• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri sacımın cook acıl uzamasını ıstıyorum

uzama var ama normalin disinda bir uzama göremedim ben :26: hic birsey yapmadan kendi haline biraksan da bu kadar uzardi :44:

dedıgım gıbı elımı sacımın arasına attıgım zaman bunu daha cok hıssedıyorum benım sacım bu kadar uzamıyokı normalde yoksa neden bu kadar sevıneyım tatlım su yenı kürleride deneyım yıne foto koycam :33::33::33:

:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:kızlar tam gaz devam edıorum bellı bı zaman gecsın foto koyaım yıne pes etmıycem benımkıde oyle mucıze uzayanlardan olsun :52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

kızlar bugun 4. yılan yagı yapısım ve bır haftadır lavanta cayı ıcıp durulama suyuna da lavanta kaynattıp doktum suanda kafamda yılan yagı var beklıyorum yıkayınca foto koyarım :27::27:

kızlar bugunku sacımın halı taze cekıldı uzamısmı sızceeeeeeeeeee

Eklentiler

• $Fotoğraf0546.jpg
    $Fotoğraf0546.jpg
    42,2 KB · Görüntüleme: 76
  • $Fotoğraf0366.jpg
    $Fotoğraf0366.jpg
    30,7 KB · Görüntüleme: 73
  • $Fotoğraf0367.jpg
    $Fotoğraf0367.jpg
    35,1 KB · Görüntüleme: 88
  • $Fotoğraf0500.jpg
    $Fotoğraf0500.jpg
    36,7 KB · Görüntüleme: 62
  • $Fotoğraf0404.jpg
    $Fotoğraf0404.jpg
    35,7 KB · Görüntüleme: 89
26hazıran
8temmuz
22temmuz
1agustos
18 agustos
tarıhlerın sıralamsı bu sekılde
MUHAKKAK YORUMLARINIZI BEKLIYORUM

Son düzenleyen: Moderatör:
$022.JPG buda son halleri .tarihlere dikkat.nediyorsun uzama süresi için .bu arada o ilk resimden sonra 1kez daha kestirmiştim uçlarından cnm.

kizlar benim guzellik uzmani bir arkadasim var. ona hic sacimi hizli uzatmak istiyorum diye birsey bahsetmemistim.. bugun öyle anlattim boyle bir takintim oldugunu. bana bir tarif verdi hemen hazirladim bakalim ins ise yarar.. cokta ucuz zahmetsiz. toz muskat ve kurutulmus biberiyeyi zeytin yaginda bir kavanoza koyup biberiyeler dibine cökene kadar bekletilecekmis (2 hahta en az) hergün bir kezde calkalanacakmis.. cökünce hepsi dibine, bu karisimi haftada iki defa sac dibine masaj yaparak surulup ve saclarada.. strecleyip 2 saat bekletip yikanacakmis.. biberiye saci cok uzatiyormus ve güclendiriyormus, muskat da saci yumusatip parlatiyormus.. zeytin yaginin da zaten faydasini bilmeyenimiz yok... ben hazirladim hemen. dibine cöksün kullanmaya baslicam. sonucu paylasirim sizlerle :34:

tatlım o zaman cok yavas uzuyo sacların hıcbısı yapmıyosun sanırım haaa :50::50::50:

1 senede bukadar uzadı evt hiçbirşey yapmıyorum ,illa uzasın diye bir derdimde yok.tek yaptığım hergün saçlarımı yıkarım.ama ben yavaş uzadığına katılmıyorum.bu saçı 1 kere daha kestirdim diyorum ayrıca.ben saçımı bugün boyadımmı 2 gün sonra dipten kendi saçım gelir.:nazar:

kizlar benim guzellik uzmani bir arkadasim var. ona hic sacimi hizli uzatmak istiyorum diye birsey bahsetmemistim.. bugun öyle anlattim boyle bir takintim oldugunu. bana bir tarif verdi hemen hazirladim bakalim ins ise yarar.. cokta ucuz zahmetsiz. toz muskat ve kurutulmus biberiyeyi zeytin yaginda bir kavanoza koyup biberiyeler dibine cökene kadar bekletilecekmis (2 hahta en az) hergün bir kezde calkalanacakmis.. cökünce hepsi dibine, bu karisimi haftada iki defa sac dibine masaj yaparak surulup ve saclarada.. strecleyip 2 saat bekletip yikanacakmis.. biberiye saci cok uzatiyormus ve güclendiriyormus, muskat da saci yumusatip parlatiyormus.. zeytin yaginin da zaten faydasini bilmeyenimiz yok... ben hazirladim hemen. dibine cöksün kullanmaya baslicam. sonucu paylasirim sizlerle :34:

canım onu yapmadan once sacının boyunu bı arkadan cek koy olmazmı yaptıkcada uzayıp uzamadıgını gormek ıcın fotolar koyarsın

Back