Merhaba,
Minoksidil finasteridi sanırım karıstararak yapıyor ben bi sakınca görmedim. Zaten sakıncalı olsa doktorum kesinlikle yapmazdı çünkü çok dikkatle takip ediyor beni. Bende de genetik dökülme olduğu için sizi çok iyi anlıyorum ancak doktorumun dediğine göre genetik dökülme şampuan, serumla geçmez. Saç okadar hassas olur ki stresde, mevsim değişikliğinde, toplayınca vs. kısacası rüzgar esse dökülür :)Canım ben 2 yıl önce 10 günde 1 olmak üzere 8 seans
PRP + mezoterapi minoksidil finaterid yaptırdım. Sonra ayda 1 bir kaç kez yaptırdım. Ardından yılda iki kez olmak üzere yaptırıp bıraktım.
Hiç dökülmedi diyemem ama normal insan sacı gibi döküldü bide bana bir artısı saçlarım güçlendi yani önceden elimle tutsam kopardı ama şimdi öyle değil. Şimdi tekrar başladım çünkü doktorum bu şekilde saçı yatkın olanların yılda 2 kez olmak üzere prp yaptırması gerektiğini söyledi saçı güçlendirmek için.
Bir de sana tavsiyem kan değerlerine baktır çünkü çoook etkiliyor. Kullandığın şampuan saç bakım ürünleri çok önemli. Ben saçıma sürdüğüm herşeyi doktor gözetiminde alıyorum ve cok memnunum :)))