Saç Rengi ve Saç Boyama Saçımı siyahtan açtıım işte böyle oldu :) sarı yapıcam

loryn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2011
69
0
46
İstanbul
Bu daha ilk açmam bir sefer daha açıcam hiçbi şekilde yanmadı çok mutluyum güzel bi renk olmadı ama ne yanmadı ve en azından açıldıı

böyleyken böyle olduu

kuaför malzemeleri satan bi yerden açıcı sordum bana kuaförler bunu kullanıyo bununla açabilirsin ddi yoksa ben koleston yoğun renk açıcı alcaktm allahtan yoktu :) bu toz açıcı kuaf markaydı açık olarak satılıyordu 9 liralık bişey aldım ben bnm saçm azdır çünkü sonuç bu oldu :) benmde dipler sapsarı oldu kendi saçm ama siyah boyalı olan kısımlar böyle oldu bakalm yarnda organik bi açıcı aldım başka bi yerden onunla denycem diplerle aynı renk oluncada boya yapıcam :) herkese çok teşekkür ederm kızlar begenmenize çok sevndm :) herkes yapma yanar fln diyodu ama bi cesaret yaptm ve ne yandı ne bişi oldu gayet sağlıklı hala saçlrm :)

Nasıl gayet sağlıklı saçların anlayamadım.
Çok fazla yıpranmış görünüyor. :s
Kırık kırık, çatal çatal duruyor fotoğraflarda.
Sarıya kendin dönmeye çalışma sakın.
Turuncudan öteye geçmiyor evde açılınca.
Kimisi yapabilir belki ama senin saç rengin çok koyu.
Daha da mahvolur sarı yaparsan.
İlla yapıcam dersen yaptıktan sonra yine saçın turunculaşacak birkaç yıkamada.
Siyah saçlı birinin sarı saçla gezmesi çok zor.
Bir ton para döküp çok iyi kuaförlere gidersen belki sonuç iyi olur.
Ama dip boyası, kaş bakımı saçların her defasında daha da mahvolacak oluşu bir daha düşündürüyor insana.
Ve malesef ya yeşillik ya da turunculuk hep oluyor. Çok kötü bir görüntü o da.
Yıkadıkça berbat oluyor.

Bence saçların şuan bile çok yıpranmış duruyor ikinci bir açma işlemini nasıl kaldırıcak saçların :44:

keslkle yıpranmadı hatta eskisindend sağlıklı tabiki diyemem sonuçta kuaförler bile asla yıprazmaz dyo ama tabikid yıpranıo sonuçta açıcı bu yani aksi ztn olamaz :) suan dokundğmda bile yumuşak çünkü bn aylardr rapuzel nickli arakadaşımzn uzun ve sağlıklı saçlar dye konusundaki bakımlrı yapıorm ve uçları lastik gibi değl normalde kuaförlern bile lastk oluo tabi 2.ci açmamda nolur bilemem :/ bnm saçlrm açmadn öncede elektrklenr ama şuan için çatal çatal değl kaldıki daha 20 gün önce uçlarındn kırıklrnı aldrmştm. yıpranmasıda gayet normal tabiki sonuç olarak açıcı kuaförlern bile açıcısı yakıo yıpratıo.ayrıca 6 ay önce 150 lira para verp kuaföre karamel yapdemştm şuan bnm 10 liralık açıcım kdr yapamamştı üstelk o da saçımı açıcyla açmş sorada boyamstı resmd belkide tam kuru olmadığı için öle gözkmştr bilemem ama bn sonuçtan gayet memnunm :) herkese çok teşekkürler

canim saclarin fena yipranmis fotolardan bile belli oluyor.. tekrar acmak icin kesinlikle bekle. kaldirmaz saclarin. eminim simdi bile uclari cektiginde esniyordur.. saclarina bakim yap bir sure boyama.

Son düzenleme:
canim saclarin fena yipranmis fotolardan bile belli oluyor.. tekrar acmak icin kesinlikle bekle. kaldirmaz saclarin. eminim simdi bile uclari cektiginde esniyordur.. saclarina bakim yap bir sure boyama.

