- 1 Mart 2010
- 44.837
- 114.134
- 798
- Konu Sahibi poliswomen
-
selam
ben de saç dökülmesinden yana çok mutsuzum.
sarımsağı deniyorum 3. keredir dökülmede herhangi bi azalma yok.
dökülmede etkisi pek yok sanırım ama sarımsağın saç çıkarmada etkisi olduğunu okudum ben de.
gülbencim ben sarımsağı ezip zeytinyağıyla bekletiyorum bi kaç saat. sarımsak zeytinyağıyla özleşiyor diye düşünüyorum sonra biraz ısıtıp öyle sürüyorum kafama. saç boyama fırçasıyla rahat uygulanıyor. neyse yani böyle yaparsan sarımsak parçaları saç derine gelmese de olur.
zeytinyağı mucize diye biliriz ama ben bi fayda göremedim henüzz
bi arkadaşım saç sökülmesine karşı defne sabunu kullanıyor bana muhakkak sen de al dedi ama dediğinden bulamadım diye almadım henüz. markasını bilmiyorum ama kutusu koyu yeşilmiş. yalnız saçları fena kurutuyormuş mutlaka krem kullanmak lazım ardından. saç kreminden de hiç haz etmem ben.
ben diyet yaparak 20 kilo verdim, sağlıksız da beslenmedim ama diyete başladığım zamandan beri sanki daha çok dökülmeye başladı.
çevremde kime sorsam aynı problemi yaşıyor. geçenlerde burda mı okudum biri mi söyledi hatırlamıyorum şebeke suyunun içindeki bi maddeden dolayı saçlar dökülüyormuş hoş öyle olsa herkeste olur sanıyorum. ben özellikle 25 yaş ve üstü genç kadınlarda gözlemliyorum bu vahim durumu
selam
ben de saç dökülmesinden yana çok mutsuzum.
sarımsağı deniyorum 3. keredir dökülmede herhangi bi azalma yok.
dökülmede etkisi pek yok sanırım ama sarımsağın saç çıkarmada etkisi olduğunu okudum ben de.
gülbencim ben sarımsağı ezip zeytinyağıyla bekletiyorum bi kaç saat. sarımsak zeytinyağıyla özleşiyor diye düşünüyorum sonra biraz ısıtıp öyle sürüyorum kafama. saç boyama fırçasıyla rahat uygulanıyor. neyse yani böyle yaparsan sarımsak parçaları saç derine gelmese de olur.
zeytinyağı mucize diye biliriz ama ben bi fayda göremedim henüzz
bi arkadaşım saç sökülmesine karşı defne sabunu kullanıyor bana muhakkak sen de al dedi ama dediğinden bulamadım diye almadım henüz. markasını bilmiyorum ama kutusu koyu yeşilmiş. yalnız saçları fena kurutuyormuş mutlaka krem kullanmak lazım ardından. saç kreminden de hiç haz etmem ben.
ben diyet yaparak 20 kilo verdim, sağlıksız da beslenmedim ama diyete başladığım zamandan beri sanki daha çok dökülmeye başladı.
çevremde kime sorsam aynı problemi yaşıyor. geçenlerde burda mı okudum biri mi söyledi hatırlamıyorum şebeke suyunun içindeki bi maddeden dolayı saçlar dökülüyormuş hoş öyle olsa herkeste olur sanıyorum. ben özellikle 25 yaş ve üstü genç kadınlarda gözlemliyorum bu vahim durumu
selam,
küsen kaşa ve sakala sarımsağı kesip sürerlermiş eskiler.. ben şampuanıma katıyorum ve uzama açısından da gürleşme açısından da faydasını gördüm. her 100ml için bir iri diş sarıması ya ikiye ya da dörde böl at içine bi gece önceden ki şampuanın kimyasalları iyice suyunu saldırsın sarımsağa. her kullanımdan önce çalkalayıp da normal yıka saçını.
yazın başladım hergün yıkıyordum saçımı, kış geldi zorlansam da gün aşırı yıkıyorum. saçını yıkarken diplerine de masaj yapmanı tavsiye ederim. banyo sırasında ve sonraki bi saat boyunca etraf acayip sarımsak kokuyor ama mide bulandıracak kadar değil, evdekilerin tepkilerine aldırma :)
kışın daha rahat olur çünkü yazın terledikçe kafadan sarımsak kokusu da yayılıyordu :) :)
son olarak tek olumsuz yanı boyayı çabuk akıtması. ama denemekte mutlaka fayda var. birçok yeni saç çıktığını göreceksin hatta bazıları tepende dikilecek :)
saçı boyalı olup yapan verse cevap atabilir mi akma gibi bi durum söz konusu mu?
yani sarımsagı dövmeden mi atıyosun şampuana?daha mı etkili olur acaba?daha az kokar sanırım.sonuç güzelse hemen denemeli.saçlarımı kısacık kestirdim yine şimdilik bi degişiklik yok dökülme aynı..
ezmekle kesip atmanın arasında fayda açısından fark yok, sadece pratik kolaylık var. hatta bence kesilerek koyulursa sarımsağın sıvısı daha fazla salınır gibi geliyor çünkü ezilince bir miktar sıvı da çöpe gidiyor. saçı yıkadıktan sonra bıdık bıdık sarımsak taneciklerini ayıklamak zorunda da kalmazsın zira ben zamanında çok gereksiz bir şekilde zaman kaybettim bu yüzden
Şimdi şampuana bölüp koydugumuzda daha çok mu faydasını görüyoruz, ben saçıma 3 kere fln sürdüm ama helelik bişe olmadı saç dökülmem yine var saç da çıkarmadı acaba şampuana katsam daha mı iyi olur :SSSS
Şimdi şampuana bölüp koydugumuzda daha çok mu faydasını görüyoruz, ben saçıma 3 kere fln sürdüm ama helelik bişe olmadı saç dökülmem yine var saç da çıkarmadı acaba şampuana katsam daha mı iyi olur :SSSS
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?