• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçını açtırıp sarıya boyuyanlar

canım dediğim gibi eşim boyatmamı istemiyor bende kandırabilirsem boyucam daha doğrusu sarı olsun istemiyor onunn için ben yavaş yavaş açıyorum onada boyadım diyorum zaten deneme şansım olsa alıp istediğim rengi boyarım bugün tutmasa yarın tutar sağol yine yardımın için eğer sana müşteri bulursam özelden mesaj atarım dur seni ekleyim kendime evden çalışman çok güzel canım bende birşeyler yapmak istiyorum ama bebeğim var şun anda onunla ilgileniyorum

anladım ilginiz için teşekkür ediyorum yavaş yavaş açarsanız gün geçtikçe gözü alışmya başlıcaktır sonra onn bile hoşuna gidebilir bnde öle yaptım:D saçlarım siyahtı ve sevgilim esmerlliğimi çok beğeniyodu bnde gittim açık karamel yaptım kendime saçımı açıp sonra gözü alştı artık o da beğenio aklnınzda bulunsun saçı 1 ,2 ton kırmak için baştan aşağı kusturmaya gerek yok onalr kuaförlerin para tuzağı. ya içine 40 volümlük oksidan alacaksınız kandi oksidasyon kremi yerine ya da bi çay kaşığı oryel işi hallediyo bir de şu özel mesaj olayı nedir ben daha sitede yeniyim pek anlamıyorum

canım benim özel mesaj kişinin üstüne geliyorsun tıklayıp onun sayfası açılıyor burdan maseaj yolla diyorsun konuyla alakalı birşeyde ona özel yollayabiliyorsun ben sana atayım şimdi hem bir soru daha sorucam hemde sen öğrenmiş olursun yalnız hoş geldiniz yazısının altında o okunmamış varya orda 1 tane mesaj diye yazıcak sen bana burdan cevap ve olurmu

anladım ilginiz için teşekkür ediyorum yavaş yavaş açarsanız gün geçtikçe gözü alışmya başlıcaktır sonra onn bile hoşuna gidebilir bnde öle yaptım:D saçlarım siyahtı ve sevgilim esmerlliğimi çok beğeniyodu bnde gittim açık karamel yaptım kendime saçımı açıp sonra gözü alştı artık o da beğenio aklnınzda bulunsun saçı 1 ,2 ton kırmak için baştan aşağı kusturmaya gerek yok onalr kuaförlerin para tuzağı. ya içine 40 volümlük oksidan alacaksınız kandi oksidasyon kremi yerine ya da bi çay kaşığı oryel işi hallediyo bir de şu özel mesaj olayı nedir ben daha sitede yeniyim pek anlamıyorum

canım zaten boyanın içinde en fazla 9 luk var dimi bende geçenlerde kuaföre sormuştum onlarda senin saçını sulu orielle açarız üstüne boyarız dediler bende ordan böyle birşey öğrendim ama ben birden açmak istemiyorum eşimin korkusundan yavaş yavaş istiyorum benim önceki saçlarım up uzun ve sap sarıydı ozaman sık sık röfle yaptırıyordum ama herkes saçlarım ahayrandı o dikkat çekmesin istiyor

canım zaten boyanın içinde en fazla 9 luk var dimi bende geçenlerde kuaföre sormuştum onlarda senin saçını sulu orielle açarız üstüne boyarız dediler bende ordan böyle birşey öğrendim ama ben birden açmak istemiyorum eşimin korkusundan yavaş yavaş istiyorum benim önceki saçlarım up uzun ve sap sarıydı ozaman sık sık röfle yaptırıyordum ama herkes saçlarım ahayrandı o dikkat çekmesin istiyor
%9 luk demek 30 luk oksidasyon kremi onun 40lık olanları işini görür birden açılmıcak zaten sadece aldığın rengin tam tutmasını sağlıcak sende çok açık bi renk almazsın açık kumralı 40lık oksidasyonla boya 1 ton daha açılacak

%9 luk demek 30 luk oksidasyon kremi onun 40lık olanları işini görür birden açılmıcak zaten sadece aldığın rengin tam tutmasını sağlıcak sende çok açık bi renk almazsın açık kumralı 40lık oksidasyonla boya 1 ton daha açılacak

peki sarıyı boyarsam ne olur sence oda sarı olurmu yoksa yine açık kumral mı olur birde diplerim çıkınca ne yapıcam diyeli 40lık bir oksidan aldım sarıyla boyadım sarıya yakın bir renkl oldu e benim dipler koyu kumral onada aynı işlemimi yapayım her ay yoksa farklı bir işlemmi

Son düzenleme:
sarı boyarsanda olur fakat bu sefer .çok sarı olur eşin kızabilir:D diplerin çıkınca aynı işlemi yapmana gerek yok boyasız ve özellikle diplerdeki saçlar boyayı hemen tutuyo

Back