- 30 Kasım 2007
- 491
- 54
- 318
- Konu Sahibi MissLavinia
-
Aaa gerçekten bu saçı senmi yaptın arkadaşımm çok güzel ve doğal olmuş tam benim istediğim gibi..yaa ben saç yapma konusunda biraz yeteneksizim ama bu işlem kolay gibi görünüyoo..bu akşam hemen deneyeyim diyorumm..bu arada saçlarını içe doğrumu doladın parmağına acaba.? bir de sanırım tam diplere kadar sarmamışsın saçını..yani saçın üçte ikisi kadar bi kısmını sarıp orda bırakmışsın gibi gözüküyor..yanılıyomuyum acaba!!! CADIARZU
çok güzel olmuşta tatlım bende yaptım iğrenç oldu kabardı kremde sürmüştüm hemde ince ince tutamlar halinde sarmıştım çözdüm hala kafamda toka var gibi durdular bende taradım açılsın diye o zamanda kabardılar tek kelimeyle iğrençti senağlama senağlama senağlama
tek çözüm örmek..ama o da bellı olmuo nası tutcagı bazen kotu bazen iyi oluyo o yuzden denemek lazım hep..
saç düzelştiriciylede bildiğiniz saçınızı düzleştirmek için kullandığınız düzleştiricelerle çok ama çok güzel dalgalar veriliyor kuaförden çıkmış gibi olunuyor valla
Teşekkür ederm cnm:1hug: Acaba yapamadn mı?Ya da saç tipiyle alakalı bişey...a.s Ben saçımı yıkayıp,kremle bi güzel sıkmıştm(Kıvırcık olmasını istediğimde hep yaparım doğal duruyor..) Akşam yattım sabahta bunu deniyim dedim dalgalar düzgün olsun diye , saçımı tarif ettiğim gibi tokalarla düzgün bi şekilde tutturdum ve 1-2 saat sonra açtm..Çok doğal durdu dalgalar..Bu resimdekide bir gün geçtikten sonraki hali, tabi biraz düzelttm...yerimseniben
Temiz saçıma da yapmıştım böyle olmadı..Yani hemen banyodan çık,kremle fln olmuyo ,kabarıyo, şekil almıyo..:bbo:
Bir de böyle dene istersenCADIARZU opuyorumnanaktan
Tek tek uğraşmaya gerek yok.Saçınızı yıkadıktan sonra suyunu alın nemli kalsın sonra alttan ince lastikle bağlayın sıkıca burun kıvırın ve yukarıdan maşayla tutturun kuruduktan sonra açın saçınızı elinizde ince tutamlara ayırın biraz sprey sıkın bu kadar
ya denedim bunu ama olmadı saclarımda belimde cok uzun.. bide cok gür... bidaha deneyeyim bakalım umarım olur...
Evt böylede olabilir bi denicem bunuda zemuszemus
Ama bence benim yaptığım daha düzgün ve kalıcı oluo..Senin dediğin gibi çok çabuk açılır bozulur yani...:1hug:
yahu siz nası yapıyosunuz anlamadım walla..okudum bi gaza geldim kalktım yapayım dedim ama ne mümkün... canım cıktı yemin ederim üstelik yarısına bile gelemedim..saclarım sırtımın ortasına kadar ve kalabalık..yap yap bitmiyo söktüm hepsini ama actıklarım cok güzel duruyodu gercekten... öreyim ben en iyisi uff mafoldumben
Benim Saçlarım tam bir pırasa o yüzden tutmaz ama yine de ilk banyodan sonra deniycem.
Pırasa derken düz mü yani..Valla düzse keşke benim saçlarımda senin gibi olsa bayılıyorum düz saça çoğu zamanda düzleştiririm zaten..sırnaşık şey
Arada da böyle yapıyorum güzel oluyor ama düz saç her zaman favorima.s
Umarım denemen başarılı olur cnm..yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?