• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçımın koyuluğunu 11 numara ile açabilir miyim?

defnecere

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2012
130
0
46
Manisa
Kızlar merhaba ben saçımı en son açık çikolata kahveye boyadım güzel oldu ama biraz koyu oldu.Size sorum şu ben bugün 11 numara boya aldım açık sarı olarak bu boyayı sürdüğüm zaman saçımı ton olarak kırarmı açmak istemiyorum bana azıcık koyuluğu kırılsın yeter bu konuda bilgisi olan varsa bana yardımcı olabilirmi şimdiden teşekkürler..

bence hıc denemeyın.cunku dıpler cıktıysa cok acılır.boya boyayla acılmaz ılla bıraz kırmak ıstıyorsanız beyaz sabunla ıkı defa yıkayın gayet guzel kırılır rengı boyayarakta yıpratmamıs olursunuz.ben sac rengımı 4 defa beyaz sabunla yıkayarak akıttım tavsıye ederım.

Kızlar merhaba ben saçımı en son açık çikolata kahveye boyadım güzel oldu ama biraz koyu oldu.Size sorum şu ben bugün 11 numara boya aldım açık sarı olarak bu boyayı sürdüğüm zaman saçımı ton olarak kırarmı açmak istemiyorum bana azıcık koyuluğu kırılsın yeter bu konuda bilgisi olan varsa bana yardımcı olabilirmi şimdiden teşekkürler..

Bir arkadaşım denemişti biraz açıyor rengini ama dengeyi iyi ayarlamak lazım

Back