Saç Rengi ve Saç Boyama Saçını kına ile boyayan var mıdır aranızda?

minikarinca

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2013
24
4
18
İstanbul
Saçlarımı kına ile boyamak istiyorum. Ama tereddütlerim var tabii. Ok üstüne boya yapılamayacağını saç telindeki gözenekleri kapadığını biliyorum. Bunun dışında saçıma özellikle bakım yapmak için istiyorum. Zeytinyağı gibi şeylerle karıştırırsam faydalı olur sanırım.
Bununla ilgili denediklerinizi paylaşabilirseniz çok sevinirim.

Saçlarımı kına ile boyamak istiyorum. Ama tereddütlerim var tabii. Ok üstüne boya yapılamayacağını saç telindeki gözenekleri kapadığını biliyorum. Bunun dışında saçıma özellikle bakım yapmak için istiyorum. Zeytinyağı gibi şeylerle karıştırırsam faydalı olur sanırım.
Bununla ilgili denediklerinizi paylaşabilirseniz çok sevinirim.

hımm valla kına saçı besler dediler bende boyadım saç dökülmesini önler diye ama aksine ama şu var gerçekten saçı besliyor ve kalınlaştırıyor..

Merhaba ben de yıllardır saçıma kına yapıyorum. Daha 1 kere bile boya yapmadım. Kuaförler önermese de ben saçı beslediğine inanıyorum. Çok hoş kızılımsı bi renk veriyor tabi kendi saç rengin de önemli, saçı parlaklaştırıyor ve tellerini diri diri yapıyor. İlk 1 hafta çok kokuyor ben hiç sevmem kokusunu rahatsız ediyor ama dayanıyorum işte ::9:

Bende denemiştim saç rengin açıksa canım çok hoş bir kızıl oluyor ama koyu ise pek bi fark olmuyor. Boyaya göre daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum beslemese bile zarar vermiyor hint kınası buna dahil değil tabiki.

Ben de kınay yaktım daha 4-5 gün önce:) ilk insan ne çıkacağını bilemiyo renk konusunda tereddütlerin varsa bir tutumdadene önce daha sonra tüm saçına uygula. içine zaytinyağı çörekotu yağı badem yağı lavanta yağı koyuyorum ben bi ampul de bemiks koydum. çok sağlıklı kalın ve parlak oldu valla :ssz:

Ben de kınay yaktım daha 4-5 gün önce:) ilk insan ne çıkacağını bilemiyo renk konusunda tereddütlerin varsa bir tutumdadene önce daha sonra tüm saçına uygula. içine zaytinyağı çörekotu yağı badem yağı lavanta yağı koyuyorum ben bi ampul de bemiks koydum. çok sağlıklı kalın ve parlak oldu valla :ssz:

Süperrrr.. bende en kısa zamanda deniyim. Verdiğiniz karışımla daha da sağlıklı oluyorlardır. Çok teşekkürler.

Back