Saç Rengi ve Saç Boyama Saçını Siyahtan Döndüren Var mı?

Mmademoiselle

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2011
62
0
36
Aydın
Ben saçımı 2 2buçuk senedir siyah boyatıorum en son mavi siyah boyandı ve çok sıkıldım saçını siyahtan açtıran varmı aranızda bi problem yaşadınızmı çok korkuyorum saçlarıma bişey olucak diye ne yapabilirim??

ben açtırdım 2 kez senin gibi uzun yıllar siyah kullandım . ilk açtırdığımda oryalle açtılar biraz yıpranma oldu. saçlarım kurudu. ama küt kesim yaptırmıştım çok sorun yaşamadım uzadıkça kestirdim. 2 3 ay sonra siyah en güzeli dedim tekrar siyaha boyamaya başladım. 1 sene sonra sıkıldım tekrar açtırdım bitkisel bir açıcı ile. ama bu kez mahvoldu saçlarım. normalde kalın tellidir. ama bu kez lastik gibi oldu saçlarım. banyoda ıslakken hamur gibi oluyordu . çok bakım yaptım 2 sene sonra eski haline geldiler. bu sürede sürekli kestirdim ve saçlarım da aşırı dökülme oldu ve uzaması yavaşladı. bu kadar yıpranmasının sebebi gittiğim kuaförden ve üst üste açtırmamdan kaynaklanıyordu. siyahtan dönmek çok zor ama güzel bir kuaföre gitmek , o kuaföre giden varsa yorumlarını öğrenmek iyi olacaktır. ve mutlaka açtırmadan önce saçının bir parçasını denemek için açtır. yıpranıp yıpranmadıgını görebilirsin.

ve ne renk düşünüyorsun..

bende siyahtım actrdım tekrar siyah oldum tekrar actırdım evet yiprandı yıpranmaması mumkun degil cunku bitkisel açıcı yada oryal diye bisy yok googledan bakabilrsn maalesef bunu goze almak zorundasın sacında sünmeler olacak kuruyacak kotu gorunecek bundanda bakımla birz da olsa iyi hale getirebilrsn ama buda tamamen eski halne dondurmez surekli kestirceksin yıpranan yerler boylece temizlenecek goze alıyorsan yaptır sahsen ben pişman olmadım kestirerk toparlattm saçlarımı

Bende boyatmıstım siyaha 6 7 ay kullandım sonra sıkılıp kendi renqim sarıya dönmek istedim.

Kuafor 2 kez actı diplerim limon sarısı kalan yerler turuncu oldu.)

Sonra üstüne boya yaptı bakır bir renk oldu ama bazı yerler boyayı fazla yediqinden koyu kaldı.

we kuafor saclarım yıprandıqından belime kadar olan saclarımı omuzuma kadar kesti we 100tl werdydm.)

Siyah renqe bayılıyorum ama sıkıldıqında istediqin bir renqe dönmk ck zor.)

baslıgınızı okudugum gıbı yazmak ıstedım.ben saclarımı 3 yıl kızıl kullandım sonra hamıle kalmayı dusundugum ıcın sıyah yaptım.8 ayda oyle kullandım sonra sıkıldım sarıya doneyım dedım aynı sızın gıbı boyle kısılerın deneyımlerını falan okudum ıste palette sac acıcı falan dedıler cesaret ettım denedım ıgrencccc otesı oldum kafam 4 renk oldu.dıpten cıkan kendı sacım cok acık sarı oldu bazı yerler turuncu oldu bazı yerler alttan kızıllarım cıktı yanı berbat oldu sonra kosarak kuafore oyle dızeltı kuafor hala tam duzelmıs degıl sımdıde kızıla donucem :) sunu anladım bır daha sıyahmı aslaaa!

benımde sıyah boyalı sactan acıldı saclarımda belıme kadardı hala da aynı boyda duruyor ... azcık sertlesme oldu sacımda sadece onu da mavı suyala falan halledıyorum benımde platıne kadar falan acılamadı sadece altın karamele boyanabıldı ama yıkadıkca acılıp dore sarı oldu

canım şampuan dekolore diye birşey var kuaförde sorabilirsin oryalden daha az zarar veriyor netten de araştır istersen ben gecen sene yaptırdım 30-40 arası birşey istedi o siyahlığı kırıyor güzel bi kahve tonu olmuştu 3 ton açmıştı sanırım i

Arkadaşlar hepinize çokkk teşekkür ederimmm çok güzel fikirler aldım sizden ama korkumu yenemedim öyleki ben 4 senedir saçımdan kırık aldırmadım kestirme fobim var belimde saçlarım yıpranır kestirirsin demişsiniz ya içim gitti:):) saçımın bi kısmında denetip yaptırmak mantıklı geldi bunu deniycem şampuan dekoleryide araştırıcam cesaret edipte siyahtan kurtulmayı başarırsam sizlere yazarım artık ne olduğumu:) ama şunu anladım bu siyahtan açtırdınmı bi daha dönmeye kalkmıycaksın geri dönenlerden güzel yorumlar okumadım:) yada bi anda çokk uç bi rengede geçmek yanlış olurmuş:) buarada saçım siyahtan önce kızıldı ama sarı fln değil en fazla karamel bal rengi gibi düşünüyorum bakalım tavsiyeleri dikkate alıcammm:) herkese güzel bakımlı saçlarr

ben de açtırdım canım saçlarım siyah boyalıydı 1 yıl kadar kullandım ama bir kere boyadım bi daha boyamadım siyaha. karamel yapmak istedim. kuaförde açtırdım. uzun sürüyo çok beklemiştim uğraşmışlardı. ama hiç bişey olmadı saçıma. sertleşmedi bile saçlarım sağlamdır belki de o yüzden .ama ben de korkmuştum gene de . gelmedi başıma bişey:) :87:

Bende 3 yıldır siyah kullandım.En son olarak 2 ay önce saçlarımı mavi siyaha boyadım bayağı aktı.
Kuaförümle konuştum saçımın rengini açtırmak istiyorum diye.Anca bakır tonları veya kahveye kadar açabilirim dedi.
Platin falan düşünme saçların yanar asla boyamam dedi.Ayrıca bakır tonlarına boyarsam bile orial değil silici kullanıcam dedi.150 TL yaparım dedi sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…