Canım resmi çekerken saçlarım hala ıslaktı belki o yüzden öyle görünüyodur çünkü ıslakken özellikle çektim lastik gibi uzamadı hiç bi yıpranmada yok saçımda hatta şuan gene çekiyorum lastik gibi uzama yok zaten kullandığım açıcı dandik bi marka değil kuaförlerin kullandığı marka onlar ne yapıyolarsa bende aynısını yaptım.tabiki biraz yıpranma varsa vardır ama öyle lastik gibi uzama yok

Ayyyyyy canıım bravo valla tebriklerr harika olmuş çok şaşırdım nasıl açılmış siyah saç öyle çok yıpranmışda gözükmüyo aslında canım hayırlı olsun inşallah istediğin bir renk olurr :) darısı başıma tatlım

Bu daha ilk açmam bir sefer daha açıcam hiçbi şekilde yanmadı çok mutluyum güzel bi renk olmadı ama ne yanmadı ve en azından açıldıı

böyleyken böyle olduu
tebriklerrrrrr süper olmuş bundan sonrası açıçı bile olmadan çok açık sarılarla yavaş yavaş sarı olabilir gerçi ben bu renginide sevdim uzama olmadı diyorsunuz valla süperrrrr umarım istediiğiniz sonucu kavuşursunuz bu arada bol bol bakım yapın bazı arkadaşlar açıcıya saç kremide katıyormuş yıpranmasın diye isterseniz bir tutamında öyle deneyin belki iyi olur süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

bence iyi duruyor saçların cnm..ama çok da yıpratma sarı yapıcam diye yani şimdi yıpranmış gibi durmuyo öyle ama bi daha açarsan yıpranabilir..:18:

o yüzden kumral tonlarında boya bence ne açık ne de koyu

..

ıslak olduğundan öyle çıkmıştır fotoda.bence yıpranık durmuyor.

ama tekrar açıcı kullanma bence:26:

Siyah sacli halini cok begendim.
Neden sapsari yapma geregi duydun?

teşekkür ederm canım :) bilmiyorm sanırım yaz geldğnden böyle daha canlı açık tonlra dönmek istedm daha önceden kuaförde yaptrmştm sarıda bna göre yakışmıştı ama ilk defa evde deniyorum umarım başarırm :)

teşekkür ederm canım :) bugün gidp organik saç açıcı aldım bi kerede onunla açtım şuan sapsarı saçım :) tabi çiğ bi sarı boyayınca tam olur inş bn neva color açık altın sarıyla ekstra platini karıştrmayı düşünüyorum umarım güzel bi sonuç alırım yada bu konuda bna fikir verebilrsenzde çok sewnirm :)

saçlarınız yıpranmadan hallettiniz tebrikler isterseniz bol bakım yapıp biraz dinlendirin aman boyayı bir tutamında deneyerek yapın bence altta koyu sarılık var zaten sadece platinle iyi olur gibi bir tutamda deneyin bir tutamda karıştırarak bakın kolay gelsin

böyleyken böyle olduu
sabredememiş açmışsın bakıyorum benim ilk açmada turuncu olmuştu senin bayagı bir açılmışşş.. bir süre bekleyip bakım yapıp öyle işlem uygula saçına .. şuanki durumuda gayet normal bence siyahtan bu renge geldin sonucta o kadar olması cok normalllll. hadi bakalım cogu bitmiş azı kalmışşş

çok iyi açmışsın bide siyahtan tebrikler canım saçların hafif bi elektriklenmiş ondan öyle görünüyo sanırım uçlarda falan gayet canlı duruyor sonuçta açıcı kullanmışsın olacak okadar valla banada bi cesaret gelsede bende açsam da bitkisel açıcı markası arıyorum bu aralar var mı bildiğin yardımcı olabilirmisin bana :)

siyah şaççın harikaymış neden turuncu yaptnızzzz ! okadar karakterik bir şaç siyahh bozulmnuşş ama tebrik ediyorumda bir nevi zor biri şlemi başarmısnız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…