Saç Rengi ve Saç Boyama Saçımı kendim boyamak istiyorum yardım(resimli)

mischab.

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2008
31
0
86
35
Kocaeli
Öncelikle merhaba arkadaşlar. saçımın doğal rengi küllü orta kumraldı. bir yıl boyunca sarı saç kullandım. daha sonra koyu kumrala boyattım 2 kere. şimdi tekrar sarıya dönmek istiyorum çok açık değil doğal bir sarıya. evde boyamak istiyorum ama nasıl yapabilceğimi bilmiyorum yardımcı olurmusunuz lütfen şimdiden teşekkür ederim.

1.Doğal rengim:

2.Sarı boyalı hali:

3.Koyu kumral:

4.Son hali: Günışığında çekildiği için çok açık çıkmış ama biraz daha koyusu.

Şimdi doğal bir sarı tonu istiyorum.

palettede güzel tonlar var canım, seç birini boya bence

Teşekkür ederim canım yardımın için mutlaka bakarım paletteye. ben çok anlamadığım için saçım yeşerir mi kızıllanır mı bilmiyorum. o yüzden iki renk falan karıştırmam lazım sanırım.

saç tonuna bakarsak yeşillenme ya da kızıllık olmaz gibi görünüyor ama yine de konuyu daha iyi bilenlere danışmak lazım

benim kullandığım renk. denemediğim kalmamıştı en son çözümü Naturiginde buldum. Amonyak ve paraben içermemeside bonusu oldu aşağıdaki linkten temin edebilirsin. başka satan yerlerde var ama en uygun burada buldum. denemeni tavsiye ederim.
Çok Yumuşak Doğal Sarı | saç bakım kremi | hamilelikte saç boyama | sağlıklı saç boyası | saç boyası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…