- 9 Ekim 2009
- 1.094
- 15
- 158
canım bence bu rengi değiştir tabi senin beğenmen daha önemli ama iyi niyetimle bir tavsiyede bulunmak istedim baya kötü bir renk ve yakışmamış saçların baya seyrek kötü bir görüntü oluşturmuş kahve yapmanı tavsiye ederım eminim çok yakışacaktırben kullanıyorum ve çok memnunum aktıkça güzelleşen tek boy a.ama ben kolay buluyorum tansaşta n alıyorum resim vereyim ilk koyu oluyo ama yıkandıkça açılıyo turuncu oluyo bunlar ilk boyandıgı günler çekildi .sizin sacınızda bakır sen kendin mi boyuyosun
canım çarpıcı bakırla ve tarçın bakırla iki resmini koyarmısın? ben uzun zamandır tarçın bakır kullanıyorum da sarıya döndüğü için çarpıcı bakırla boyamayı düşünüyorum artık. ama koyu olmasından çekiniyorum. sende resim varsa çok yardımcı olur boshayallersmile
bu ikiside benim boyadığım tarçın bakır tatlım... kolestonun çarpıcı bakırı daha koyu galiba... akınca nasıl oluyo.benim tarçın bakır aktı ama şimdi çok sarımsı.. dipler daha koyu zaten gördüğün gibi...uçlar akıyo...
benim istediğim renkse şu alttaki..aksa bile güzel olur galiba.böyle mi çıkıyo renk?
canım tarçın bakırla boyadıklarında çok hoşmuş inan benimki hep daha koyu tutuyo ve daha önce saçıma oryal kullanıldığı içinde çok çabuk akıyo malesef ben çok beğendim,senin alt zeminin ne renk acaba sarı yada açık kumral falanmı,aşağıdaki renkte 7,44 alixte var ben geçenlerde boyadım aynısı oldu tabi şuan açıldı,sanırım çarpıcı bakırda daha koyu çıkıyo malum kolestonun renkleri hep koyu oluyo
Koleston daha koyu çıkıyo akınca sarımsı renk bırakmıyo ben en son tarçın bakır yaptığıma pişman olmuştum
evet koleston daha koyuymuş benim istediğimden sanırım. bakır kumralları falan deniycem galiba. onları denedin mi canım? bilmiyorumkismile
altrengim bnm de sarı cnm.koyu sarı ama..nerdeyse 1 sene oldu oryalle açtıralı baya altlara indi açılan yerler. şimdi üstten gelenler yavaş yavaş açılıyo boyadıkça..
bu boya saçta 40 50 dakka bekleyince kına gibi oluyo. hiç sevmiyorum. o yuzden 10 20 dakika tutup yıkıyorum.o yuzden de çok çabuk akıyo tabi bilmiyorumkismile
kendim de kızılım çilli ve yeşil gözlüyüm , daha doğal bi kızıl istiyorum . bidaha boyamam akınca güzel olursa :Saruboceq:
Denemedim hayatım bıkıp kumrala döndüm kaydirigubbakcemile3
iyiki dönmüşsün canım doğal renkler gibisi yok vallabayanssulusmile
anladım canım demek kısa tuttuğun için bu rengi alıyor ama benim alt zeminim kumral o yüzdende koyu tutuyor olabilir,bu rengi kullanmak çok zor sürekli boya istiyor malesef bak bakalım kolestonun renklerine ama sana kolestonun 7.43 lav ateşinide önerebilirim oda güzel bi bakır rengi kataloğunda görmüştüm denemeyi düşünüyorum hatta
Ve yine bakıra dönüyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?