Saç Rengi ve Saç Boyama saçımı ilk defa boyayacağım, önerileriniz

ispanaklikoyyimirtasi

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2008
557
1
96
Diğer
merhabalar, ben üniversitede okuyorum, 1. sınıftayım. saçımı kendim boyamayı düşünüyorum, ama sadece altlarını, 1 ton koyu. markette bir kutusu 5-6 lira olan markalar vardı ama en doğalı ve zararsız olanı hangisi? diplerine sürmek istemiyorum zaten, çoğu boyanın kanserojen etkisi var.

koleston naturals güzel bence boyayabilirsin yada natural color canım

diplerini ve üstlerini boyamayı düşünmüyorum zaten. kendi saç rengim böyle, biraz daha açığı :
zaten kendim boyayacağım için profesyonel olmasına gerek yok
saç renginiz çok güzelmiş organik diye piyasada satılan ürünlerin öncelikle doğal olmadığını düşünüyorum internette bunla ilgili deneyip olumsuz tecrübe yaşayan çok kişiye rasladım zaten mantiken saçın yapısnı değiştirerek renk elde eden birşey nasıl organik olur ki en doğal bildiğimiz kınalar yada açmak için kullanılan papatya suları bile saça belli bir oranda kimyasal bir işlem yapıyordur ama diğer boyalara göre sanırım daha az yıpratıyordur fiyatlarıda normal boyaların 2 katı felan kendim denemedim ama organik boya veya açıcı kullanıp saçı yanan arkadaşlara bile rasladım nette malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…