Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya benexol ne kadar acaba?? sinemakili kürle birlikte bunu da kullanıcam uygunsa??
bende saçlarımı kısacık kestirmiştim şimdi bende paylaşmak istedim.bu ilk kestirdiğim günkü resim
Eki Görüntüle 244020 istersen bide son hallerini atayım.
bende saçlarımı kısacık kestirmiştim şimdi bende paylaşmak istedim.bu ilk kestirdiğim günkü resim
Eki Görüntüle 244020 istersen bide son hallerini atayım.
Eki Görüntüle 244024 buda son halleri .tarihlere dikkat.nediyorsun uzama süresi için .bu arada o ilk resimden sonra 1kez daha kestirmiştim uçlarından cnm.
tatlım o zaman cok yavas uzuyo sacların hıcbısı yapmıyosun sanırım haaa
kizlar benim guzellik uzmani bir arkadasim var. ona hic sacimi hizli uzatmak istiyorum diye birsey bahsetmemistim.. bugun öyle anlattim boyle bir takintim oldugunu. bana bir tarif verdi hemen hazirladim bakalim ins ise yarar.. cokta ucuz zahmetsiz. toz muskat ve kurutulmus biberiyeyi zeytin yaginda bir kavanoza koyup biberiyeler dibine cökene kadar bekletilecekmis (2 hahta en az) hergün bir kezde calkalanacakmis.. cökünce hepsi dibine, bu karisimi haftada iki defa sac dibine masaj yaparak surulup ve saclarada.. strecleyip 2 saat bekletip yikanacakmis.. biberiye saci cok uzatiyormus ve güclendiriyormus, muskat da saci yumusatip parlatiyormus.. zeytin yaginin da zaten faydasini bilmeyenimiz yok... ben hazirladim hemen. dibine cöksün kullanmaya baslicam. sonucu paylasirim sizlerle