Saç Rengi ve Saç Boyama saçımın rengini beğendiniz mi lütfen yorum yapın!

loneliness_1986

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
96
Yer
Kayseri
merhaba arkadaşlar saçlarımı yaptıralı 1 ayı geçti ama ben bi türlü alışamadım etrafımdaki herkes kötü olmuş diiyo bi kaç kişi hariç.:çok üzgünüm:şimdi bi karar vermeye çalışııyorum dipten uca bir karış boyunca çikolata kahve yaptırıyım kalan kısmı aynı renkte kalsın diyorum.sizce nasıl yaptırıyım lütfen yardım edin.konuyu okuyan herkesten yorum istiyorum.kaydirigubbakcemile5

Eklentiler

• $6573_1175508101679_1047373239_539534_7990558_s[1].jpg
    $6573_1175508101679_1047373239_539534_7990558_s[1].jpg
    3,3 KB · Görüntüleme: 69
Son düzenleme:
resim cok kucuk belli olmuyo ama sanki yasiniz cok buyuk gibi cikmis.

bence çok kötü olmamış.ama iddaali bir renk.ben pek sevmem bu kada açık rengi.yaşlı gösterebilir .kaç yaşındasın bilmiyorum .bence karamel yada bakır sana daha çok yakışır gibi geliyor bana.

saçınızın rengı sarısı geyet güzel fakat sankı sızın tenınıze çok gıtmemiş gibi geldı bna daha sıcak kahwe tonları denıye bılırısınz bence yarısı baska yarısı baska yapmayın 2 yıl önce o sac modaydı eger kahve istiyorsanız bu şeılde bır kahwenın size yakısacagını düşünüyorum

bence bir ton koyult çok açık sarı saç insanı yaşlı ve yorgun gösteriyo üstelik çok makyaj istiyo bir de etrfdaki insanlar güç alışıyo

Bence gayet hoş olmuş canım bence çok yakışmış yeni olduğu için sende alışamamışsındır..

üzgünüm canım ama pek yakışmamış. Arkadaşların dediği gibi, kahve - karamel - turuncu tonları yakışır bence sana :)

Durrr, ama eğer sarı senin için tutkuysa, hemen boyatma koyu tona.. Nasıl olsa açtırmışsın saçı , ziyan olmasın. Doğru sarıyı bulana kadar dene bence..

Kusura bakma ama fiyasko olmuş...
Ten rengine hiiiç ama hiç gitmemiş...
Bence de karamel yada bakır tonları denesen daha iyi olur..
Bu arada sanırım saçını kimyasalla açtırdın, çünkü plaastik gibi olmuş. Barbi bebeklerin saçı gibi naylonumsu...
Keşke kademe kademe renk tonunu açsaydın, hem gözün alışırdı hem de sana en uygun tonu bulurdun...

saçın rengi sarı ton olarak çok güzel tonu.
genlede sarı saç isteyenler burda hep bu tonu yakalamya çalışıyorlar
ama senin kaşlarının siyahlığı çok sırıtmış tenine pek uymamış
daha açık tenli olsa idin bence o ton çok hoş olmuştu
bence kahve veya karamel tonları olur sana.

saçınızın rengı sarısı geyet güzel fakat sankı sızın tenınıze çok gıtmemiş gibi geldı bna daha sıcak kahwe tonları denıye bılırısınz bence yarısı baska yarısı baska yapmayın 2 yıl önce o sac modaydı eger kahve istiyorsanız bu şeılde bır kahwenın size yakısacagını düşünüyorum

bence de bu renk süper olur

renk fena değil aslında
ama sanırım sarı "senin rengin" değil
sarıyı bence balyaj olarak sadece uclarda kullansan daha güzel olur..

saçının rengi gerçekten güzel ama tenin koyu kalmış gibi belki kaşlardan dolayıdır. röfle olsa yakışırdı ama tamamen sarı boğmuş gibi

bu renk nedır acaba bılen var mı arkadaslar cok guzelmıs ben de bugun loreal castıng creme gloss sıcak cikolata aldım insallah guzel olur kullanan arkadaslar var mı acaba aramızdaa.s.

Back