Saç Rengi ve Saç Boyama Saçımı siyahtan açtıım işte böyle oldu :) sarı yapıcam

sarı falan yapma rengi hoş bence. bakım falan yap . birazda uçlarından kestirip dön bi süre sonra.. BENCE

Son düzenleme:
bugün saçımı 2. kez açtım fazla bir yıpranma yok ve baya açıldı ama azda olsa yıpranma oldu ama şoktayım resmen. Saçım bir ayda ne kadar çok uzamış kendim bile inanamadım hatta 1 ay bile olmamıştırr bakarmısınız boy farkınaa çokk mutluyumm :)

çok güzel olmuş saçların açıcının markasını söyler misin
bide saçlarının boyu için özel birşey uyguladın mı

nasıl uzadı bir ayda bu kadar ki

Yaklaşık bir buçuk aydır biotin diye bir ilaç kullanıyorum bir aydırda bakım yapıyorum şampuanımın içine bir sürü yağ alıp koydım çamterebenti badem hint susam jojoba gliserin saf zeytinyağı bal tabikide hepsinden 10 damla falan bide avakado yağı bunları şampuanıma kattım.haftada 2 3 kez yıkadım ve banyodan önce dax supergro bakım yağını uyguluyorum bikaç saat bekletiyorum ççççooook mutluyummm

ilk saç açma işlemini ne zaman yaptınız
ne kadar süre geçti üstünden hiç yıpranma yok gibi
çok güzel olmuş

Son düzenleme:
çok güzel olmuş saçların açıcının markasını söyler misin
bide saçlarının boyu için özel birşey uyguladın mı

canım uzaması için neler kullandığımı yazdım açıcımın markasıda ilk önce kuaf markasını kullandım beyaz tozunu sonrada goldlight diye bir marka kullandım buda organik açıcıymış ama şimdi ne renge boyıycağımı şaşırdım fikri olan varsa sevinirim zaten bi 15 gün dinlendirip saçıma bakım uygulicam :)

ilk saç açma işemini ne zaman yaptınız
ne kadar süre geçti üstünden hiç yıpranma yok gibi
çok güzel olmuş

çok teşekkür ederim canım :) 2 gün ard arda açıcı uyguladım canım bugünde boya yaptım ama temiz saçıma uyguladığım için saç diplerim çok yandı o yüzden 10 dakika zar zor beklettim hemen yıkamak zorunda kaldım üst üste iki gündür banyo yaptığım için gözeneklerim açık olduğundan temiz saç olduğu için çok yandı ve yıkamak zorunda kaldım bi süre bekletip tekrar boyicam ama saçımda kopma vs yok allaha şükür :)

tşk ederim tatlım:)
çok şanslısın ya kendin açabiliyorsun saçını
bende ne kadar bahtsızım ki kuaföre gittiğim
halde saçlarım rezil halde

tşk ederim tatlım:)
çok şanslısın ya kendin açabiliyorsun saçını
bende ne kadar bahtsızım ki kuaföre gittiğim
halde saçlarım rezil halde

hadi ya çok üzüldüm canım bende bi cesaretle aldım açtım kuaförde yaptırınca hem yanıyo hemde istediğim rengi tuttramıyolar bende dedim kendi kendime güzel olsada kötü olsada yansada yıpransada en azından evde yaparken olur dedim canım

hmm anladım
ama 2 gün önce turuncuya çalan açılmış saçın boyu omzun biraz altında
şimdiki resimlerde sırtın altında bele yakın
2 günde bu kadar uzunluk farkı fotoğrafın açısından mı kaynaklı nedir anlamadım

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-r...clarima-bakar-misiniz-kuafor-actiresimli.html
bak bu halde saçlarım biraz düzelttirebildim ama yine kötü
yeteneğim yok hiç tatlım ya cesartte yok mecbur kuaförlerin eline bırakıyorum kendimi

Son düzenleyen: Moderatör:

o fotoğraf çok garip o yüzdendir canım çok yakın ve büyk o resimler dikkat edersen yoksa nerdeyse hepsini aynı yerde çektim

anladım canım haklısınn bende kuaförlere teslim etmek isteemdim en son 8 ay önce karamel istediğim saç rengimi turuncu çıkardı kuaför tam ilk açtığım rengi annem bile 120 lira para verdik 10 tl verip sen yapsaydın bari dedi :) aynısı oldu dedi :) bende korktum başta saçım elimde kalıcak diye çünkü saçım ince telli ve az ama bişey olmadı çok şükür

baya da vermişsin cnm ya ama şimdi gayet ii açılmış saçların
kendi kendine mi yaptın yoksa bi arkadaşın flan yardımcı mı oldu bu kadar
eşit dağıtabilmeyi nasıl başardın hadi beni cesaretlendir

kendi kendime yaptım ama kardeşime sürekli arkalara sürebilmişmiyim diye soruyodum :) zaten beni fazlasıyla o cesaretlendirdi kuaföre onlarca para vericen onlarda oryal kullanıyo onlarda yakıcaklar denemekten bi zarar gelmez olmadı geri siyaha boyarsın dedi benimde zaten gönlüm vardı biraz ısrardan sonra topladım cesaretimi canım :)

vizelerim bitsin de bende bi el atayım saçlarıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…