• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Saçın kendi yağı?

MiSS_GoTHiC

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2011
806
320
108
Kızlar bunu çok merak ediyorum.Saçın kendi yağının uzamaya etkisi var mıdır acaba? :44:

Bence var canım cunku benım saclarım cok yaglı ve cok cabuk uzuyor omuzlarımdakı sacım bıkac ay sonra belıme kadar uzuyor

bir çok kişi öyle diyor. ayrıca saçın yağlanması saça yararlı. pis kalmamalı ancak normal bir saçı 2 günde bir yıkamak zararlı. saç derisini kurutuyor.
ya uzatma konusuna gelince ben saçımı bir haftada bir yıkarım:17: ama saçlarım hızlı uzamıyor.:31:

Benim de saçlarım çok çabuk yağlanır
Yağlanmasına müsade etmediğim halde saçlarım çabuk uzar

benim arkadaşımın saçları düm düz ve çok yağlıydı gerçekten çok çabuk uzuyordu saçlarıda siyahtı çok güzeldi gerçekten inanıyorum bende kuaförler hep saçınızın kirlenmesine izin verin diyor.

Canım benimde saçlarım yağlı. Ki benim saçım çok zor uzayan bi yapıya sahip. Eskiden 2 günde bi yıkıyordum. Niye uzamıyor diye üzülüyordum. Sonra 3 günde bi yıkamaya başladım. Önceden omuzlarımda olan saçlarım şimdi belimde.

Ben her gün yıkıyordum saçımı ama artık 3 günde bir yıkıyorum.Yağlanıyor..Uzasa bari :)

Benimde saçlarım yağlı,normalde 2 günde bir yıkıyorum tabi bu sayının arada 3'e de çıktığı da oluyor,ama saçım yağlıyken rahat edemiyorum,kaşınıyo,kendimi iğrenç hissediyorum ve evden dışarı adımımı atamıyorum :(

benımde saçlarım cok yaglanıyor.gün aşırı yıkarım bir gün normalde diger gun hemen yaglanır.uzatmaya etkısı oldugunu bılmıyordum.

arkadaslar yorumları okuyunca tuhaf oldum,ben 12 senedır saclarımı hergun yıkıom,cok seyrek ve ınce tellı oldugu ıcın ıkıncı gun kullanamıom tel tel oluyor kafama ıyıce yapısıyor o yuzden yıkıyorum,uzamasına gelınce hıc uzamaz cunku 8 senedır omuzlarımda ve hıc kestırmedım:1:kestırsemde uzamadıgı ıcın kestırmıom artık,cok kotu olursa kendım uclarından alıyorum,ama bıtkısel yaglar ve bakım kullanıyorum,yaglamanın uzamaya etkısı oldugunu dusunmuom sadece cok yıkanan sac kurur buda kırılmaya sebep verır o kadar

enteresann. bnmde saçım ince telli çabuk yağlanıyor hergün yıkama istiyor. zaten doğru düzgün bir şampuanda bulamadım . ben anlamıyorum bu kıl tüy saç dilinden. istemediğin yerlerde iştaha gelir istediğin yerdede bir türlü yerini beğendiremezsin. nazlanır. :50:

saçlarımı hergün yıkadığım da oldu ama hızlı yağlanmıyor ve ben genelde dört hatta kışın beş günde bir yıkıyorum, köpük, bakım kremi vs kullanmadığım zamanlarda tabi, yoksa ertesi güne kalmadan yıkanmak istiyor, hızı hiç fark etmedi ama sürekli taramak ve saçı bağlamamak çok fark etmişti bende bi de bol su ki ben çok su içmem içtiimde fark ediyor her şeyimde hatta yıkadığımda daha hızlı uzuyor gibi geliyor ama mevsime vs de bağlı bu hız

benim saclarim cabuk yaglanmaz ama hafta sonlari diyelim persembe günü yikadim taa pazar gününe kadar yikamiyorum ki yaglansin.
saclarim cok yavas uzuyor.

sacin kendi yagiyla uzamasina inaniyorum cünkü cevremdeki arkadaslarimin saclari yagli ve hepsinin uzun saci var..... kardesim dahil

bende 2 günde bir yıkıyordum kuaföre 3 güne çıkar dedi.böyle devam etcem.

saç kendş yagıyla besleniyormuş nette okumuştum hemde fakat uzamasını bilemem.çok yıkamak zararlı arkadaşlar.

biyerde okudum yada duydum tam emin değilim saçın kendi yağı saça çok faydalıymış nem kaybını kuruluğu önlerken saç dibinin yumuşak esnek olması saçın çabuk uzamasına neden oluyomuş hatta bi ara magazin haberlerinde Hadisenin fırsat buldukça saçlarını haftada sadece 1 kere yıkadığı parlak ve hızlı uzamasının buna bağlı oldugu haberleri çıkmıştı bende özellikle kışın haftada 1 yıkamaya gayret göstereceğim artık çünkü 2 günde 1 yıkardım saçlarım normal yapıda 1 haftda da öyle aman aman yapyağlı olmuyo ama hızlı uzuyo gibimede geliyo açıkcası

Back