Saç Kesim Şekilleri Saçınıza evinizde doğal dalgalar verinn!!!:)...

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

MissLavinia

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2007
491
54
318
Ben bunu nette gördüm bi yapıyım dedim gerçekten çok güzel oldu!Bence deneyin kızlarr süper oluyorr..:sm_cool:
İlk önce saçınızı biraz nemlendiriyosunuz.Sonra saçlarınızı küçük tutamlar halinde ayırın ve spreyleyin.Ben sprey kullanmadım krem kullandım..Daha sonra kremlediğiniz her tutamı parmağınıza dolayarak döndürün ve bir tel toka yardımıyla sabitleyin..Çok kolay deneyin yapabilirsiniz..Parmağa dolayıp tel toka takacaksınız bu kadar basit:lepi:..Sonrada en az yarım saat bekleyin(Tabi uzun süre bekletirseniz daha kalıcı olur.Ben 1 saatten fazla beklettim) Sonra saçlarınızı açın..Çok hoş duruyor..kaydirigubbakcemile5a.s.:enbuyukkk:

aynısı bende yapmıştım hatta 1 gün
bekletmiştim sabah bi açtım iğrenç çıkmıştı:):) sanırım
düzgün yapamadım.ama düzgün bir biçimde yapınca gerçekten
çok hoş duruyor ben sprey yada kremle hiç uraşmadım.banyodan
çıkınca saçlarımın az bi ıslaklığı kalınca parmağıma doladm teL tokayla yada
başka bir tokayla sabitledim.1 saatten fazla bekletince çok hoş görünüm ortaya
çıkıyor.ama sakın o şekilde yatıp sabaha kadar bekletmeyin yatakta bozulabiliyor ve
bnm gibi iğrenç sonuçlar elde edebilirisniz

Ben 1 saat bekletiyorum gayet güzel oluyor..Sen iyiki söyledin bende akşam yatıp sabah açıcaktım madem kötü oluyo yapmıyım bari..:jeyyar: Bu arada banyodan çıkınca çok ıslakken deilde az nemliyken yapınca çok hoş oluyo, banyodan çıkınca yaparsanız eğer 1 saatten fazla bekleyin hatta 2 saat olsa iyi olur çünkü nemli saçta fazla kalınca güzel oluyo yoksa hemen açılıyoo..mirmirmirmir

Bu resimde fazla belirgin deil..Ayrıca bunu yaptıktan bi gün sonra çekinmiştim ve halen böyleydi..sırnaşık şey

Hımm benim saçlarımda dalgalı ama dalgaları daha düzenli yapmak için güzel olur denerim...

Tel toka yerine kuaförlein penslerinden kullansak daha iyi olur mu acep?...

Hımm benim saçlarımda dalgalı ama dalgaları daha düzenli yapmak için güzel olur denerim...

Tel toka yerine kuaförlein penslerinden kullansak daha iyi olur mu acep?...

bosuna ugrasma eline yuzune bulastiracan,sen ne bilirsin,,:mymeka:
ne yaparsan yap,olmaaaaaz,sen cirkinsiiiiiiiinlülülülülülü

saç düzelştiriciylede bildiğiniz saçınızı düzleştirmek için kullandığınız düzleştiricelerle çok ama çok güzel dalgalar veriliyor kuaförden çıkmış gibi olunuyor valla

ay çok mutlu oldum cnm bend ebayılıyorum dalgalı saça ya ama kabarmıyacak şekilde cokacimcoook

en kısa zamanda denicem bu arada benim kremim yada speeyim yok köpük sürsem olumu ki :bbo: yada bildiğimiz arko el kremiyle olurmu ki :roflol: cevap yazarmısnız kızlar a.s.

bi dene istersen cnm ama fazla tutmaz bence... bende wax war onu kullanıyorum güzel yapıyo. bide briyantinle yapmıştım oda pek tutmamıştı..

kız arko krem olur mu
kaydirigubbakcemile3 öyle yumsacık krem olmass, sac kremı var bakım kremı onlar bıraz sertlık verıyor, jole, köpük, ya da elid.r gunluk sac kremleri var onlardan sür
bu yöntemle benım kuaförum sacımı yapmıstı sahane oldu sonuc,
ama ıncecık ıncecık aldı sardı.

Bu resimde fazla belirgin deil..Ayrıca bunu yaptıktan bi gün sonra çekinmiştim ve halen böyleydi..sırnaşık şey

Aaa gerçekten bu saçı senmi yaptın arkadaşımm çok güzel ve doğal olmuş tam benim istediğim gibi..yaa ben saç yapma konusunda biraz yeteneksizim ama bu işlem kolay gibi görünüyoo..bu akşam hemen deneyeyim diyorumm..bu arada saçlarını içe doğrumu doladın parmağına acaba.? bir de sanırım tam diplere kadar sarmamışsın saçını..yani saçın üçte ikisi kadar bi kısmını sarıp orda bırakmışsın gibi gözüküyor..yanılıyomuyum acaba!!! CADIARZU

çok güzel olmuşta tatlım bende yaptım iğrenç oldu kabardı kremde sürmüştüm hemde ince ince tutamlar halinde sarmıştım çözdüm hala kafamda toka var gibi durdular bende taradım açılsın diye o zamanda kabardılar tek kelimeyle iğrençti senağlama senağlama senağlama

tek çözüm örmek..ama o da bellı olmuo nası tutcagı bazen kotu bazen iyi oluyo o yuzden denemek lazım hep..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…