- 19 Nisan 2015
- 2.244
- 2.224
-
- Konu Sahibi kahveyokmu
Bende kullandım o laneti bende dökülme oldu canım şampuan bitmeden bıraktım. Sonra burdan öğrendiğim down under naturels kullandım yumuşacık oldu ama kaşıntı yaptı bi çok kişidede olmuş aynı sıkıntıdove şampuanın hiç bir çeşidinden memnun değilim.. kuru saçlar sevebilir ama benim yağlı saçlarıma hiç yaramadı
En çok senin ihtiyacın vardı zaten saç bakımınaGeldim bacım saç bakımı yapmakla meşguldüm
Şimdi ben bir ön hazırlık yapayım, sonra ne yapıyor ediyorsam hepsini tek tek yazacağım.
ben zaten saçıma uygun bi şampuan ne yazık ki halen bulamadım deneme tahtasına döndülerBende kullandım o laneti bende dökülme oldu canım şampuan bitmeden bıraktım. Sonra burdan öğrendiğim down under naturels kullandım yumuşacık oldu ama kaşıntı yaptı bi çok kişidede olmuş aynı sıkıntı
Ben neler yaptığımı anlatsam burdan fizana yol olurben zaten saçıma uygun bi şampuan ne yazık ki halen bulamadım deneme tahtasına döndüler
yağlı malesef.. kendimi bildim bileli yağlı olsa neyse diycem de 1 senedir böyle sonradan olunca daha bi değişik oluyor inşallah geçici bir süreçtirBen neler yaptığımı anlatsam burdan fizana yol olur
Şuan bu düğüm düğüm olma probleminden dolayı loreal elseve arı sütü serisini aldım fena değil benim saçı kuru olduğu için. Senin problem ne canım kurumu yağlımı
Bende kullandım o laneti bende dökülme oldu canım şampuan bitmeden bıraktım. Sonra burdan öğrendiğim down under naturels kullandım yumuşacık oldu ama kaşıntı yaptı bi çok kişidede olmuş aynı sıkıntı
En çok senin ihtiyacın vardı zaten saç bakımına
Gel gel hoşgeldin canım
ben zaten saçıma uygun bi şampuan ne yazık ki halen bulamadım deneme tahtasına döndüler
öğrenci olunca bi şampuana 50 tl verilmiyor açıkcası zaten artık şampuan kullanmıyorum doğal sabun kullanıyorum ama hala aynıNude ilk zamanlar çok iyiydi sonra ben dahil hepimizde kaşıntı, dakülme saç derisinde kızarıklık gibi alerjik sorunlara yol açtı. Halbuki çok severdim o şampuanı.
Aşkolsun, saçı olan her canlının bakıma ihtiyacı vardır
Ben şimdi yeni bir şampuan ve bakım serisi kullanmaya başladım. Pureology Strenght Cure şampuan, saç kremi ve saç maskesi şeklinde. Bir kaç gündür bunu deniyorum. Biraz çekinerek aldım çünkü Türkiye'de kullanan yok, hatta forumda da konu açtım ama kimse oralı olmadı demek ki bilinmiyor. Ama Zaten L'oreal'in kötü bir ürün çıkartması pek beklenmezdi. Herneyse dipleri yağlı, uçları son zamanlarda iyice kurumuş olan saçlarıma çok iyi geldi şimdilik. Bir kaç haftadır neden bilmiyorum ama saçlarımı kuruttuktan sonra uçlarım tel tel görünüyordu, şu an toparlanmış sanki. Kokusu da harika...
Zaten bir ay sonra falan hem blogumda hem forumda açtığım konuda deneyimlerimi paylaşacağım.
Market şampuanlarından vazgeçme şansın yok muHa bulaşık deterjanı ha bu şampuanlar...
İnşallah. Medikal şampuan kullanmıştım bi dönem ozamanlar benimde yağlıydı gayette iyi gelmişti ismini bulursam ekleyim hatırlayamadımyağlı malesef.. kendimi bildim bileli yağlı olsa neyse diycem de 1 senedir böyle sonradan olunca daha bi değişik oluyor inşallah geçici bir süreçtir
Peki sabundan sonra elma sirkesi kullanıyor musun? Sabun kalıntılarını gidermek için şart.öğrenci olunca bi şampuana 50 tl verilmiyor açıkcası zaten artık şampuan kullanmıyorum doğal sabun kullanıyorum ama hala aynı
çok iyi olurİnşallah. Medikal şampuan kullanmıştım bi dönem ozamanlar benimde yağlıydı gayette iyi gelmişti ismini bulursam ekleyim hatırlayamadım
evet ama onu da fazla mı katıyorum bilmiyorum normalde yağlanmayı geciktirir demişlerdi bende hiç bi değişiklik yokPeki sabundan sonra elma sirkesi kullanıyor musun? Sabun kalıntılarını gidermek için şart.
Nude ilk zamanlar çok iyiydi sonra ben dahil hepimizde kaşıntı, dakülme saç derisinde kızarıklık gibi alerjik sorunlara yol açtı. Halbuki çok severdim o şampuanı.
Aşkolsun, saçı olan her canlının bakıma ihtiyacı vardır
Ben şimdi yeni bir şampuan ve bakım serisi kullanmaya başladım. Pureology Strenght Cure şampuan, saç kremi ve saç maskesi şeklinde. Bir kaç gündür bunu deniyorum. Biraz çekinerek aldım çünkü Türkiye'de kullanan yok, hatta forumda da konu açtım ama kimse oralı olmadı demek ki bilinmiyor. Ama Zaten L'oreal'in kötü bir ürün çıkartması pek beklenmezdi. Herneyse dipleri yağlı, uçları son zamanlarda iyice kurumuş olan saçlarıma çok iyi geldi şimdilik. Bir kaç haftadır neden bilmiyorum ama saçlarımı kuruttuktan sonra uçlarım tel tel görünüyordu, şu an toparlanmış sanki. Kokusu da harika...
Zaten bir ay sonra falan hem blogumda hem forumda açtığım konuda deneyimlerimi paylaşacağım.
Market şampuanlarından vazgeçme şansın yok muHa bulaşık deterjanı ha bu şampuanlar...
Buldum canım sebamed ve prozinc kullanmıştım özellikle prozincten çok memnun kalmıştım ve saçı inanılmaz parlatıyo duştan çıkınca saçınımı boyadın diyolardı bana hatta annem bileçok iyi olur
çok teşekkürler :)Buldum canım sebamed ve prozinc kullanmıştım özellikle prozincten çok memnun kalmıştım ve saçı inanılmaz parlatıyo duştan çıkınca saçınımı boyadın diyolardı bana hatta annem bile
Fiyatıda çok uçuk değil