- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Saçına normal yeşil kina yakan
- Konu Sahibi _sushico_
- Başlangıç Tarihi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben ergen yıllarımda 3-4 yıl kına yaktım ,hem rengi ve saçtaki hissi cok güzel hemde genetik mi yoksa kınanının etkisi oldu mu bilmiyorum 3 kadının toplam saçı kadar saçım var ,baya gür.Kızlar saçım ackk kahve ve doğum ve emzirmeden sonra cok döküldü. Inceldi sac tellerim ve diplerde yaralar oluyor zamam zaman. Eskiden kina yapardim cok saglikliydi ama ondan mi bilemiyorum. Beyazim yok. Yapan varmi? Saci bu sekilde gurlesen?
Genetik olmali bende hic gurlesme olmadi. Ama canlilik veriyor saca, guzellestiriyor.Ben ergen yıllarımda 3-4 yıl kına yaktım ,hem rengi ve saçtaki hissi cok güzel hemde genetik mi yoksa kınanının etkisi oldu mu bilmiyorum 3 kadının toplam saçı kadar saçım var ,baya gür.
Turuncu mu oluyordu sacinizKızlar saçım ackk kahve ve doğum ve emzirmeden sonra cok döküldü. Inceldi sac tellerim ve diplerde yaralar oluyor zamam zaman. Eskiden kina yapardim cok saglikliydi ama ondan mi bilemiyorum. Beyazim yok. Yapan varmi? Saci bu sekilde gurlesen?
Yok kızıl koyu bir kizil kestane gibi. Soyle sac sayisinda bir artis olmuyordur ama sac telleri daha kalin ve kaliteli oluyorduTuruncu mu oluyordu saciniz
Bende boyucamdaYok kızıl koyu bir kizil kestane gibi. Soyle sac sayisinda bir artis olmuyordur ama sac telleri daha kalin ve kaliteli oluyordu