- 19 Nisan 2015
- 2.244
- 2.224
-
- Konu Sahibi kahveyokmu
Hoşgeldin çekirgeGeldim
Yaptığın tarife göre ortaya korkunç bir sonuç çıkar, uçlar yeşerir veya morarır.
Sen uçların daha açık renk olmasını mı istiyorsun?
Anlaşamadık seninle... Saçlarında röfle var, haliyle saç uçlarında açıklı koyulu, sen uçlardaki koyu olan rengi de açmak ve diğer röfle yapılmış renk ile aynı renge getirmek istiyorsun.Doğru mu?Hoşgeldin çekirge
Hayır açık değil daha yoğun olsun istiyorum sarılarım. Şuan küllü sarıyım röfle var. Peki uçların daha yoğun sarı olması için ne yapabilirim boya ve teknik konusunda
Yok oda değilAnlaşamadık seninle... Saçlarında röfle var, haliyle saç uçlarında açıklı koyulu, sen uçlardaki koyu olan rengi de açmak ve diğer röfle yapılmış renk ile aynı renge getirmek istiyorsun.Doğru mu?
BKZ ilk cevabım.Yok oda değil
Şimdi şöyle efenim: komple renkle oynamak istiyorum bu rengide uçlarda daha fazla bekletsem geri kalan kısımda daha az ( kalan kısmı renk eşitleme gibi ) bekletsem olurmu
Ne yapabilirimBKZ ilk cevabım.
Saçının bir fotosunu koy bakayım, sonra istediğine benzer bir foto bul google'dan onu da ekle buna göre bir yol bulunur.Ne yapabilirim
Bu şimdiki haliSaçının bir fotosunu koy bakayım, sonra istediğine benzer bir foto bul google'dan onu da ekle buna göre bir yol bulunur.
Canım bu röfle değil, bir kaç paket balyaj atmış yapan arkadaş ve onu bile becerememiş.Bu şimdiki hali
Aslında olay şu arkadaş aslında 30a yakın paket attı ama kendi rengimle öyle oynadıki paketler arada kayboldu ton farkı kalmadı yani. Şimdi napsamda bu rengi canlandırsam ve ben daha kalın balyajlar istiyorumCanım bu röfle değil, bir kaç paket balyaj atmış yapan arkadaş ve onu bile becerememiş.
Aslında olay şu arkadaş aslında 30a yakın paket attı ama kendi rengimle öyle oynadıki paketler arada kayboldu ton farkı kalmadı yani. Şimdi napsamda bu rengi canlandırsam ve ben daha kalın balyajlar istiyorum
Böyle kalacak zemin. Bakır yansıma değil ama çokta mat küllü de istemiyorum daha canlı bi sarı istiyorum. Teknik olarak ne yapılır bilemedim. Bu bahsettiğin boya profesyonel bi ürünmü. Resimdeki gibi30 paketle röfle olmaz işte, ancak balyaj olur, onu da kaybettilerse memnun olmaman normal. Yapan kişi çok acemiymiş.
Evde kendin uygulayacaksan, paraya kıyıp wella blondor krem veya L'oreal Mejimech krem alacaksın tüp şeklinde.
Birde saçının baz rengine karar ver böyle mi kalacak yoksa daha açık veya koyu mu olacak, ayrıca küllü mü yoksa bakır yansımalı mı?
Böyle kalacak zemin. Bakır yansıma değil ama çokta mat küllü de istemiyorum daha canlı bi sarı istiyorum. Teknik olarak ne yapılır bilemedim. Bu bahsettiğin boya profesyonel bi ürünmü. Resimdeki gibi
Garnier olia saç boyası kullanan varmı
Peki renk güzel tutuyomusaçı hiç yıpratmıyor ama renk de pek kalıcı olmuyor.. şahsi yorumum bu şekilde..
Peki renk güzel tutuyomu
Demeeeişte tutmuyor pek canım=)
Demeee
İlk boyanıncada iyi tutmuyosa yazık ozaman. Alerji testi uygulayın mutlaka yazıyo uyguladınmı canım öyle bişey tahriş falan yapıyomu
Teşekkür ederim yardımın içinuygulamıştım canım birşey olmamıştı bana ama kişiden kişiye değişir bu tabi ki biliyorsun..
prozinc hangi türünü kullanmistin hala devam mi canimBuldum canım sebamed ve prozinc kullanmıştım özellikle prozincten çok memnun kalmıştım ve saçı inanılmaz parlatıyo duştan çıkınca saçınımı boyadın diyolardı bana hatta annem bile
Fiyatıda çok uçuk değil