• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçını açtırıp sarıya boyuyanlar

cottonheart

Zeynebin annesi
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2009
750
14
118
40
İstanbul
kızlar selam saçını açıcıyla açıp istediği bir renk sarıya boyayan arkadaş varmı herkes merak ediyor ne olur yazın renler nasıl oldu ve hangi boyalarla boyadınız

ben ramazan bayramından önce arife günü açıcıyla açtım saçım koyu kumral boyalıydı.paletteyle açtım ama hiç güzel olmadı.sarı istiyordum darmadağınık bir renk oldu.kızıllar oluştu.sonra baya bir kumrala boyattı kuaför sonra röfle yaptı.sanırım röfle sürecini hızlandırdım açıcıyla.saçım yıpranmadı ama istediğim renkte olmadı

selam kızlar ben saçımı siyahtan açtırdım ilk başlarda istediğiniz rengi tutturmak imkansız eğer saçınız siyaha boyalıysa ama daha sonra renkler oturuyo

ben kuaföre yaptırdım , saçımda röfle vardı ama renkler çok tuhaftı siyah kahve her renk vardı. saçımı ilk once açtı sonra bal köpüğüyle boyadı ben çok ama çok beğendım .... tek renk oldu ilk defa saçım hem de berbatken...

ama şu var eğer saçınızın kendı rengı koyuysa bellı b ı sure sonra saçınızın renkı hafıften kayıyo ama boyanınca duzelıyor her ay boyatmak gerekıyo gıbı turunculaşıyo gıbı gelıyo bana ama bu benım saçımdanda kaynaklanıyo olabılır.. düpdüşük cumle oldu yav :D

slm cnm ben boyama konusunda baya deneyimliyim istersen saçı yıpratmadan sana yardımcı olabilirm bu arada şuanki saçların ne renk?

slm cnm ben boyama konusunda baya deneyimliyim istersen saçı yıpratmadan sana yardımcı olabilirm bu arada şuanki saçların ne renk?

sağol canım benim saçım açık kumral sarıya yakın bir ton istiyorum ama nasıl yaparım bilmiyorum çok sarıda eşim sevmiyor palette altın sarısı boyayan arkadaşlar varmış çok güzel oldu diyorlar ama benimkine tutarmı acaba

cnm ben bayanlara ister kendi evlenrinde ister kendi evimde saç boyama hizmeti veriyorum bi tane müşterim vardı senin gibi saçları kumraldı ona bal köpüğüyle altın sarıyı karıştırıp boyadım tabii sırf boya da değil kendi yöntemlerimle boyayla birlikte biraz da açtım çünkü koyu renge açık renk vurunca tutmaz çok tatlı bi sarı elde ettik istersen bu işlemleri sanada uygulayabilirz üstelik sandığın gibi kuaförlerde istenen fiyatlar gibi değil fiyatlarım

evt biliyorum ama ben boyayı açıcak kıvama getiriyorum kuaförüm ancak sayah saçalrda hepsini kusturuyorum kahvelerde ve açık tonlarda boyayla açabiliyorum ama sırf boya değil tabiki de

cnm ben bayanlara ister kendi evlenrinde ister kendi evimde saç boyama hizmeti veriyorum bi tane müşterim vardı senin gibi saçları kumraldı ona bal köpüğüyle altın sarıyı karıştırıp boyadım tabii sırf boya da değil kendi yöntemlerimle boyayla birlikte biraz da açtım çünkü koyu renge açık renk vurunca tutmaz çok tatlı bi sarı elde ettik istersen bu işlemleri sanada uygulayabilirz üstelik sandığın gibi kuaförlerde istenen fiyatlar gibi değil fiyatlarım

canım benim eşim boyamamı pek istemiyor bende geçen ay zorla kandırdım kumral aldım boyadım üstüne bayramda birde açık kumral boyadım sonra söyledim tabi ama ben şimdi 9.0 sarı alsam diyorum sence nasıl olur yoksa 10.65 altın sarımı alsam saçım okadarda koyu değil açılcak kadar sendce tutmazmı direkt boyayan arkadaşlar var altın sarısı güzel diyorlar

yani sence canım bende bal köüğüyle altın sarısını karuıştırayımmı yoksa sadece bal köpüğü yada altın sarısımı boyayım kafayı yicem karar veremiyorum eşim sorun olmasa direkt açık bir renk vurucam

canım benim eşim boyamamı pek istemiyor bende geçen ay zorla kandırdım kumral aldım boyadım üstüne bayramda birde açık kumral boyadım sonra söyledim tabi ama ben şimdi 9.0 sarı alsam diyorum sence nasıl olur yoksa 10.65 altın sarımı alsam saçım okadarda koyu değil açılcak kadar sendce tutmazmı direkt boyayan arkadaşlar var altın sarısı güzel diyorlar

semt olarak yakınsanız uygun bi günde gelip boyayabilirm ama siz açık kumralın üstüne direk altın sarı vurursanız pek tutmayabilir

o zaman bal köpüğüyle altınsarıyı karıştırın içine yarım yemek kaşığı oryel koyun ve boyayın renk o zaman tutar

Back