Saç Rengi ve Saç Boyama Saçın yan tarafını sarıya boyatmak

Daydi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2015
482
130
29
IMG_8497.JPG
Arkadaşlar merhaba. Uzun süredir aklımda olup da yapmaya bir türlü cesaret edemediğim bir saç rengi var. Aranızda bu saç rengini, modelini kullanan var mı saçımın yıpranmasından korkuyorum görüşlerinizi alabilir miyim bu konuda. Teşekkürler

Ya ben kimseye yakıştıramıyorum bunu. :)
Açıcı ile açıp küllü sariya boyayacaklar. Evet biraz yıpranır ve sertleşir. Doğal saçınıza uygulanan açıcıda bu sertlesmeler 1 haftada düzeliyor. Ama çok boyanmış saçta tulermeler falan oluyor kötü duruyor.

Survivor'da her iki kulağının üstüne bir tutam sarı attırmış bir kız var. Yukarı topladığı zaman hoş duruyor ama saçı salıkken şakaklarına ak düşmüş hissi veriyor. Bence saçını topluyorsan düşünebilirsin. Değişiklik olur.

Saçı açıcı ile açıcakları için daha sonrasinda saç çok yıpranıyor yanık gibide duruyor ben hem boyatip hemde uçlarini açtirmiştim ilk başlarda çok güzel duruyor gözüküyor sonra saç her yıkandiğinda rengi akıyor değişiyor tabi ama saça zarar veriyor açildiği için saç içine siniyorsa yaptirabilirsin ama sonrasinda uçlari kötü olucak kestirmen gerekicek kendi fikrimi söyliyeyim ben saçin bi tarafinin renginin açık olmasini beğenmiyorum oda arkadaşim maviye boyatmiş bir tutamini sonra o yeri tekrar siyaha boyatti kuaforde yetmedi 1 hafta içinde boya aldi kendisi o yeri tekrar boyadi ama renk bi değişti dibi farkli oldu sadece bir tutam boyatmasina rağmen

X