Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇIMI SARIDAN KIZILA BOYAMAK İSTİYORUM

Heeliin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2015
1
0
29
Merhaba saçım sarı bal köpüğü renkleri arasında saçımı kendim kızıla boyamak istiyorum fakat fazla koyu ya da fazla ışıldayan değil evde boyamam için hangi boyayı ve renk tonunu önerirsiniz

Merhaba saçım sarı bal köpüğü renkleri arasında saçımı kendim kızıla boyamak istiyorum fakat fazla koyu ya da fazla ışıldayan değil evde boyamam için hangi boyayı ve renk tonunu önerirsiniz
Kızıl pişmanlıktır benden söylemesi sonra vazgecsen de tekrar sarıya dönmek zor oluyo
ama illlaki istiyorsan ben sarap kızılı ile ateş kızılı renklerini severim

kızıl kesinlikle pişmanlıktır canım. benim denemediğim saç rengi kalmadı bunların tecrübesine dayanarak söylüyorum. röfleli saçlarıma gittim kızıl boyadım, saçımda oryal olduğu için 1 ay bile kalmadan aktı gitti turuncu oldu ardından hemen kendi rengime yakın bir renge boyattım ama saçlarımda hala kızılın gölgeleri vardı. 5 aydır da saçıma hiç bir şekilde ne boya ne başka birşey sürmüyorum kızıllığı hala atabilmiş değilim güneşte saçlarım kumral kızıl arası birşey duruyor. yani kızıldan sonra istediğin renge ulaşmak zamanını alır ve saçlarını yıpratır. hiç girmeden bu işe vazgeç derim.

Tatilden döndüm. Burada ilk gözlemlerine göre gene bir kızıl furyası başlamış.
Denemeyenler denesin, pişman olmayan kalmasın diye herhalde :)
Yapmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…