Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Sacina prp ve mezoterapi yaptiran

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

smyrnalove

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2016
211
62
37
Merhaba arkadaslar.uzun suredir sacimda dokulme problemim var.egzamamda var.artik tepelerim iyice seyreldi ve saclarim cok ince telli oldu.birsuru sampuan,solusyon ve ilac kullandim ama bi ise yaramadi.prp ve mezoterapiyi duydum.biraz arastirdim ama yaptirana denk gelmedim.prp yada mezoterapiyi yaptiran arkadaslar varsa deneyimlerini yazarlarsa cok sevinirim.ozellikle izmirde varsa yer onerebilecek olan memnun olurum..

2 seans mezoterapi yaptırdım.. çok sonuç aldığımı söyleyemem canım.. eğer tahlillerin güzel çıkıyorsa hiçbir neden yoksa saç dökülmen için tek neden strestir.. çoğu zaman elde olmayabiliyor ama olabildiğince stresten sinirden uzak dur. beslenmene dikkat et. dışardan kullandığın şeyler geçici çözüm oluyor.. ayda bi yağ bakımı yapıp günlük yediklerine dikkat edersen ve stresten uzak durursan eminim dökülmen de durur yeni yeni saçların da çıkar :))
bu arada aşırı kepek problemim vardı. egzama olabilir demiştir doktor.. her hafta elma sirkesi sürmüştüm saçıma. baya azalttı cnm

Evet canim duymustum sirkeyi.onu denicem.ama artik psikolojim bozulmaya basladi saclarim bildigin acildi onleri.her banyoya girdigimde korkarak sacimi tariyorum.mezoterapi icin en az 4 seans diyorlar ama bilemedim simdi..sen nerde yaptirmistin peki ve ne kadara?

cnm benim o kadar düşünme.. inan psikoloji de çok etkiliyor dökülmeyi.. Allahın izniyle hiçbi şe olmaz..

ben amasyalıyım. amasyada yaptıracağım yer bulamadım samsunda özel hastanede yaptırdm cnm. seansı 150 liraydı

Arkadaslar yıllardır arastirdim denedim birçok ürün . Bende saç mezo yaptıracaktim medikal estetikci arkadaşıma . Prp. Hem korktuğum hemde etkisinden endişe ettiğim icjn yaptırmadim . Şimdi yeni bir ürün denedim ve 1 haftada saçlar çıkmaya başladı. Ve tavsiye ettiğim 2 kişide daha

Merhaba. Ben yeni doğum yaptım. Doğumdan sonraki 4. ayda saçlarım anormal şekilde dökülmeye başladı. Tutam tutam kopuyordu resmen.Banyodan sonra taramaya korkar olmuştum. Denemediğim ürün kalmadı bitkisel yağlar, tabletler süte geçmeyecek bakımların hepsini yaptım. Hiçbiri fayda etmedi.Sonunda prp ye karar verdim. İlk 2 seansta hiç bir değişiklik olmadı. Sadece hafif bir parlaklık ve dolgunluk geldi ancak dökülme aynı hızla devam ediyordu. Doktoruma hiçbir faydasını görmediğimi bırakmayı düşündüğümü söyledim. 3.seanstan sonra etkisini göstereceğini söyledi. Gerçektende 3.seansla birlikte dökülmem birdenbire azaldı. Ki böyle ani bir değişikliği beklemiyordum. 4. seanstan sonra ise çok çok azaldı dökülme. Sadece banyodan sonra bir kaç tel görüyorum. Bunun yanında yeni yeni saçlar çıktığını da farkettim. Oldukça uzun yazdım. Kısacası ben bu tedaviden memnun kaldım. Saç dökülmemi hiçbirşeyin durduracağını düşünmüyordum çok umutsuzdum. Ancak sabır gerekiyor çünkü 3.seanstan sonra etki ediyor.

Merhaba,

Toplam 9 seanlik benimkisi 3x prp 6x mezo
Ilk prp vuruldu ve 2x mezo
Ilkte durmadi ama doktor demisti anca 3ten sonra etkisini gostertcek diye ve gercektende oyle oldu cok az dokuyorum cok sukur.
Ve saclarim sanki kendine geliyor gibi. Bakalim 4.cude ne yapicak.

Peki nerde yaptiriyorsun cnm.birde ucreti nasil?

Ben suan ankara kizilay da bi merkeze gidiyorum 4 seans prp+mezoterapi ve vitamin bakimi 800 tl fiyat nasil sizce ?

