Saç Rengi ve Saç Boyama Saçını Palette Tarçın Bakıra Boyayan Var Mı Arkadaşlar ?

RABARBA

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2009
2.245
13
158
İstanbul
Palette tarçın bakırdan nasıl bi sonuç elde ettiniz kızlar. Memnun kaldınız mı ? Şu anki boyalarım aktığında o renge boyamayı düşünüyorum nasıl olur sizce ?

Benim bir tanıdığım ,schwarzkopf tarçın rengine boyamıştı.Güzel olmuştu.Ama sadece bir öneri=))

ben kullanıyorum ve çok memnunum aktıkça güzelleşen tek boy a.ama ben kolay buluyorum tansaşta n alıyorum resim vereyim ilk koyu oluyo ama yıkandıkça açılıyo turuncu oluyo bunlar ilk boyandıgı günler çekildi .sizin sacınızda bakır sen kendin mi boyuyosun

ben hiç beğenmedim umarım kırılmazsın
teninede yakışmamış.tavsiyem yüzüne çok tatlı bir kahve rengi saç gider.ya da karamel tonları.:1no2:

bulabilsem boyamayı düşünüyorumdaa bi türlü bulunmuyoo o renkk bütün ist altüst ettim

Nası yaa? heryerde var canım? Kadiköydeki kozmetikçiklere baktın mı?

Ben geçen sefer tarçın bakıra az biraz nar kızılı nı karıştırdım çok güzel oldu...

Son düzenleme:
ben hiç beğenmedim umarım kırılmazsın
teninede yakışmamış.tavsiyem yüzüne çok tatlı bir kahve rengi saç gider.ya da karamel tonları.:1no2:

saol canım önerin içn ama ben kızıl tonkarından vazgecemiyorum daha koyu ve acık da boyadım herkes bunu begendi.ben de memnunum ustelk su an daha güzel resimdekilerden akmıs oldugu halde.karamel de düşündüm hatta topık acmıstım kızıl mı karamelmi diye herkes kızıl dedi

Kendim boyamıştım canım kolestona

Arkadaşlar ben de tarçın bakır aldım ama çok açık bir renk olmasından korkup dore bakırla karıştırmayı düşündüm.. Sizce nasıl bir renk çıkar? turuncu tonlarında istemiyorum, şu anda saçlarımda gizemli kahve ve fındık kabuğunun karışımı bir boya var ancak aktığı için alttan platin röflelerim belli oluyor kafam çok karışık nolur bi akıl verinn (

Çok turuncu olmaz bence zaten çok çabuk akıyo boya. Tutuncu olsa bile iki yıkamada gider

Çok teşekkürler canım. O zaman dore bakırla karıştırmaya gerek yok değil mi nasıl olsa iki kutu gidiyor bana, gidip onu değiştireyim tarçın bakırla :))

sizin bu saçınızdan önce boyadığınız tarçın bakır ne markaydı?

İki defa koleston çarpıcı bakıra boyadım.. Sonra Palette tarçın bakıra boyadım. En sonunda bıkıp kumrala döndüm kaydirigubbakcemile3

canım çarpıcı bakırla ve tarçın bakırla iki resmini koyarmısın? ben uzun zamandır tarçın bakır kullanıyorum da sarıya döndüğü için çarpıcı bakırla boyamayı düşünüyorum artık. ama koyu olmasından çekiniyorum. sende resim varsa çok yardımcı olur boshayallersmile

Koyarım canım eve dönünce Çarpıcı Bakır daha güzel tarçın bakırdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…