Saç Kesim Şekilleri saçımın kesimi aynen böyle bir şey

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

edaberk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2010
456
2
66
Çanakkale
evet saçım böyle berbat hiç bir şekle girmiyor güzel durmuyor hele üstlerde o kadar kısalar varki kendi kuaförüm üstlerin uzamasını beklemem gerektiğini söyledi düzgün bir şey yapmak için.peki ben bu saçı nasıl kullanıcam öyle saçıyla uğrasan bi tip de değilim. napsammmm ahh ahh upuzun saçlarımın başka bir kuaför mahfetti gitti canım saçlarım $trend-kisa-sac-kesimi-modeli.jpg $trend-kisa-sac-kesimi-modeli.jpg

eğer böyleyse ben çok beğendim.Mahfetmiş gibi gelmedi bana.Gözün uzun saça alışıksa ondan öyle hissediyorsundur.Gayet hoş,modern

Benim de bir ara böyleydi kısa saçtan uzun saça geçme aşamasındaydım.Mümkün olduğunca çok tokayla hepsini geriye doğru tuttuyordum minik topuzlar gibi düşün..Güzel oluyordu en azından rahattım

evet fön çekilmiş halini denedim düzleştirici denedim jole köpük yaptım hepsi berbat yine bu kadının saçı güzel duruyo benimki daha kötü toplama şekilleri denedim toplanınca daha iy ama toplamasınıda beceremiyorum üstte kısa kısa çok üzülüyorum eki saçımı istiyorum
kaynak yaptırmam bi de ben hep saçını yıka çık doğal kullanan biriyken şimdi çok üzülüyorum at kuyruğu bile olmuyor

evet fön çekilmiş halini denedim düzleştirici denedim jole köpük yaptım hepsi berbat yine bu kadının saçı güzel duruyo benimki daha kötü toplama şekilleri denedim toplanınca daha iy ama toplamasınıda beceremiyorum üstte kısa kısa çok üzülüyorum eki saçımı istiyorum
kaynak yaptırmam bi de ben hep saçını yıka çık doğal kullanan biriyken şimdi çok üzülüyorum at kuyruğu bile olmuyor

eğer saçın tam olarak böyleyse bu şekilde dağınık haliyle güzel bence. eğer ten rengine de kızıl gidiyorsa çok yakışır bu model kızıl saça:46::46::46:

Back