• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama sacimi kizil yapmak istiyorum (resimli)

GuerillaTanya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2008
834
7
0
A.B.D.
arkadaslar sacimda kahve rengi vardi.
orielle saclarimi actim ( yer yer acildi sadece turuncu gibi...)
daha sonra su rengi uyguladim:

z5402444X,FERIA-PREFERENCE--L-Or&

fakat sacimin dipleri acik, uclari koyu kirmizi ve ortalari yer yer kahverengi kaldi.
simdi bunu nasil düzeltebilirim?

suan böyle:

eskiden böyleydi ( bunu nasil yaptigimi hatirlamiyorum malesef) yine böyle olsun istemistim :(

ah tatlım yaaaa kutudaki renkle hiç alakası olmamış. ben de benzer bir durum yaşadım. koyu kestane ile kızıl büyüyü karıştırarak boyadığım saçlarımı açıcıyla açıp bronz kahve ve kumral karışımı uyguladım. ilk boyada güzeldi ama yıkadıkça uçları daha koyu bir kahve ortaları şarap kızılı gibi dipleri de koyu turuncu gibi oldu ama 2 hafta sonra sadece bronz kahveyle tekrar boyadığımda saçlarımın her yanı tamamen aynı renk oldu. şimdi tam istediğim gibi... belki sen de 1 hafta falan bakım yapıp sonra tekrar boyasan oturur renk. umarım düzelir canım yaaa geçmiş olsun.

bu arada bebek gibi bir yüzün varmış. muhtemelen nazar değmiş güzelliğine... önce bi oku üfle kendine sonra boya... alkisalkisalkis

cnm kızıl ama turuncu gibi duruyor sana kahverengi karamel veya sarı çok hoş olur çünkü tenin bu renklere müsait

Tsk ederim canimm...2 yil önceki fotom...boyaya boyaya böyle olmustu...simdi napacagimi sasirdim.
Sizce bu renkte kina alsam olur mu? tutmaz diye korkuyorum malum kinayi cikarmak imkansiz...
veya ayni boyayi alip sariyla mi karistirsam...

canım naptın sen yaa çok güzelmiş eski tonu bunu evde halledemezsin söyliyim hemen bi uzmana gidiosun onlar halleder bi şekilde

cnm açık sarı yakışmaz tabi biraz dah koyu tonları gider sana koyu tonlar gider yani böle uçuk renkler yakışmıyo sana :)

ben herhalde 2-3 sene bakır yaptım..en son baya koyu kızıl bakirdi..onun üstüne kendi rengime(açık kumralim)boyattim ve çok çok cooook hafif gölge attırdım..bir yandan da saçlarımı uzatmaya çalışıyorum..1sene olucak bakiri bırakalı hala altlarda kızıllık var :( ve şimdi açık bir renk yaptırmak istiyorum ama silme işlemi yapmadan yapamam diyor kuaförüm,aynı zamanda da sacını 3-4 parmak kesmem lazım diyor :( saclarım çok yıprandı,bu işlemleri yaptırırsam iyice yipranicak..ve o kızıllık silmeden gecmiycek :(
kızıl sac iyi güzel hoş ama sonrası işkence :( keske hiç kızıl yaptirmasaydim diyorum :(
gerçi seninki koyu kızıl değil ama bende fobi oldu resmen :) iyi duşun hayatım..ve bir kuaföre görün daha çok yıpratırsın saclarını..

ben eskiden de kizila boyuyorum resimde gördügünüz gibi...sonra kahverengine dönmüstüm fakat s1k1ld1m o renkten...tekrar kizila dönmek icin ugrasiyorum:D

Canım,yine saçın farklı farklı olmuş:/.Bence sen bunun üstüne bronz kahve boya:/

Back