• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saçına normal yeşil kina yakan

_sushico_

Guru
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2010
1.712
1.192
333
38
Kızlar saçım ackk kahve ve doğum ve emzirmeden sonra cok döküldü. Inceldi sac tellerim ve diplerde yaralar oluyor zamam zaman. Eskiden kina yapardim cok saglikliydi ama ondan mi bilemiyorum. Beyazim yok. Yapan varmi? Saci bu sekilde gurlesen?

Ben yapiyorum arada bir ama gurlestigi soylenemez. Saci yumusatiyor biraz canlilik veriyor ozellikle zeytinyagi koyarsan icine. Ama malesef gurlesmedi benimki.

Kızlar saçım ackk kahve ve doğum ve emzirmeden sonra cok döküldü. Inceldi sac tellerim ve diplerde yaralar oluyor zamam zaman. Eskiden kina yapardim cok saglikliydi ama ondan mi bilemiyorum. Beyazim yok. Yapan varmi? Saci bu sekilde gurlesen?
Ben ergen yıllarımda 3-4 yıl kına yaktım ,hem rengi ve saçtaki hissi cok güzel hemde genetik mi yoksa kınanının etkisi oldu mu bilmiyorum 3 kadının toplam saçı kadar saçım var ,baya gür.

Ben ergen yıllarımda 3-4 yıl kına yaktım ,hem rengi ve saçtaki hissi cok güzel hemde genetik mi yoksa kınanının etkisi oldu mu bilmiyorum 3 kadının toplam saçı kadar saçım var ,baya gür.
Genetik olmali bende hic gurlesme olmadi. Ama canlilik veriyor saca, guzellestiriyor.

Turuncu mu oluyordu saciniz

lise zamanında yaktırmıştım o zaman gayet iyiydi saçım sonra boya v.s derken 7 ay önce falan saçım yandı açma işleminde belime kadar olan saçlarımı kulak hizamda kestirmek zorunda kalmıştım. ayy hatırladıkca kötü ,resmen benim için faciaydı. kendi haline bırakcam dedim sonra dedim ki neden kına yakmıyorum. 2 hafta önce yaktımgayet parlak ve güzel druyor. ben tek başıma yaktığım için iyi yediremedim hepsine eşit dağılmamış. tekrar yaktırcam bu sefer komşuyta falan yaktırırım. saçı beslediğine, parlaklık verip güçlendirdiğine kesinlikle katılıyorum

Ben sadece uçlarına ombre olan kısımlarına yakmıştım. Güzel olmuştu. Ama aktı gitti tabi tekrardan 1 yıl oldu

Back