evet bariz şekilde uzama oldu ama saçlarım 2 / 3 cm daha fazla uzayacak diye de aşırı tüylenmeyi göze alamam doğrusu o yüzden biotin hapını hemen çöpe attım.
her kişide aynı sonuç olurmu bilmem ama uyarmak isterim arkadaşlar....

kızlar saçınızın uzamasını istiyosanız daxsupergro kullanın 4 parmak uzatıyomuş şimdi aldım bende kesin sonuç benden sölemesi

dax super gro benim saçımı hiç uzatmadı.yeni yeni tüy tüy saç çıkardı ensemden ve alın kısmından ama mevcut saçlarımı uzatmadı ayrıca arındırmak çok zor oluyo..tabi herkesein saç yapısı farklı belki sana yarayabilir..

ewet o yönden sansliyim dicem ama sirf kafamdaki saclar olsa...kendimi cok sansli his edicem...ama baska bölümlerdede böle sert iri yari tüylerim var cok rahatsiz oluorum...yaa bilmiorum ama ben drogistden önceden cok SIK hap kullaniodum hergün yutuodum....of türkcesini bilsem, almancasi kieselerde...bi su bardagin icine bi cay kasigi kieselerdeyi katip iciosun...hem tirnak hem sac ve cilt icin iyi gelio yani...veya biotin hic denedinmi? o da cok fayda edio...yani ben surup fln degilde torpil onun hapini alipda kullaniodum..artik eskisi gibi SIK kullandigim yok..baska bölgelerimdede tüylenme cogaldi...ama herhalde etkisini halada görüorumki saclarim hemencilik uzuo..o yüzden kisacik kesdirirken icim canim bile acimadi tatlicadiarzu

dedim gibi istersen bi biotin ilacini dene, ben yurtdisindayim drogistden almistim...kieselerdede faydali..da kieselerdenin trkce anlami ne bilmiorum sahsen...ama biotin fosfor vitaminlerdendi galiba yanlis bisiide sölemeyim simdi....hem tirnaklarida SIKILastirio...ve ciltede ii gelio...bende resmen ciltimde soyulma olmustu böle kepeklenme ve yeni cilt cikmisti....bacaklarimda göbegimde yüzümde felan..hani yilanlarin derisi soyulur ya o bicimden...sasirip kalmistim:)

arkadaşlar merhaba, biraz geç oldu ama yeni üyeyim, acaba drogist ve kieselerde denen şeylerin ne olduunu bilen var mı?işe yarıyor mu ve nerde bulabiliriz?

Merhaba arkadaşlar. Hepimizin ortak derdi saçlarımız malesef. Gür olan azaltmak ister, az olan arttırmak ister, kısa olan uzatmak ister ... Bir çok şey okudum, bir çok şey öğrendim okuduklarımdan sayenizde. Ama bir konuya değinmek istiyorum. Bir çoğumuz faydalı olduğunu duyduğumuz bir şeyi denemeye karar veriyoruz. Kullanmaya başladığımız ilk anda mucizevi bir sonuç bekleyişi içerisinde oluyoruz. Ama saç da sonuçta vücudumuzun bir parçası. Her kişinin genetik yapısı farklı. Bu yüzden bazı ürünler bazı kişilerde çok iyi sonuç verirken bazılarında aynı sonucu vermiyor. Faydalı diye kullandığımız şey başkalarında olduğu gibi sonuç vermeyince de ümitsizlik içine düşüyoruz. Umudunuzu yitirmeyin lütfen. Saçımızı da anlamamız lazım. Düşünsenize bakım yağları, kürler, maskeler, otlar, şampuanlar, kremler .... saçımızın nefes almasına da izin vermemiz lazım. Tek tek ve sabırla uygulamamız lazım bence faydalı olan şeyleri. Yoksa en faydalı şeyler bile topluca uygulanınca saça fayda yerine zarar verebilir. Benim de tek ümidim güçlü ve uzun saçlara sahip olmak. Umarım hepimiz istediğimiz sonucu elde ederiz kaydirigubbakcemile5

slm kızlar saç uzatmakla ilgili sitedeki bütün bilgileri okudum herkes farklı bişey söylüyor..ben saçımı baya bir kısa kestirmiştim 1.5 ay önce enseme gelmiyordu saçlarım ama şimdi omuzuma 2 parmak kaldı.ben şampuanımı değiştirdim otacı kullanıyorum içine çam terebentin,susam yağı,bademyağı,gül yağı ve birazda yılan yağı koydum.ayrıca aktardan aldığım saç bakım yağını yapıyorum 2 günde bir bazen 3 günde bir beslenmeme dikkat ediyorum ve ayda 4 cm uzadı saçım.şimdide turp suyunu denemeye başlıycam yarın yapıcam onuda rapunzel diye bir arkadaş çok methetti haftada bir santim uzatmış saçını herhalde bunuda kullanırsam 5 6 cm uzar diyorum bakalım...:)))

mrB bayanLar sıZe tv'de gorDugum bıRının saCını nasıL yapTıqını soRmak ıstıoRum ..

yıLdız asyaLı'nın evcıLık oyununDa saCı dıkkaTımı cekTı sanıRım tepeDen topLuyoR ama baNa daha ayRıntıLı sekıLde anlaTAbıLcek var mı .. TşkrLer :) opuyorumnanaktan

X