• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Saçınıza evinizde doğal dalgalar verinn!!!:)...

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
Aaa gerçekten bu saçı senmi yaptın arkadaşımm çok güzel ve doğal olmuş tam benim istediğim gibi..yaa ben saç yapma konusunda biraz yeteneksizim ama bu işlem kolay gibi görünüyoo..bu akşam hemen deneyeyim diyorumm..bu arada saçlarını içe doğrumu doladın parmağına acaba.? bir de sanırım tam diplere kadar sarmamışsın saçını..yani saçın üçte ikisi kadar bi kısmını sarıp orda bırakmışsın gibi gözüküyor..yanılıyomuyum acaba!!! CADIARZU

Cnm çok kolay bu aslında..Saçımı parmağıma doladım içe dışa farketmez..Ben diplerine kadar sarmaya çalıştım ama açınca böyle oluyor yine de çok hoş durdu..sırnaşık şey
opuyorumnanaktan

çok güzel olmuşta tatlım bende yaptım iğrenç oldu kabardı kremde sürmüştüm hemde ince ince tutamlar halinde sarmıştım çözdüm hala kafamda toka var gibi durdular bende taradım açılsın diye o zamanda kabardılar tek kelimeyle iğrençti senağlama senağlama senağlama

Cnm sen mi yapamadın yoksam?:1no2: Bunu direk banyodan çıkıp nemli saça uygulayıp o gün kurumasını beklemeyin çünkü kabarıyorr..Yani bende öyle oldu..Ben banyo yaptıktan bi gün sonra fln aklıma esti yaptım bunu böyle çok hoş durdu..Banyo yaptıktan sonra saçımı hep kremlerim zaten, sonraki gün saçım kuruydu ben ıslattım biraz sonra kremle tarif ettiğim gibi yaptım..Sarma işleminide düzgün yap güzelce dola saçını ve tokayla tuttur..zemuszemus
Belkide saçın yapısından dolayıdır bilemiyorum ama daha dene istersen...:1hug::enbuyukkk:

tek çözüm örmek..ama o da bellı olmuo nası tutcagı bazen kotu bazen iyi oluyo o yuzden denemek lazım hep..

Örmek dediğin gibi bazen iyi bazen kötü oluyor..Bende şahsen hiç iyi olmuyo çok kabarıyo yaa...:olmaz: Bu yöntem daha iyi hemde daha hoş duruyo..Örünce çok sönük oluyo dalgalar ve bence çok da doğal durmuyo...-tatlicadiarzu-
a.s.:nazar:

Teşekkür ederm cnm:1hug: Acaba yapamadn mı?Ya da saç tipiyle alakalı bişey...a.s Ben saçımı yıkayıp,kremle bi güzel sıkmıştm(Kıvırcık olmasını istediğimde hep yaparım doğal duruyor..) Akşam yattım sabahta bunu deniyim dedim dalgalar düzgün olsun diye , saçımı tarif ettiğim gibi tokalarla düzgün bi şekilde tutturdum ve 1-2 saat sonra açtm..Çok doğal durdu dalgalar..Bu resimdekide bir gün geçtikten sonraki hali, tabi biraz düzelttm...yerimseniben
Temiz saçıma da yapmıştım böyle olmadı..Yani hemen banyodan çık,kremle fln olmuyo ,kabarıyo, şekil almıyo..:bbo:
Bir de böyle dene istersenCADIARZU opuyorumnanaktan

Evt düzleştiriciylede oluyormuş ama onuda ben yapamıyorum...:kedi:
Bide düzleştiriciyi hep kullanıyorum zaten çok kırıyo bari kıvırcık yaptığımda yıpratmayım diye bunu yapıyorum ben...zemuszemus

Teşekkür ederm cnm:1hug: Acaba yapamadn mı?Ya da saç tipiyle alakalı bişey...a.s Ben saçımı yıkayıp,kremle bi güzel sıkmıştm(Kıvırcık olmasını istediğimde hep yaparım doğal duruyor..) Akşam yattım sabahta bunu deniyim dedim dalgalar düzgün olsun diye , saçımı tarif ettiğim gibi tokalarla düzgün bi şekilde tutturdum ve 1-2 saat sonra açtm..Çok doğal durdu dalgalar..Bu resimdekide bir gün geçtikten sonraki hali, tabi biraz düzelttm...yerimseniben
Temiz saçıma da yapmıştım böyle olmadı..Yani hemen banyodan çık,kremle fln olmuyo ,kabarıyo, şekil almıyo..:bbo:
Bir de böyle dene istersenCADIARZU opuyorumnanaktan

tamam canım bugun tekrar denıcem hadı hayırlısı (: sağol canıma.s.

