Saç Rengi ve Saç Boyama Saçımı Papatya suyu ile açmak istiyorum ? (Resimli)

lovezac

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2011
43
0
Merhaba arkadaşlar, saçımı kumral boyatmak istemiştim ama doğal yolu herkes ister
bende papatya suyu denilen doğal yöntemi duydum ve uygulamak istiyorum acaba ne kadar
etkili olabilir ?
Uygulamasını yaza doğru veya yazın yapmayı düşünüyorum işte benim saçım 1.Resimdeki renk.
kaç defa uygulamam gerek 2. Resimdeki renge ulaşabilmem için ? Ne kadar güneşte durmalıyım vs..

0312mm20111092.jpg

29571726550253349661710.jpg

Sorularımda yardımcı olursanız sevinirim teşekkurler şimdiden kızlar :* :))

heeeyt tweetyym benim =) yaz gelsin bi imaj değişikliği yapalım:)

benim saçlar zaten sarı sürdüm beyaza ykın sarı oldu çok hoştu.

selammm canim kiz nerelerdesin gelmez oldun:KK1:yapalimm benimde ihtiyacim var:KK53:

bende yanlis hatirlamiyorsam kahve kopugumu boyamistim neydi tam hatirlamiyorum sonra bi kac kizdan gorup sormustum onlar soylemisti oksijenli suyu diger adi orial degilmi oyle birseydi denedimm cok guzel olmustu sacimmmm:KK16:

oksijenli su felan sürmeyin sakın!
saçıma röfle yaptırınca kaşımı boyatmak açtırmak istemedim kendim oksijenle açmaya kalktım az daha kaşlarımın hepsi gidiyodu parça parça döküldü zor toparladım..
kuafördeki kız bile sen naptın kaşlarına çok dökülmüş dedi..
sakın! yapmayın diplere hele hiç değdirmeyin

valla ben elde etmek istediğin rengi hiç beğenmedim kendi saç rengin gayet güzel eğer bişey yaptırıcaksan bence kendi saçına gölge attır daha güzel

Olabilir canım gölge de attırabilirm ama belli bi model bulamadım bulurum istedgm tonları inş bakalım teşekkurler yorumun için :)

X