- 20 Mayıs 2024
- 76
- 12
- 3
- 21
- Konu Sahibi Sjnsbbshdhdhdbdnbxhdhh
-
Yaşın çok genç konu sahibesi, muhtemelen saçların da güçlüdür bence kendi haline bırak ara sıra uçlarını kestir yeter. BOya akıp gider bir zaman sonru
Teşekkürler deneyeceğimSon zamanlarda loreal elseve'in bu serisini kullanıyorum ve gerçekten çok memnunum. Saçın sağlıklı uzaması için bakım şart yani en azından ben öyle tecrübe ettim. Şu an saçim belimin altında ve boyalı olmasına rağmen yumuşak ve canlı. Şampuanladıktan sonra saç maskesi ve kremi kullanıyorum. Duştan çıkınca da saç bakım kremini sürüp tarayıp kurutuyorum. Eki Görüntüle 3476546
Yok hayır severim zaten yumurta deneyeceğim teşekkürlerSağlık sorunun yoksa ve seviyorsan her gün bir tane haşlanmış yumurta yemeyi alışkanlık haline getir. İçeriğindeki biotin ve selenyum saç ve cilt için iyidir.
Çok teşekkür ederimYumurta yemeye özen gösterin üstteki üyenin dediği gibi. Bunun dışında ben duşta şampuanın içine biraz Türk kahvesi karıştırıp saç diplerime masaj yapıyorum. Çıkınca Urban Care'in kafeinli toniğini kullanıyorum. Bir de arada uçlarını minik minik kesiyorum saçımın. Bazen banyoya girmeden yağlardan maske yapıyorum. Bir de biberiye suyu acayip uzatıyor saçı. Ben biraz terapi niyetine bakımlar yapıyorum hahshaha ama uğraşamam veya yoğunum derseniz, biberiye suyu ve uçlardan minik minik kesmek yeterli olur. Kesme işini de saçınızın uzama hızına göre ayarlayın, maksat kırıklar yukarı çıkmasın, sürekli keserseniz/kestirirseniz saç uzar ama siz bunu göremezsiniz.
Koleston boyalarından üstüne bi tık koyu cila geçebilirsiniz çok bekletmeden 20-25 dk beklese yeterSaçımda herhangi bir dip boya yok kendi saçımın üzerine ilk defa saçımı boyadım ve saçım istediğimden daha fazla açıldı bu hali beni olgun gösterdi beğenemedim tekrardan boyatmak istemiyorum zaten yeterince yıprandı saçım uzadıkça kesmeyi planlıyorum saçımın sağlıklı bir şekilde uzaması için ne yapabilirim?
Hangisini almalıyım koyu kestane gibi mi?Koleston boyalarından üstüne bi tık koyu cila geçebilirsiniz çok bekletmeden 20-25 dk beklese yeter
Kestane renkleri biraz riskli ya onlar hafif kızılımsı ton içeriyor eğer sıcak ton istersen yapabilirsin tabi , ben sana kumral veya fındık kabuğu renginden öneririm hafif çiğliğini alıcak kadar bekletirsin Watson mağazası felan varsa oradan alabilirsinHangisini almalıyım koyu kestane gibi mi?
Anladım teşekkürlerKestane renkleri biraz riskli ya onlar hafif kızılımsı ton içeriyor eğer sıcak ton istersen yapabilirsin tabi , ben sana kumral veya fındık kabuğu renginden öneririm hafif çiğliğini alıcak kadar bekletirsin Watson mağazası felan varsa oradan alabilirsin
Biberiye suyu hazır mı kendiniz mi hazırlıyorsunuzYumurta yemeye özen gösterin üstteki üyenin dediği gibi. Bunun dışında ben duşta şampuanın içine biraz Türk kahvesi karıştırıp saç diplerime masaj yapıyorum. Çıkınca Urban Care'in kafeinli toniğini kullanıyorum. Bir de arada uçlarını minik minik kesiyorum saçımın. Bazen banyoya girmeden yağlardan maske yapıyorum. Bir de biberiye suyu acayip uzatıyor saçı. Ben biraz terapi niyetine bakımlar yapıyorum hahshaha ama uğraşamam veya yoğunum derseniz, biberiye suyu ve uçlardan minik minik kesmek yeterli olur. Kesme işini de saçınızın uzama hızına göre ayarlayın, maksat kırıklar yukarı çıkmasın, sürekli keserseniz/kestirirseniz saç uzar ama siz bunu göremezsiniz.
Biberiye suyu hazır mı kendiniz mi hazırlıyorsunuz
Biberiye suyu için saç beyazlatıyor diyenler olmuş bazı yerlerde, böyle bir etki gözlemlediniz mi acabaKendim hazırlıyorum, buzdolabında 1 hafta gidiyor. Buz kalıbına koyup kullanacağı zaman eritenler de var ama.
Saç maskesini kaç dk bekletiyorsunuz?Son zamanlarda loreal elseve'in bu serisini kullanıyorum ve gerçekten çok memnunum. Saçın sağlıklı uzaması için bakım şart yani en azından ben öyle tecrübe ettim. Şu an saçim belimin altında ve boyalı olmasına rağmen yumuşak ve canlı. Şampuanladıktan sonra saç maskesi ve kremi kullanıyorum. Duştan çıkınca da saç bakım kremini sürüp tarayıp kurutuyorum. Eki Görüntüle 3476546
Bu maskenin kullanım önerisinde saça sürdükten sonra durulayın yazıyor o yüzden bekletmiyorum. Ama bazı maskeler saçta bekletiliyor. İçeriğina ya da markasına göre değişiyor sanırımSaç maskesini kaç dk bekletiyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?