Tek tek uğraşmaya gerek yok.Saçınızı yıkadıktan sonra suyunu alın nemli kalsın sonra alttan ince lastikle bağlayın sıkıca burun kıvırın ve yukarıdan maşayla tutturun kuruduktan sonra açın saçınızı elinizde ince tutamlara ayırın biraz sprey sıkın bu kadar :D

ya denedim bunu ama olmadı saclarımda belimde cok uzun.. bide cok gür... bidaha deneyeyim bakalım umarım olur...

Tek tek uğraşmaya gerek yok.Saçınızı yıkadıktan sonra suyunu alın nemli kalsın sonra alttan ince lastikle bağlayın sıkıca burun kıvırın ve yukarıdan maşayla tutturun kuruduktan sonra açın saçınızı elinizde ince tutamlara ayırın biraz sprey sıkın bu kadar :D

Evt böylede olabilir bi denicem bunuda zemuszemus
Ama bence benim yaptığım daha düzgün ve kalıcı oluo..Senin dediğin gibi çok çabuk açılır bozulur yani...:1hug:

ya denedim bunu ama olmadı saclarımda belimde cok uzun.. bide cok gür... bidaha deneyeyim bakalım umarım olur...

Diyorumya belki saç tipindendir, bazı saç zor şekil alır ya..CADIARZU Yinede bidaha dene sen, saçların gürmüş o zaman biraz daha fazla kremle ve daha düzgün ce sıkı bi şekilde yap ve fazla beklet bence..Bide belindeymiş saçların çok hoş durur inş olur...a.s.

Evt böylede olabilir bi denicem bunuda zemuszemus
Ama bence benim yaptığım daha düzgün ve kalıcı oluo..Senin dediğin gibi çok çabuk açılır bozulur yani...:1hug:

Neden bozulsun ki ? Senin ince ince yaptığın burma işlemini ben kalın yapıyorum.Emin ol çok daha doğal ve havalı duruyor.Çünkü öbür türlü saçlarını eşit tutamlara ayıramıyorsun ve yattığın için saçlar kırılıyor.Sen bilirsin tabi ama senin yöntem bana biraz uğraştırıcı geldi..

yahu siz nası yapıyosunuz anlamadım walla..okudum bi gaza geldim kalktım yapayım dedim ama ne mümkün... canım cıktı yemin ederim üstelik yarısına bile gelemedim..saclarım sırtımın ortasına kadar ve kalabalık..yap yap bitmiyo söktüm hepsini ama actıklarım cok güzel duruyodu gercekten... öreyim ben en iyisi uff mafoldumben

yahu siz nası yapıyosunuz anlamadım walla..okudum bi gaza geldim kalktım yapayım dedim ama ne mümkün... canım cıktı yemin ederim üstelik yarısına bile gelemedim..saclarım sırtımın ortasına kadar ve kalabalık..yap yap bitmiyo söktüm hepsini ama actıklarım cok güzel duruyodu gercekten... öreyim ben en iyisi uff mafoldumben

Saçın kalın olduğu için zorlanabilirsn tabi ama hepsini yap yarıda bırakma derm hele uzunmuş çok güzel durur saçlarn cnmopuyorumnanaktan
Örünce çok sönük kalıyor yaa şakkıdı

Benim Saçlarım tam bir pırasa o yüzden tutmaz ama yine de ilk banyodan sonra deniycem.

Pırasa derken düz mü yani..Valla düzse keşke benim saçlarımda senin gibi olsa bayılıyorum düz saça çoğu zamanda düzleştiririm zaten..sırnaşık şey
Arada da böyle yapıyorum güzel oluyor ama düz saç her zaman favorima.s
Umarım denemen başarılı olur cnm..yerimseniben

Pırasa derken düz mü yani..Valla düzse keşke benim saçlarımda senin gibi olsa bayılıyorum düz saça çoğu zamanda düzleştiririm zaten..sırnaşık şey
Arada da böyle yapıyorum güzel oluyor ama düz saç her zaman favorima.s
Umarım denemen başarılı olur cnm..yerimseniben

Daha deneyemedim Canım
Bu akşam kısmetse denerim artık
Düzki hemde ne düz saçını topla 10 dk kalmaz toka yerde düz ve ince hiçte güzel değil emin ol kaydirigubbakcemile3

Back