Nasıl gayet sağlıklı saçların anlayamadım.
Çok fazla yıpranmış görünüyor. :s
Kırık kırık, çatal çatal duruyor fotoğraflarda.
Sarıya kendin dönmeye çalışma sakın.
Turuncudan öteye geçmiyor evde açılınca.
Kimisi yapabilir belki ama senin saç rengin çok koyu.
Daha da mahvolur sarı yaparsan.
İlla yapıcam dersen yaptıktan sonra yine saçın turunculaşacak birkaç yıkamada.
Siyah saçlı birinin sarı saçla gezmesi çok zor.
Bir ton para döküp çok iyi kuaförlere gidersen belki sonuç iyi olur.
Ama dip boyası, kaş bakımı saçların her defasında daha da mahvolacak oluşu bir daha düşündürüyor insana.
Ve malesef ya yeşillik ya da turunculuk hep oluyor. Çok kötü bir görüntü o da.
Yıkadıkça berbat oluyor.
çok güzel olmuş saçların açıcının markasını söyler misin
bide saçlarının boyu için özel birşey uyguladın mı
ilk saç açma işemini ne zaman yaptınız
ne kadar süre geçti üstünden hiç yıpranma yok gibi
çok güzel olmuş
tşk ederim tatlım:)canım uzaması için neler kullandığımı yazdım açıcımın markasıda ilk önce kuaf markasını kullandım beyaz tozunu sonrada goldlight diye bir marka kullandım buda organik açıcıymış ama şimdi ne renge boyıycağımı şaşırdım fikri olan varsa sevinirim zaten bi 15 gün dinlendirip saçıma bakım uygulicam :)
tşk ederim tatlım:)
çok şanslısın ya kendin açabiliyorsun saçını
bende ne kadar bahtsızım ki kuaföre gittiğim
halde saçlarım rezil halde
çok teşekkür ederim canım :) 2 gün ard arda açıcı uyguladım canım bugünde boya yaptım ama temiz saçıma uyguladığım için saç diplerim çok yandı o yüzden 10 dakika zar zor beklettim hemen yıkamak zorunda kaldım üst üste iki gündür banyo yaptığım için gözeneklerim açık olduğundan temiz saç olduğu için çok yandı ve yıkamak zorunda kaldım bi süre bekletip tekrar boyicam ama saçımda kopma vs yok allaha şükür :)
hadi ya çok üzüldüm canım bende bi cesaretle aldım açtım kuaförde yaptırınca hem yanıyo hemde istediğim rengi tuttramıyolar bende dedim kendi kendime güzel olsada kötü olsada yansada yıpransada en azından evde yaparken olur dedim canım
hmm anladım
ama 2 gün önce turuncuya çalan açılmış saçın boyu omzun biraz altında
şimdiki resimlerde sırtın altında bele yakın
2 günde bu kadar uzunluk farkı fotoğrafın açısından mı kaynaklı nedir anlamadım
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-r...clarima-bakar-misiniz-kuafor-actiresimli.html
bak bu halde saçlarım biraz düzelttirebildim ama yine kötü
yeteneğim yok hiç tatlım ya cesartte yok mecbur kuaförlerin eline bırakıyorum kendimi
anladım canım haklısınn bende kuaförlere teslim etmek isteemdim en son 8 ay önce karamel istediğim saç rengimi turuncu çıkardı kuaför tam ilk açtığım rengi annem bile 120 lira para verdik 10 tl verip sen yapsaydın bari dedi :) aynısı oldu dedi :) bende korktum başta saçım elimde kalıcak diye çünkü saçım ince telli ve az ama bişey olmadı çok şükür
baya da vermişsin cnm ya ama şimdi gayet ii açılmış saçların
kendi kendine mi yaptın yoksa bi arkadaşın flan yardımcı mı oldu bu kadar
eşit dağıtabilmeyi nasıl başardın hadi beni cesaretlendir
vizelerim bitsin de bende bi el atayım saçlarımakendi kendime yaptım ama kardeşime sürekli arkalara sürebilmişmiyim diye soruyodum :)zaten beni fazlasıyla o cesaretlendirdi kuaföre onlarca para vericen onlarda oryal kullanıyo onlarda yakıcaklar denemekten bi zarar gelmez olmadı geri siyaha boyarsın dedi benimde zaten gönlüm vardı biraz ısrardan sonra topladım cesaretimi canım :)
vizelerim bitsin de bende bi el atayım saçlarıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?