Saç Uzatma Yöntemleri Saçinizi proteinle besleyin

Arastirmaci

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2008
64
0
86
40
Bolu
Pantagor Kapsül: Cansız saçlara ve uzatmak isteyenler için uygun bir haptır.Piyasadaki fiyatı 75 ytl'dir.
Omega 3-5-9(41 YTL),Siyah Üzüm Tableti(?),Zinco C(18YTL) tablet bunlarda saç bakım için protein içeren kapsüller.
Bunları bana Cildiye Uzm.Önerdi.Sizlerde saç bakım yağlarından ayrı bunlardan herhangi birini kullanmanızı tavsiye ederim..kaydirigubbakcemile5
 
buarada arkadaşlar ben pantogar isimli tabletleri kullanıyorum ve sığır iliği formülünü uyguluyorum ve saçlarım dolgunlaştı,dökülme azaldı en önemliside çok güçlü:)
 
buarada arkadaşlar ben pantogar isimli tabletleri kullanıyorum ve sığır iliği formülünü uyguluyorum ve saçlarım dolgunlaştı,dökülme azaldı en önemliside çok güçlü:)

canım ben bu sıgırı ılıgını daha dun uyguladım. saçımda çok dökülme başladı 3 haftadır. bıraz bılgı verebılır mısın acaba sıgır ılıgı hakkında
 
reçeteye mi yazıyo bu ilacı
benim saçlarım tutam tutam dökülüyo

BENİMKİDE TUTAM TUTAM DÖKÜLÜYODU ODA SU DALGASINDAN SONRA OLDU DR.GİTTİM HERŞEY YOLUNDA DEDİ BENDE SAÇIMA YAPILAN KİMYASALLARDAN DOLAYI OLDUĞUNA KARAR VERDİM.MALESEF REÇETESİZ ÖZEL 75 MİLYONCUK Çok üzgünüm çoook
 
canım ben bu sıgırı ılıgını daha dun uyguladım. saçımda çok dökülme başladı 3 haftadır. bıraz bılgı verebılır mısın acaba sıgır ılıgı hakkında

*Ben hastanede başhekim sekreterliği yaptığım için bir çok bilgiyi öğrenip aktarmaya çalışıyorum.Geçen cildiye dr.muhabbet ederken saç dökülmesi nedeninin demir eksikliği vb şeylerden oluştuğunu söyledi.Bu formülleri yaparken ilk cildiye uzmanına gidip tahlil vermeniz gerekir daha sonra önereceği şeylerle hareket etmelisiniz.Dediğine göre bazı insanlar tahlil yaptırmadan internetten bilip bilmeden haplar alıyorlar kullandıktan sonra iyi gelsede hapı bıraktıkları zaman tekrar edebiliyor diyor.Bu konuda detaylı araştırma yapılması gerektiğine inanıyor.
Cildiye dr'u En üstte yazdığım tabletlerin hepsini almamı önerdi reçetesiz olduğu için yavaş yavaş alabilirim ancak bunların hepsini al ve kullan ozaman banyoda hiçbir saç göremeyeceksin dedi hatta kendiside kullandığı için bire bir kullanmamı tavsiye etti..
*Sığır iliğinede gelince ben şöyle uyguluyorum ve haftada 3 kere;1 adet sığır iliğini alıp bıçakla küçük küçük cezveye doğruyorum 1 çorba kaşığı 10 çeşit baharattan katıyorum.Kısık ateşte yağlar kendinden geçene kadar eritiyorum zaten belli oluyor ten rengine dönüyor,sonra süzüyorum yağını.Şırınga ile çekerek saçlarıma sıkarak masaj yapıyorum.2-3saat bekletiyorum.Sadece havlu sarıyorum(sıcak değil)havalar yeterince sıcak zaten.En son olarakta küçük şampuanıma(200ml) kattığım 1 çorba kaşığı çamterebentin ile saçlarımı şampuanlıyorum.Duştan çıkacağım zaman saçlarımı ılık su ile sıcak suyun saçımdan gitmesini sağlıyorum(çünkü soğuk veya ılık su ile duş alamıyorum.)
 
Son düzenleme:
*Sığır iliğinede gelince ben şöyle uyguluyorum ve haftada 3 kere;1 adet sığır iliğini alıp bıçakla küçük küçük cezveye doğruyorum 1 çorba kaşığı 10 çeşit baharattan katıyorum.Kısık ateşte yağlar kendinden geçene kadar eritiyorum zaten belli oluyor ten rengine dönüyor,sonra süzüyorum yağını.Şırınga ile çekerek saçlarıma sıkarak masaj yapıyorum.2-3saat bekletiyorum.Sadece havlu sarıyorum(sıcak değil)havalar yeterince sıcak zaten.En son olarakta küçük şampuanıma(200ml) kattığım 1 çorba kaşığı çamterebentin ile saçlarımı şampuanlıyorum.Duştan çıkacağım zaman saçlarımı ılık su ile sıcak suyun saçımdan gitmesini sağlıyorum(çünkü soğuk veya ılık su ile duş alamıyorum.)[/QUOTE]

canım teşekkürler. bende pazar gunu ılk kez yaptım. bugunde yapıcaktım ama sular kesildi yenıden:) bı tavsıye vereyım sana. şiringayla yapacagına eskiden kalan boya karıştırıcısının içine koyarsan ve saçını boyar gibi dıplerine surersen çok daha kolay olur yaptıgın işlem ben o sekilde yapıyorum canım. şiringayla sıkmakta sorun olur bıtınce yenısını doldurmakta.
duzenli olarak bıotın ve vıtamın hapı kullanıyorum .daha onceden bıkaç kere gitmiştim doktora demir eksikligi görulmemişti zaten. son zamanlarda gereginden fazla meyve yemeye başladım dökülmeye etkisi olur dıyede.ama bakalım.
 
zinco-c yerine zinco adlı ilacı da alabilirsiniz; tek farkı içinde c vitamıni yok aynı içerikte çinko bunda da bulunmaktadır karneye girmektedir karneye yazılamasa bile fiyatı:7,5lira içinde 40adet kapsül içermektedir
 

canım ben zınco de kullnadım. ama bıter bıtmez başka vıtamın kullanmama ragmen aşırı dokulmeye başladı saçım
 

ben omegayı kullandım ama saça etkisinin olduğunu düşünmüyorum
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…