bulabilsem boyamayı düşünüyorumdaa bi türlü bulunmuyoo o renkk bütün ist altüst ettim
Benim bir tanıdığım ,schwarzkopf tarçın rengine boyamıştı.Güzel olmuştu.Ama sadece bir öneri=))
ben hiç beğenmedim umarım kırılmazsınben kullanıyorum ve çok memnunum aktıkça güzelleşen tek boy a.ama ben kolay buluyorum tansaşta n alıyorum resim vereyim ilk koyu oluyo ama yıkandıkça açılıyo turuncu oluyo bunlar ilk boyandıgı günler çekildi .sizin sacınızda bakır sen kendin mi boyuyosun
bulabilsem boyamayı düşünüyorumdaa bi türlü bulunmuyoo o renkk bütün ist altüst ettim
ben hiç beğenmedim umarım kırılmazsın
teninede yakışmamış.tavsiyem yüzüne çok tatlı bir kahve rengi saç gider.ya da karamel tonları.:1no2:
ben kullanıyorum ve çok memnunum aktıkça güzelleşen tek boy a.ama ben kolay buluyorum tansaşta n alıyorum resim vereyim ilk koyu oluyo ama yıkandıkça açılıyo turuncu oluyo bunlar ilk boyandıgı günler çekildi .sizin sacınızda bakır sen kendin mi boyuyosun
Arkadaşlar ben de tarçın bakır aldım ama çok açık bir renk olmasından korkup dore bakırla karıştırmayı düşündüm.. Sizce nasıl bir renk çıkar? turuncu tonlarında istemiyorum, şu anda saçlarımda gizemli kahve ve fındık kabuğunun karışımı bir boya var ancak aktığı için alttan platin röflelerim belli oluyorkafam çok karışık nolur bi akıl verinn (
sizin bu saçınızdan önce boyadığınız tarçın bakır ne markaydı?
İki defa koleston çarpıcı bakıra boyadım.. Sonra Palette tarçın bakıra boyadım. En sonunda bıkıp kumrala döndüm kaydirigubbakcemile3
canım çarpıcı bakırla ve tarçın bakırla iki resmini koyarmısın? ben uzun zamandır tarçın bakır kullanıyorum da sarıya döndüğü için çarpıcı bakırla boyamayı düşünüyorum artık. ama koyu olmasından çekiniyorum. sende resim varsa çok yardımcı olur boshayallersmile
tanrım bu saç rengi hakkındaki hayallerim suya düştü şimdi :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?