• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama sacını sıyaha boyatanlar lutfen yardım edın

ya evet aslında cnm o da cok buyuk bı sorun benım ıcın saclarım pek parlak degıl ama bazılarında goruyorum sıyah sacı ınanılmaz cıg duruo rıca etsem senden saclrının resmını eklermısın bı bakım dıger sıyah saclı arkadaslarda eklerse cok sevınırım
ayrıca koyu kumrala boyat dıyen arkadaslar saclarım zaten o tonlara yakın ama ıste sıyah olsun ıstıyorum boyle parlak parlak:66:

saçını zaten boya parlak gösteriyo
benim saçımda normalde parlak değil ki
ben seni ark olarak ekliym, sen girince bana mesaj et
özel albüm yapıp koyiym resim
çünkü rengin yüzle uyumu da önemli yüzümü karalayıp buraya koysam çok açıklayıcı olmaz =))

saçını zaten boya parlak gösteriyo
benim saçımda normalde parlak değil ki
ben seni ark olarak ekliym, sen girince bana mesaj et
özel albüm yapıp koyiym resim
çünkü rengin yüzle uyumu da önemli yüzümü karalayıp buraya koysam çok açıklayıcı olmaz =))

tamam tatlım kabul ettım arkadaslıgı cok tesekur ederım bu arada:16:

Ben siyah yüzünden kalın telli ve çok gür saçlarımı kaybettim ve benim saçlarım çok güçlüydü kaç ayda boyamamıştımda, kuaför bozuntusu işte nasıl yapabildiyse açıcıyla mafedildi ve geri dönüşü yok canım bunu kafana koy

VE ŞİMDİ KAFAYI YİYORUM YANIKLIGIMI DERSİN BELİMDE OLACAK SAÇLAR OMZUMDA KISALIĞIMI DERSİN eski fotoma bakamıyorum yani

Deneme bence çok istiyosan loreal casting çikolata kahve yap zaten koyu oluyomuş yada koleston o daha koyu çıkıyormuş biraz kızıllık veriyor diyorlar ama mantkende o yansıma olur çikolata kahve sonuçta

Valla siyah asi gösterir , genç gösterir , enerjik gösterir , teni daha beyaz gösterir , herşeyden önce o kadar sarı kafanın içinde farklı gösterir Harikadır ben bayılıyorum :) Boyadım ama aktı gitti :) . Tavsiye eder miyim ederim . Tabi sarıya filan merakın yoksa

canım ben doğuştan siyah saçlıyım çok memnunum çok yakıştırıyorum kendime ama zaman geçtikçe kendi kendine biraz daha tonu aıldı gibi oldu nedese güneşten heralde..bende siyaha boyadım çok bakımlı görünüyor gözlerimide kapkara boyarım bide kırmızı ruj çok güzel oluyor...

bence şuan hiçbirşeye boyama.zaten saçında koyu hoş ne gerek varki bende erkenden saç boyamaya başladım çok oynadım saçlarla,şimdiki aklım olsaydı hiç boyamazdım yaşımız geçince nasıl olsa boyayacağız, kendi rengimi hatırlamıyorum valla tutturmaya çalışıyorum zorlanıyorum,çünkü bıktım saç boyamaktan,dipleri bir dert ,akar rengi solar o bir dert,hadi aktı yine boya ,uğraş dur yani ,ilerde boyayacaksın nasıl olsa ister istemez

bende kızılı kapatmak için siyah yapmıştım mecburen. ay nasıl illet bişidir o. 19 yaşındayım ama 25 gibi duruyodum o siyah yüzünden.. normalde açık kumralımdır ben çok garipsedim o rengi.. şimdi açtım ama saçlarımı evde. tekrar kumralıma döndüm:) kısacası geri dönüşü çok zor. dönmek istediğinde illaki yıprancaktır. onun yerine çikolata kahve filan yaşına, tenine daha gidecektir bence ;)

ben aslında sarışınım yeşil gözlüyüm
5 sene önce simsiyah boyattım çok güzel olduğunu sölediler
bence dene
aklında kalmasın))

boyat bence .sıyah cok hos bır renk buarada tatlım , saclarına baktımda massallah cook guzeller uzunlugu seklı semalı.... ayyy bıttım:)
yalnız sıyahta bıseye dıkkat et aman kahkul kestırme , bende saclarımı sıyaha boyattım, benımde saclarım uzun ve gıttım aynı zamanda kahkul kestırdım boyle nasıl desem peruk gıbı oldu moldovyalılara dondum bıraz aman dıyıımm sıyaha boyayacaksan bıde uzun sacın varsa aman aman kahkul kestırmede naparsan yap:52:

ya canlarım saclarımı sıyaha boyatmak ıstıyorum ama acayıpte tırsıyorum kırılmasından dokulmesınden ve en onemlısı yakısmamasından.saclarını daha once sıyaha boyatan tecrubelı arkadaslarımız benı bu konuda bılgılendırebılırmı nutfennnnnnn:26:
beyenmessem gerı donmesı cokmu zor yada nası tıplere yakısır bu sıyah sac:18:

Kız deli misn sen :1: ben kaç senedir siyah saçlıyım tabi doqal renqi.Ama insan bıkıyor iqrenç ötesi yani.Nefret ettim artk :61: hele bide esmersen sakın sakın iice kapkara kalıyorsn.Ama beyaz tenliysen mavi siyahı deniyebilirsn :52:

canim valla ne diyim benimde saçlarimin rengi siyah boya ama donusu zor tek kotu tarafi bu :S onun disinda herkes bayildi saçlarimin rengine sana çok yakisti dediler beyaz tenli sayilirim zaten. kaslarimin rengi açik kalinca kalemlede boyuyorum yakisiyomu evet çok yakisiyo. siyah kas siyah saç beyaz ten çok az makyaj yapsan dogal guzel oluyosun. çok koyu makyaj yapsan çok seksi duruyo. az makyaji bile belli ediyo. ama sende benim gibi habire renk deistiryosan sklabilirsin. çevremin gorusunu sorarsan asla bu rengi deistirmemeliyim.

Back