Merhaba,
Benim aileden gelen kadınlarda kelleşmeye neden olan genetik yatkınlığım vardı. Önceden çok saçım varken zamanla dükülyordu acıkcası takmıyordum. Daha sonra Brezilya fönü yaptırdım ankara parisli cemilde. Bir anda anormal derecede artmaya başladı. Dermatologuma gittiğimde yatkınlığımdan bahsetti brezilya fönü de artırmış dökülmeyi. PRP + Mezoterapi minoksidil finasterid yaptırdım. Bu yaptıtrdığım süre içerisinde kan sonuçlarıma göre vitamin takviyesi de aldım. Ayrıca doktorumun önerdiği serumları kullandım saçlarıma. 6 seansdan sonra saçlarım eskisinden cok daha iyi olmuştu. Şimdi 2 yıl geçti tekrar dökülme başladı gittim (tabi eskisine nazaran daha az dökülüyor) arada bir hatırlatmak lazım PRP yi dedi :) 1 seans yaptırdım o bile etkili oldu. Kesinlikle hiç düşünme git derim. Benim kuaförüm doktorumun numarasını aldı o kadar şaşırdı ki saçı az gelenlere öneriyormuş:) en son bir bayan bana cok dua etmiş..
Ücret olarak da piyasa da çok pahalı ama ben tanıdık doktora yaptırdıgım için prp + mezoterapiye 250 alıyor. 20 günde 1.

Merhaba finadtred demişsiniz onu nasıl yaptırdınız kadınların kullanması sakıncalı diye biliyorum ben birde sizde genetik dökülme varmış gerçekten dökülme durdumu bunun çözümü yok diye biliyorum benimde genetik dökülmem var avuç avuç gidiyor saçlarım .Minoksili hep mi kullandınız yoksa bıraktınız mı 2 yıl içinde hiç mi dökülmedi lütfen cevaplarsan çok sevinirim çoook

Merhaba bendede genetik dökülme var durmuyor saçlarımın dökülmesi çok azaldılar .sizin prpden sonra 2 yıl hiç mi dökülmedi minoksil sürekli mi kullanıyorsunuz birde fnestred o kadınlara zararlı değil mi nolur cevaplarsanız çok sevinirim

Merhaba,

Minoksidil finasteridi sanırım karıstararak yapıyor ben bi sakınca görmedim. Zaten sakıncalı olsa doktorum kesinlikle yapmazdı çünkü çok dikkatle takip ediyor beni. Bende de genetik dökülme olduğu için sizi çok iyi anlıyorum ancak doktorumun dediğine göre genetik dökülme şampuan, serumla geçmez. Saç okadar hassas olur ki stresde, mevsim değişikliğinde, toplayınca vs. kısacası rüzgar esse dökülür :)Canım ben 2 yıl önce 10 günde 1 olmak üzere 8 seans PRP + mezoterapi minoksidil finaterid yaptırdım. Sonra ayda 1 bir kaç kez yaptırdım. Ardından yılda iki kez olmak üzere yaptırıp bıraktım. Hiç dökülmedi diyemem ama normal insan sacı gibi döküldü bide bana bir artısı saçlarım güçlendi yani önceden elimle tutsam kopardı ama şimdi öyle değil. Şimdi tekrar başladım çünkü doktorum bu şekilde saçı yatkın olanların yılda 2 kez olmak üzere prp yaptırması gerektiğini söyledi saçı güçlendirmek için.

Bir de sana tavsiyem kan değerlerine baktır çünkü çoook etkiliyor. Kullandığın şampuan saç bakım ürünleri çok önemli. Ben saçıma sürdüğüm herşeyi doktor gözetiminde alıyorum ve cok memnunum :)))

Ya çok teşekkür ederim cevabın için inan napıcamı şaşırdım ağlamaktan düşünmekten kafayı yicem .sen sanırım özel bi klinikte muayme oluyosun ben hep devlete gittim hep minoksil verip gönderiyorlar çözüm odaklı değiller inan uzunluğunda falan değilim yeterki dökülmesin eskiden çok çok gürdü aynen sesiğim gibi bu kış inanılmaz stresli bi aile ortamı geçirdim o tetikledi bir tel bile dökülmezdi inan .seninde dediğin gibi şampuanlar falan çare olmuyor .senden ricam sen nerde yaptırdın izmirdeyim ben ya günenip nereye gideyim bilmiyom inan beni sen anlarsın yada bu tip dökülmesi olanaklar Allahım ne zormuş bir kadın için Yarabbi bi çözümü olsa inan yapıacm ama yok galiba .peki sürekli minoksil mi kullanıyosun yoksa sadece ara ara mezoterapi ve prp mi yaptıryosun kusura bakma çok soru sordum .ayrıca kan ilacına şladım benim banyoda oluk okul akıyor saçlarım ha birde bu prp nin piyasa fiyatı nedir kimi diyo 400 500 kimi diyo 200 hangisi güvenilir ki

Ya ne güzel baya uzun yazdım mesaj silindi inan o kadar moral bozucuki çok zor bir kadın için beni anca sen anlarsın ağlamaktan helak oldum .eskiden o kadar gürdiki birde saçımı byasom fönçeksem düzleştirici kullansam gam yemicem haytımda onları kullanmadım ama saçım kedi kuyrğu kadar sokakta otobüste milletin saçına bakıyorum dediğin gibi sampuanlar kar etmiyor benimkini sitres tetikledi sen nerede yaptorıyosun ben izmirdeyim güvenilir bi doktor bulmak çok zor devlettekiler admım yüzüne bakmıyor soru bile soramıyosun hemen erkek tipi deyip minoksil verip gönderdi sen şimdi minoksil kulanmıyosun değilmi çare olsun da tek prp yaptırayım keşke senin doktoruna fidebilsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…