• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama saçımı ne renk yapsam

tibettem

Guru
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2008
440
238
303
saçlarım şuan kızıl ama çok sıkıldım birşeyler yapmalıyım ama ne bilmiyorum....neredeyse kendimi bildiğimden beri renk olarak kızıl tonlarını kullanıyorum kesim olarakta katlı....yüzüm--ten rengim..vs şu unutulmaz dizisindeki sinem öztufana benziyorum hadi bana yardımcı olun

kızıldan dönmek zordur ama açtırıp küllü açık kumral veya karamel tonları deneyebilirsin..

Arkadaşlar kısmetse 27 Eylül'de düğünüm var saçımı hangi renk boyıcama karar veremedim.Kızıl ve siyah arasında gel gitler yaşıyorum.Çok üzgünüm çoook.

irem8585 teşekkür ederim cevabın için...acaba kendim evde açmayı denesem başarılı olurmuyum ki

saçını açmadan yapabiliyorsan yapmaya çalış derim..çok açık bi ton yapmazsan belki açıcı kullanmadan da tutturabilirsin..mesela saçın kızılsa küllü kumral gibi renkle kızıllığını mümkün olduğunca kapatırsın, daha doğal bi renk olur..ya da kahvenin değişik bir sürü tonu var, onlara bi bakabilirsin..

bal köpüğü kızılı kapamaz sadece küllü renkler kapatır oda bi kaç boyamada ancak olur :(

bal köpüğü kızılın üstüne gitmez. angel'in dediği gibi küllü renkleri tercih edersen kapanır. o da kızıllığın derecesine göre 3-4 boyamada olur.
yasemin şahsen ben gelinliğe kızıl saçı yakıştırmıyorum. ama siyah yaparsan da dönüşü çok zor. daha sıcak renkler denesen ten rengini bilmiyorum ama açık kumral,karamel yada daha koyu dersen çikolata kahve falan..

Back