Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hadi bakalım canım. umarım işe yarar
solgar ın biotin hapları var
60lıkları 42 milyon civarında
kızlar saçınızın uzamasını istiyosanız daxsupergro kullanın 4 parmak uzatıyomuş şimdi aldım bende kesin sonuç benden sölemesi
ewet o yönden sansliyim dicem ama sirf kafamdaki saclar olsa...kendimi cok sansli his edicem...ama baska bölümlerdede böle sert iri yari tüylerim var cok rahatsiz oluorum...yaa bilmiorum ama ben drogistden önceden cok SIK hap kullaniodum hergün yutuodum....of türkcesini bilsem, almancasi kieselerde...bi su bardagin icine bi cay kasigi kieselerdeyi katip iciosun...hem tirnak hem sac ve cilt icin iyi gelio yani...veya biotin hic denedinmi? o da cok fayda edio...yani ben surup fln degilde torpil onun hapini alipda kullaniodum..artik eskisi gibi SIK kullandigim yok..baska bölgelerimdede tüylenme cogaldi...ama herhalde etkisini halada görüorumki saclarim hemencilik uzuo..o yüzden kisacik kesdirirken icim canim bile acimadi tatlicadiarzu
dedim gibi istersen bi biotin ilacini dene, ben yurtdisindayim drogistden almistim...kieselerdede faydali..da kieselerdenin trkce anlami ne bilmiorum sahsen...ama biotin fosfor vitaminlerdendi galiba yanlis bisiide sölemeyim simdi....hem tirnaklarida SIKILastirio...ve ciltede ii gelio...bende resmen ciltimde soyulma olmustu böle kepeklenme ve yeni cilt cikmisti....bacaklarimda göbegimde yüzümde felan..hani yilanlarin derisi soyulur ya o bicimden...sasirip kalmistim:)